Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bunun çizgi romanında em son kaçta kaldılar 67 mi ? Edit. Önceki sayfalarda 78 den bahsedilmiş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya bi bu bide dexter izliyordum.bu bitti dexterda haftaya bitiyor.haftada 90 dk bi zevkim vardı onlarda gitti :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 doktor rick'in kulağına ne söyledi ya? çizgi romanda varsa öyle bişey birisi spoiler yazıversin beklenmez 1 sene heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 "reyiz fermuarın açık kalmış bak sabahtan beri sölicem fırsatını bulamadım" dedi . ya çizgi romanda böle bi olay yoktu .hem seneye de yazar kadrosu deişiyormuş bu olaydan bişi çıkmaz gibi geliyor.ha ayrıca çizgi romanda bilimsel açıklamalar falan yoktu sinir oldum ona son bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Law said: Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş. Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 böyle basit numaralara nasıl düşüyorsunuz hala? dandikimsi bi dizinin, dandik bir gizemi işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dandik bir final idi. 5. nin sonu daha bi finale layıktı nerdeyse o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 _ILuVaTaR_ said: doktor rick'in kulağına ne söyledi ya? çizgi romanda varsa öyle bişey birisi spoiler yazıversin beklenmez 1 sene heh Cizgi romanda ne doktor ne de CDC binasi vardi. Fakat cizgi romandan yola cikarak oldukca guclu bir tahmin yapabilirim: Buyuk ihtimalle Lori'nin, aldigi kan orneginden cikan sonuca gore, hamile oldugunu soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Buddha said: Law said: Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş. Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl Spoiler çizgi romandan. 10 sayı sonunda kampı terk ettiler yani dizideki 6.bölümü geçdiler ama doktor falan gelmedi yani. Herhalde yok. Yani o askeri üs gibi olan araştırma merkezi ne gelmediler bambaşka yerlere gittiler ve kişiler ile karşılaşdılar. Dizi çok daha iyi. Eklenen karakterler ve olaylar ile daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ocak ayında Cnbc-e'de yayınlanmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 CNBC-e hayret. Ne zaman açsam Gossip Girl yada türkçe dublajlısı yok umutsuz ev kadınları baştan izletti şimdi dublajlı izletiyor. Eskisi gibi değil Cnbc-e. e2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 dizi indirme izleme yayıldıkça cnbc'nin ratingi azalmıştır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Komutan said: Cizgi romanda ne doktor ne de CDC binasi vardi. Fakat cizgi romandan yola cikarak oldukca guclu bir tahmin yapabilirim: Buyuk ihtimalle Lori'nin, aldigi kan orneginden cikan sonuca gore, hamile oldugunu soyledi. tabiki çocuk da rick'in değil öbür çirkin arkadaşındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 DarKRideR said: Ocak ayında Cnbc-e'de yayınlanmaya başlıyor. çok iyi oldu bu, merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sam said: DarKRideR said: Ocak ayında Cnbc-e'de yayınlanmaya başlıyor. çok iyi oldu bu, merak ediyordum. Cnbc-e'de zombi fimi izlersen yaprak dökümü'nden farkı kalmaz abi. e2'de yaptıkları gibi 15 dakikada spartacus'un son bölümünü izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hden de paşalar gibi izledim ben spartacusu memeli filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o değil de 6 bölümde sezon mu bitermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Zombi dizisi olmasa 6 bölümde dizi biterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bitse de olurdu valla 6 bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o kadar da kötü değildi ya tamam çok bayağı bi hikayesi vardı dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 diğer zombi filmlerinin karmasından dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bu kadar rezil bi diziyi nasıl bu kadar baştacı yaptilar anlamadimki.. uyduruk kaydırık dan dun bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 senaryo bence de çok çakma ama makyajlar ve atmosfer iyi simdi sezarın hakkı sezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oyunculuklar ortalama ve biraz kasıntı olabilir ama bence de makyajlar ve atmosfer götürüyor gayet diziyi. ayrıca benim gibi zombili zırvaları seven insanların beklediği bir diziydi. gerçi çizgiromanını görmedim hiç ne kadar kaynağına yakın çekmişler bilemeycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar