Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 İyidir. 768MB olanını alma ama. 1GB olanını al, hatta mümkünse Palit olanını al. Bi incelemede en çok onu beğenmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evet ben de ona bakıyodum palit platinum versiyonunu beğenmişler özellikle. 20-25 dolar pahalı ama değiyor, 470 seviyesinde kart falan demişler her yerde. e8400 - 4gb ram - gtx460 da oynatır köpek gibi artık di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 satiyim sana 4870x2mi asdf ben de 6950-70 falan alicam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Oynatır heralde de işlemciye de el atmak lazım gibi sanki :P Bende E7200 işlemci ve HD4850 ekran kartı var, her oyunda da darboğaz yaratan şey işlemci. Yanlış hatırlamıyosam E8400 ile yakındı performansları. Ama yine de bikaç kişinin daha yorum yapması daha sağlıklı olur sdfjksdf Edit: Nitekim o kadar da yakın diilmiş performansları sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beyin göz el kordinasyonunun zedelenmesini istemeyenler. hayatı dolu dolu yaşamaya önem verenler. esnek iş saatlerine uyum saglayanlar C:Program Files (x86)ActivisionCall of Duty - Black Opsplayers klasöründeki config.cfg içersindeki seta cg_fov_default komutunu 85-90 lara çekerek kendilerini kurtarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fovlarla oynamayı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 LathspeLL said: Avcunu yalarsın demek istiyorum burdan :D Hangi CoD oyununda balans yaptıkları görülmüş? Ben hatırlamıyorum şahsen. tube, qs, killstreak vs gibi sikayet edilen seyleri cozmusler, cok cok onceden de treyarch soz vermisti herzaman dengeli ve oynamasi keyifli bi oyun sunmaya calisicaz diye, bakalim. en kotu ihtimalle unranked sunucuya ince ayar cekilebiliyor, comp kitle olusursa balans daha kolay olur. bu arada community manager Josh olin in kulagini cektiler heralde artik maymun luk etme diye, adam gibi duyuru yapip insanlara cevap veriyor. Bu da patch sticky si;http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kill streakden genel killerin, ksye sayılmaması bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 O çözümleri oyunu yaparken halletmişler, CoD4 - CoD7 serisinde patch'le hiçbir balans ayarı gelmedi bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mw2 de gayet , akimbo , 1887 , acr falan nerflenmisti , onun disinda bi kac balans degisikligi daha yapilmisti. ki treyarch in kendi ifadeleriydi bunlar,ozellikle pc oyuncusunun isteklerini goz ardi etmiycez, herturlu destegi vericez falan seklinde. gelir veya gelmez soylemek icin erken de, gelemez veya gelmedi diye birsey yok. ornegi var, soz var, sistemden oturu problemleri kaldirdiktan sonra ona da el atarlar niye olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ayrica ahahahahah edit: mevzu rc car a guncelleme istenmesi. "steam forumundan birileri" said: Can we get a horn for it please? Nothing major. Just a small "beep" every time we right click on the mouse? So many times I've parked my RC car right behind an enemy sniper wishing I could beep a horn to add to the humiliation. Would also add to the enjoyment of joy riding around the map on a small vehicle of death "beeping" every time we pass a team mate or are chasing down an enemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 E treyarch kendi "biz PC developer'ıyız"'da demişti, oyun oynanamıyor bile. İğrenç codding ürünü, WaW'da ki rezillikler birebir devam ediyor falan. Sözlere bakmayacaksın, icraatlere bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çok kötü bir oyun değil ama "biz pc developerıyız" demeyi hakeden bir oyun hiç değil. basbaya konsol fps'si yapmış lan adamlar. silahımı sağa sola çevirirken sanki silah değil de turret çeviriyormuş gibi hissediyorum. adam çok ağır ve hantal. bölüm tasarımlarını felan da konsol oyuncularına yönelik yapmışlar. rahatça bir ateş etme, hoplama zıplama imkanı yok oyunda, hepsi sequence gibi hazırlanmış. en rahatsız olduğum unsur oyunda save/load/continue bile yok. mission select ve checkpoint... satın alsam almasam mı karar veremedim halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 E cod oyunlarında ne zaman save fonksiyonu vardı ki? Ben hep checkpoint sistemi diye hatırlıyorum ki bazı sequence'lar çok uzun olduğundan 5 dakka hayvan gibi çatış tam kaçacakken öl sonra en baştan modu yüzündne çoğu zaman oyunlardan soğumuştum yani. Bi de senaryoyu beğendim, twist hoşmuş. Reznov karakteri çok iyi karakter, Price'tan iyi gerçekten. Ama eki oyunlardaki görkemli sahneleri bunda göremiyoruz işte, daha iyi bir karakter ve twist de koysalar bir atom bombası sahnesi gibi mesla mw1'deki yada işte uçakla insanları öldürürken insanların ne kadar küçük olduklarının verdiği hissi falan alamıyorsun bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bu akşam Zombie mod oynamak isteyen var mı? 4 kişi toplaşıp oynasak güzel olur. Steam id: Rabec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oynarım ben iniyo şu an oyun %90da ekliyorum steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bi validate etsenize baya uzun süredir inio bişiler yinemi geldi minik peççik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HUbEEaKQo5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi artık mutluyum. bir elimde ak-47 diğer elimde tomohaw, yüzümde apache boyası!!! daha tomohawkı acmadım emblem icin, bende emblem'e cekic ak-47 koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nileppezdel said: E cod oyunlarında ne zaman save fonksiyonu vardı ki? Ben hep checkpoint sistemi diye hatırlıyorum ki bazı sequence'lar çok uzun olduğundan 5 dakka hayvan gibi çatış tam kaçacakken öl sonra en baştan modu yüzündne çoğu zaman oyunlardan soğumuştum yani. Bi de senaryoyu beğendim, twist hoşmuş. Reznov karakteri çok iyi karakter, Price'tan iyi gerçekten. Ama eki oyunlardaki görkemli sahneleri bunda göremiyoruz işte, daha iyi bir karakter ve twist de koysalar bir atom bombası sahnesi gibi mesla mw1'deki yada işte uçakla insanları öldürürken insanların ne kadar küçük olduklarının verdiği hissi falan alamıyorsun bu oyunda cod4 öncekilerde vardı save/load. cod 3'ü bilemem onu sacma bi makineye cıkartmıslardı. acıkcası verkuta'dan cıkıs mw2 ye bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 cfg'den fovu 90 yapıyoruz hayatımızın ileri evrelerinde kör olmaktan kurtuluyoruz. 60 65 fov nedir abi ya şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fovla oynamak yasak deil mi ranked sunucularda. 65 standart sanirim belki 80 ideal olur da ben de oynamadim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 menuden ayarlayabileceginiz max 80, ustune vac ban falan atar ne lazim. hic ugrasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fov ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 field of view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar