Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: orayi temizleyenlere ayip, evlerine ekmek goturmek icin sabrinin tukmuklu kabuklarini supuruyolar. Babası yaşında adam temizlesin, Sabri kirletsin, atın lan takımdan şunu. İsabetsiz şutların yeni ismi Caner nasıl olsa. Konn algılayamamışım pardon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 adam Jordi Roura imiş herhal?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Caner ismini duyunca sinirlerim bozuldu yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sabriyi 10 senede anca yonttuk şimdi de caner çıktı sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Rijkaard bile maç sonrasında Caner'e laf soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sade sut olsa iyi, adamin taclari bile isabetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wishmaster said: Caner ismini duyunca sinirlerim bozuldu yine..adam doğuştan fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: sade sut olsa iyi, adamin taclari bile isabetsiz. messininmi ? yuh ya futbol cahilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ne messisi lan. messisisisisisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rijkaardın caner konusunda konuşmaya da laf sokmaya da hakkı yok. Bu maça özel deildi ki canerin bu oyunu, sürekli böyle, ve özellikle trabzon maçında yapmaya çalıştığı ortalarla vermeye çalıştığı paslarla herkese gösterdi halini, sen hala hakan baltayı yedekte tutup bu adamı koyuyorsan ve bu adamın sürekli böyle oynadığını biliyorsan sonra ona laf etmeye hakkın yok. hayır bir de caner de "beni bek oynatıyolar ben bek deil kanadım" diyor. ülen, orta yapmayı beceremiyosun kısa düşüyo rakibe gidiyo, taç kullanmayı bilmiyosun rakibe gidiyo, şut çekmeyi bilmiyosun ya dağa taşa vuruyosun ya tıngır mıngır kalecinin kucağa, adam geçmeyi bilmiyosun yere yapışıp penaltı diye bağrınıyosun. E neyin kanat senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet kanat degil but çıktı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hakan balta>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rijkaard ne kadar iyi çalışılmış olsa da sahaya çıktıktan sonra mental olarak kendine hakim olunamadıgı takdirde kalitenin olmayacagını söyledi. sonrasında da şutları seyircilere atmayacaksın yada defansda elin ayagın dolaşmayacak gibi açıklamalarda bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 KORKAK MESSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 herseyi geçtim de o malzemecinin yerinde olmak isterdim düşünsene messi falan sana şaka yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barcelona şampiyon olduğunda da o adam beleşe lüks otellerde restoranlarda ailesiyle beraber kutlama muhabbetine bulunuyor ama. belki osasunada size kimse bunu yapmaz ama dünyanın en iyi takımıyla beleşe ziyafet çekip eğlenmekten daha mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 LucifeL said: herseyi geçtim de o malzemecinin yerinde olmak isterdim düşünsene messi falan sana şaka yapıyor :D messi benim kafama el şakası yapacak var ya.. Onu arabanın torpido gözüne sokarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yiwis sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Türkiyede yapsa maç 1-1 berabere yenemiyosunuz ve messi gülüyor mutlu.Sen nasıl Barçalısın gönderilmeli denirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dartanian said: Türkiyede yapsa maç 1-1 berabere yenemiyosunuz ve messi gülüyor mutlu.Sen nasıl Barçalısın gönderilmeli denirdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vay amma alınmıssınız harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 messi çok reröre yeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar