Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu sezon kaç bölüm olacak? imdb 13, wikipedia 7 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yaw bu sabah yayınlanmadı mı bu? episode alert mi saçmaladı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Pazar günleri yayınlanıyor. Ama episode alertin arada saçmaladığıda doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Osuran_boğa said: Cystein said: abi benim anlamadığım şu: kanla geçmiyo mu bu meret? ısırması mı gerekiyo illa. ulan sarışın karının ağzı gözü kulakları götü her yeri kan oldu. halen tripli tripli dolaşıyo öff püff diye. ağzının ortasına kuru ekmeğnen vurucan aynı soruya daha önce de cevap yazmıştım yine yazayım ehehe (spoiler sayılmaz) walking dead evreninde :P insanlar ısırıldığı için zombi olmuyor. ölen herkes zombi oluyor yani normal yollardan da ölsen zombi oluyosun . ısırığın olayı bakteri gibi bişi heralde ısırılan kişiyi öldürüyor ölünce zombi oluyor.en azından çizgi romanda böle. Peki o zaman şunu sorayım, yolda sağda solda buldukları cesetler var, son bölümde mesela arabaların içerisindekiler falan, onlar niye zombi olarak kalkmamış, bir açıklaması var mı? Yoksa senaryo hatası mı? Dizide de çünkü aynısını diyodu, ölenler öyle kalkıyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 o biraz senaryoya hollywood vari eklemeler yapıldığından ötürü, mesela; diziden çizgi romanda zombiler insanları kokuları sayesinde takip edebiliyor. Hatta dizinin ilk bölümlerinde yapılan o üzerlerine zombi parçaları sürüp aralardan geçmeleri vs... Rick bunu bayağı inceliyordu zombileri öyle görüyordu. ee bunu dizide de işledin, buna bağladın olayı, son bölümde bakıyorsun, zombiler direk bu insanların arasından geçior ve hiçbirinin kokularını almıyor. Tamamen aksiyon öğesi yaratmak adına daha önce kullandığın bir özelliği diyelim, yok sayıyorsun. Bu tip bir çok olay var. Her ölenin zombi olması ama yine sadece gerilim öğesi olsun diye sağda solda zombileşmemiş cesetler bırakmakta buna bir örnek, çizgi romanı da takip edin bir yandan, en temizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hmm yani cesetler de koku olayı da senaryo faili. Ben de izlerken başta lan kokuları gizlemiyolar demiştim, direkt göze çarptı o geçen sezonki sağa sola vıcık sürme sahnelerinden sonra. ama sonra etraf ceset dolu diye heralde o yoğunlukta insan kokusu gözükmüyor diye düşündüm bunda da. Sonra lan ceset diye o ikinciyi düşündüm. Belki o da açlıktan tekrar ölmüş zombidir. Neyse artık, böyle sevdik, devam edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 MrLevie said: yaw bu sabah yayınlanmadı mı bu? episode alert mi saçmaladı yoksa? aynen bana da mail geldi diye bakiyorum, fakat çıkmamış gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu gece 1'den sonra çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 jonq said: Böyle bir duruma düşersem yapacağım ilk iş etrafımdaki veletlerden kurtulmak olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 az önce FXte tekrar izledim de, üstteki alıntıya +1 de ben koydum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kısa saçlı kız fazla tatlı lan. Beslenir... yohohoğğğ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2. bölümü izlerken çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kız ata biniyor. Doktordan kızını istemeye gidelim, biri babam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sonu negzel bitti oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 . edit: cifter cifter gitmis postlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aynalitahir said: Kız ata biniyor. Doktordan kızını istemeye gidelim, biri babam olsun. Chuck izlemior musn sen ahmet? Orda ablanin karizma tavan yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 meh yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2.bölüm cıktı mı hemen izleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sonda fiseklere patlayici falan baglasalardi pipe atmis olcaklardi negzel. Ayrica geri donus icin birkac tane daha fisek alir insan. Bomba falan arar arabanin icinde. Allem yaaa kirilir o fence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2. bölüm beni fena baydı.Dizinin ilk sezondaki heyecanı kesinlikle yok.Şehirdeki aksiyonlar diziyi çok daha izlenebilir kılıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sonu iyi bitti ya bu bolum tirtti ama 3. bolum guzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evet biraz l4d'den l4d2'ye geçiş gibi oldu, şehirden bataklığa heh. parish ile köprüde bitirsinler sezonu bari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 son 3 dakkaya kadar sıkıcıydı hakkaten.dramadan kurtulalım derken cocuk 1 bölümü yedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mani said: Comic-Con da yayınlandı trailer. Ekim ayında yayınlanacak ilk bölüm. süper olacak süper. daha fazla orjinal seriler istiyoruz AMC duy sesimizi. ulan keşke bizim memlekettede AMC, HBO gibi kanallar olsa, adam akıllı dizi çekseler. http://www.youtube.com/watch?v=qBiI6YRfWIY düzgün versiyonu çıkarsa onuda ekleriz sonra 2.20 den sonra basliyan muzik neydi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar