Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş.

Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

doktor rick'in kulağına ne söyledi ya? çizgi romanda varsa öyle bişey birisi spoiler yazıversin beklenmez 1 sene heh

Cizgi romanda ne doktor ne de CDC binasi vardi. Fakat cizgi romandan yola cikarak oldukca guclu bir tahmin yapabilirim:

Buyuk ihtimalle Lori'nin, aldigi kan orneginden cikan sonuca gore, hamile oldugunu soyledi.

Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Law said:

Çizgi romanından 10 sayı okudum, ve dizide işlenen 6 bölüm kesinlikle çok daha iyi. Çizgi romanda yüzeysel işlenen bir çok şey dizide çok daha iyi işlenmiş ve yine yapılan ve çizgi romadan olmayan eklemelerde çok iyi olmuş.

Doktorun söylediği kısım varmı çizgi romanda bende merak ettim varsa söyleyin cidden beklenmez 1 yıl

Spoiler çizgi romandan.

10 sayı sonunda kampı terk ettiler yani dizideki 6.bölümü geçdiler ama doktor falan gelmedi yani. Herhalde yok. Yani o askeri üs gibi olan araştırma merkezi ne gelmediler bambaşka yerlere gittiler ve kişiler ile karşılaşdılar.

Dizi çok daha iyi. Eklenen karakterler ve olaylar ile daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...