Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
"reyiz fermuarın açık kalmış bak sabahtan beri sölicem fırsatını bulamadım" dedi .

ya çizgi romanda böle bi olay yoktu .hem seneye de yazar kadrosu deişiyormuş bu olaydan bişi çıkmaz gibi geliyor.ha ayrıca çizgi romanda bilimsel açıklamalar falan yoktu sinir oldum ona son bölümde
Mesaj tarihi:
Law said:

Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş.

Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

doktor rick'in kulağına ne söyledi ya? çizgi romanda varsa öyle bişey birisi spoiler yazıversin beklenmez 1 sene heh

Cizgi romanda ne doktor ne de CDC binasi vardi. Fakat cizgi romandan yola cikarak oldukca guclu bir tahmin yapabilirim:

Buyuk ihtimalle Lori'nin, aldigi kan orneginden cikan sonuca gore, hamile oldugunu soyledi.

Mesaj tarihi:
Buddha said:

Law said:

Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl

Spoiler çizgi romandan.

10 sayı sonunda kampı terk ettiler yani dizideki 6.bölümü geçdiler ama doktor falan gelmedi yani. Herhalde yok. Yani o askeri üs gibi olan araştırma merkezi ne gelmediler bambaşka yerlere gittiler ve kişiler ile karşılaşdılar.

Dizi çok daha iyi. Eklenen karakterler ve olaylar ile daha güzel.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
CNBC-e hayret. Ne zaman açsam Gossip Girl yada türkçe dublajlısı yok umutsuz ev kadınları baştan izletti şimdi dublajlı izletiyor. Eskisi gibi değil Cnbc-e. e2'de.
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Cizgi romanda ne doktor ne de CDC binasi vardi. Fakat cizgi romandan yola cikarak oldukca guclu bir tahmin yapabilirim:

Buyuk ihtimalle Lori'nin, aldigi kan orneginden cikan sonuca gore, hamile oldugunu soyledi.

tabiki

çocuk da rick'in değil öbür çirkin arkadaşındır

Mesaj tarihi:
Sam said:

DarKRideR said:

Ocak ayında Cnbc-e'de yayınlanmaya başlıyor.

çok iyi oldu bu, merak ediyordum.

Cnbc-e'de zombi fimi izlersen yaprak dökümü'nden farkı kalmaz abi. e2'de yaptıkları gibi 15 dakikada spartacus'un son bölümünü izlersin.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunculuklar ortalama ve biraz kasıntı olabilir ama bence de makyajlar ve atmosfer götürüyor gayet diziyi. ayrıca benim gibi zombili zırvaları seven insanların beklediği bir diziydi. gerçi çizgiromanını görmedim hiç ne kadar kaynağına yakın çekmişler bilemeycem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...