Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ya dramayla alakası yok ki. gösterilenle verilen aynı şey değil mesele bu.
adamlar bi season preview veriyolar VAYNISINI ZOMBİLERLE EKŞIN VE MİKKEMMEL BİR POST APO ORTAM diye gazla başlıyoruz diziye.
aile ilişkileri, aşk ve çocukların sorunları çıkıyor ortaya.

drama dizisi deseler izlemezdik
Sosyal ağlarda paylaş

abi drama ile ne alakası var haha
drama izliceksek gider bunalım diziler de izleriz.

bu arada çitin kapısından bahsetti kız bir yerde. o yüzden bence eve zombiler yaklaşamıyor. önlem için evin uzağına bir şeyler yaptılarsa rahatlardır.

sonsuza kadar o evde durmicaklar zaten. o yüzden aksiyon olacak elbet
Sosyal ağlarda paylaş

zombiler neden hershel'in çiftliğine saldırmıyor? havyanlar için var olan çitten başka hiç bir koruma önlemi almamışlar. elini kolunu sallayan kolayca girebiliyor.

bir de kapkaranlık yerde elektrikle şışıl ışıl çiftlik ama zombiler nedense bunları fark etmiyor bir türlü? bir önceki bölümde shane işaret fişeği atarak zombileri bir yere toplamıştı demek ki ışığa tepki veriyorlar. yakınlarında kilisede de zombiler vardı zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok ilginç ya asdfsd diziyi oturayım keyif alayım diye izleyin lütfen yalvarırım lan..Keyif vermiyosa da izlemeyin bu kadar basit, keyif almak istedikten sonra zaten bulduğun her hataya bir kulp uydururabiliyosun.
Herifler bir dizi çekiyor para kazanmak için, siz dizinin içini hayatın gizemini çözercesine kurcuklayıp, hatalar arama,kötüleme derdindesiniz,çok ilginç çok..
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet kendini büyük beklentiye sokup ve biraz birbirinden gaz alıp "yuuuuuh rezalet dizi ohaa çüşşş" moduna giriyor. yoksa dizi normal ilerliyor yani.

dizide gerçekleşen şeylere laf ediliyor, yok kız niye kaybolurmuş, yok bu eve niye gitmişlermiş, yok çocuk niye vurulmuşmuş...

dünya yok olmuş, bu adamlar bir ümit yeni bir civilization bulmaya çalışacaklar 3-5 sezon boyunca (veya kaçta bitecekse) ve bu arayış sırasında devamlı bu tip engeller çıkacak karşılarına. ne kadar orjinal bir engel, sıkıntı bekliyorsunuz ki zombilerin bastığı dünyada? ya grupta 2 kişi arasında problem olacak, ya grup içi aşk draması olacak, ya zombi tehlikesi atlatacaklar, ya supply/ilaç bulmaları gerekecek. budur yani. olay survive etmek sadece.

bir düşüşten söz ediliyor paso ama mesela geçen sezonun son 2 bölümü de gayet tırttı diye hatırlıyorum ben.

ha gayet tırt tarafları yok mu, elbette var ama bunlar işin detay kısımları (beni çooook rahatsız eder ayrı). daha önce de yazdım, zombiler ilk sezon doğru düzgün koşmuyordu diye hatırlıyroum şimdi gayet koşuyorlar, ilk sezon insanı kokusundan anlıyorlardı yakından geçerken, bu sezon yok böle bişe, veya sikindirik çit sayesinde zombilerin gelmemesi falan bi ilginç. gerçi çiti görmedik sikindirik olmayabilir.

kısacası çok da çılgın olaylar beklememek lazım ne biliim.
Sosyal ağlarda paylaş

istisnasız bu dizilerin hepsinde en büyük problem çocuklar abi

drama kasıyolar bide, bu dizi böyle değildi bu da böyle oldu. yoksa diğerlerine şöyle bi bakıp unuttum bile. sorun bu

drama istesem gider drama izlerim. yani tamam tabi ki drama olacak ama zombi soslu drama haline geliyor, draması da yavan.

twilight ne kadar vampir filmiyse bu da o kadar zombi dizisi şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...