aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dizi kotu degil ki, gene belli biseyi sevmeyen bir kitle, o seyin oldugu diziyi kotuleme cabasinda. drama sevmiyosaniz izlemeyin, hala her bolumden sonra gelip rerore yapiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gayet kötü işte dizi,illa her boka zıt gidicen sende ağır baydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 lol ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ya dramayla alakası yok ki. gösterilenle verilen aynı şey değil mesele bu. adamlar bi season preview veriyolar VAYNISINI ZOMBİLERLE EKŞIN VE MİKKEMMEL BİR POST APO ORTAM diye gazla başlıyoruz diziye. aile ilişkileri, aşk ve çocukların sorunları çıkıyor ortaya. drama dizisi deseler izlemezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi siz izlemeyin bişi nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi drama ile ne alakası var haha drama izliceksek gider bunalım diziler de izleriz. bu arada çitin kapısından bahsetti kız bir yerde. o yüzden bence eve zombiler yaklaşamıyor. önlem için evin uzağına bir şeyler yaptılarsa rahatlardır. sonsuza kadar o evde durmicaklar zaten. o yüzden aksiyon olacak elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 diziyi bıraktım ben tadı tuzu kalmadı.. izlemiycem artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 nefret kusacak kadar kötü değil daha ya abartmışınız, biraz ilerlesin sezon bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dizinin ilk bölümüyle son bölümü arasında alaka yok kusura bakmayın da. neymiş beğenmiyomuşuz da bikbikbik sonraki adım DAHA İYİSİNİ SEN ÇEK O ZAMAN herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ADAMSAN DAHA İYİSİNİ SEN ÇEK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi dizi yine çok fena değil de ne biliim ilk sezon zombi ortamı oldu mu gerilim oluyordu falan şimdi bayık geliyo.belki geçen seneki havayı yakalarlar umuduyla takip ediyoruz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Silphatos said: ADAMSANDLER DAHA İYİSİNİ SEN ÇEK LAN hihoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hani şimdi ilk sezondaki sahnelerden eser yok. bi çiftliğin arka bahçesinde bölüm çekip tasarruf mu yapıyolar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dizide çok koaly seyahat etmelerine uyuz oluyorum ya old ubittiye geliyor hep bi yerlere gidişleri.arabaya binip yadak oşarak gidioar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 goldbären said: Silphatos said: ADAMSANDLER DAHA İYİSİNİ SEN ÇEK LAN hihoho naptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 benim anlamadığım Madem medeniyet gitti, madem elektrik , enerjisizlikten koskoca tesis havaya uçurulması gerekti, nasıl oluyorda dağ başındaki evde elektrik ve sıcak su var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 güneş enerjisidir belki :) güneş hala duruyor malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 zombiler neden hershel'in çiftliğine saldırmıyor? havyanlar için var olan çitten başka hiç bir koruma önlemi almamışlar. elini kolunu sallayan kolayca girebiliyor. bir de kapkaranlık yerde elektrikle şışıl ışıl çiftlik ama zombiler nedense bunları fark etmiyor bir türlü? bir önceki bölümde shane işaret fişeği atarak zombileri bir yere toplamıştı demek ki ışığa tepki veriyorlar. yakınlarında kilisede de zombiler vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Abi çok ilginç ya asdfsd diziyi oturayım keyif alayım diye izleyin lütfen yalvarırım lan..Keyif vermiyosa da izlemeyin bu kadar basit, keyif almak istedikten sonra zaten bulduğun her hataya bir kulp uydururabiliyosun. Herifler bir dizi çekiyor para kazanmak için, siz dizinin içini hayatın gizemini çözercesine kurcuklayıp, hatalar arama,kötüleme derdindesiniz,çok ilginç çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi l4d gençleriyiz biz.zombi konusunda hassasız ayrıca dizide bariz bi düşüş var yani.adamlar dizi yapıyor beğenmeyen izlemesin mantıgı çok saçma sonuçta beğendiğimiz bir dizinin kötü gidişini eleştiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hakikaten ya ben esas bu son bölümleri beğenenleri anlamıyorum. demekki ilk bölümleri ot gibi izlemişsiniz esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya millet kendini büyük beklentiye sokup ve biraz birbirinden gaz alıp "yuuuuuh rezalet dizi ohaa çüşşş" moduna giriyor. yoksa dizi normal ilerliyor yani. dizide gerçekleşen şeylere laf ediliyor, yok kız niye kaybolurmuş, yok bu eve niye gitmişlermiş, yok çocuk niye vurulmuşmuş... dünya yok olmuş, bu adamlar bir ümit yeni bir civilization bulmaya çalışacaklar 3-5 sezon boyunca (veya kaçta bitecekse) ve bu arayış sırasında devamlı bu tip engeller çıkacak karşılarına. ne kadar orjinal bir engel, sıkıntı bekliyorsunuz ki zombilerin bastığı dünyada? ya grupta 2 kişi arasında problem olacak, ya grup içi aşk draması olacak, ya zombi tehlikesi atlatacaklar, ya supply/ilaç bulmaları gerekecek. budur yani. olay survive etmek sadece. bir düşüşten söz ediliyor paso ama mesela geçen sezonun son 2 bölümü de gayet tırttı diye hatırlıyorum ben. ha gayet tırt tarafları yok mu, elbette var ama bunlar işin detay kısımları (beni çooook rahatsız eder ayrı). daha önce de yazdım, zombiler ilk sezon doğru düzgün koşmuyordu diye hatırlıyroum şimdi gayet koşuyorlar, ilk sezon insanı kokusundan anlıyorlardı yakından geçerken, bu sezon yok böle bişe, veya sikindirik çit sayesinde zombilerin gelmemesi falan bi ilginç. gerçi çiti görmedik sikindirik olmayabilir. kısacası çok da çılgın olaylar beklememek lazım ne biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 istisnasız bu dizilerin hepsinde en büyük problem çocuklar abi drama kasıyolar bide, bu dizi böyle değildi bu da böyle oldu. yoksa diğerlerine şöyle bi bakıp unuttum bile. sorun bu drama istesem gider drama izlerim. yani tamam tabi ki drama olacak ama zombi soslu drama haline geliyor, draması da yavan. twilight ne kadar vampir filmiyse bu da o kadar zombi dizisi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yok be ya o doktor kesin bunlar üreyebiliyor ya da kolonileşiyorlar anlaşabiliyorlar tazı birşey söyledi.Bizim ki de bi ara söyleyecekti hatta ağlamaklı falan oldu.Niye bunu yazdım bilmiyorum goldbarene birşeyler yazacaktım bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 onu bende çok merak ediyorum nereye bağlanıcak acaba.spo vermeyin sdfs benim tahminim hamilelikle ilgili bişi.cocuk shaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar