yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi haritalar çok küçük zaten MW2'ye göre, yada bana öyle geldi. bi rahatça burayı boş geçerim deme şansın olmuyor herhangi bir map'de hoppadanak adam çıkıyor karşına. Bu arada bugünki patch'le birlikte oyunla ilgili bütün düşüncelerim olumluya döndü wager mode'da süper. güzel olmuş, invite da çalışıyor bugün baya aktık 3-4 kişi. Yarın daha dolu olur tahminen birlikte akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 denildi mi bilmiyorum ama şerefsizler ilk gün 360 milyon$'ı atmışlar cebe. http://www.cnbc.com/id/40131426/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 PATi diye clan tag oluşturdum kimseden ses soluk çıkmayınca eklesin isteyenler. friend olarak ta ekleyin "theUltimateNoob" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fix bazilarinda ise yaramamis , ben ise cozum bulanlardanim. son bi kac saat kaymak gibi oynadim, gameplay cok guzel. m16 gibi bir silahin nerflenmesi, famas, aug,ak47 gibi silahlarin un op olmasi gibi daha sonra duzelecegini umut ettigim denge bozukluklari var, ama genel olarak cok keyifli diyebilirim. mw2 de eksik gordugumuz cogu seyi gorup koymuslar. insta prone biraz can sikici olabiliyor sm gunner larin elinde, quick scope u da elimizden almislar, insta prone sonrasi ads suresinin uzatmak, nefes suresini de kisaltmak gibi hafif tweak lerle oyunu cok rahatlatabilirler gameplay olarak . su anda neredeyse herkez recoil siz lmg, assault ve smg kullaniyor. heralde su performans patchlerinden sonra gameplay patchlerine de sira gelir, uzun sureler oynariz bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Avcunu yalarsın demek istiyorum burdan :D Hangi CoD oyununda balans yaptıkları görülmüş? Ben hatırlamıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yerden bir ak47 aldım. inanilmaz op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 KHaRoN said: ...nefes suresini de kisaltmak gibi... $u adam gibi bi karakterimiz var oyunda hani agizda sigaryla falan nefes aliyosak raziyim lan. sirf o karizma icin nefesei gec aliyim sorun yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Xaenin said: Bir de daha level 15 mi ne olabildim de ileride açılan silahlarda recoil çok az gibime geldi, takır tukur indiriyorlar ebesinin nikahından ben kısa burstlerse hs atmaya çalışırken, tadım kaçıyor. recoili az olanlar enfield falams aug. bunun di$indakilerde recoil var , bazi lmg lerle adam vurulmuyo mesela. basili yapamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aug oynuyorum ve hep top3teyim. ozellikle bana ates edenlere donup headshot atinca cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ben MW2'de oynuyodum AUG'la da çok fark var mı bundakiyle aralarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 off zork var direk oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 zork ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Zork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ok onu anladim da alakasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yyfswDAZQeU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 8800GT ile oynayabilir miyim acaba? mw2 aliasing olmadan ful ayar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 imkani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben 2600la oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 min req 8600, bence oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Prestige yapınca butun herşey sıfırlanıo dimi ? sıfırdan oyuna baslarmış gibi parasız pulsuz tekrardan baslıosn bir tek emblem değişio prestige 1'in logosu gozukuo rütbe işaretleri yerine, sonra 2-3 diye gidior prestij emblemleri. Sizce kasmanın bir anlamı varmı ? Su an 50 oldum butun silahlar açık falan,sıfırlamak hepsini gereksiz görünüo gibi.. Perklerin proları falan gidicek ben ona yanıorm,ctf'de 15 capture yapmak için az kasmadım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 perklerin prolanmasi cok sacma ya.ulan salak salak $eylere niye kasalim ki arkada$. o yuzden hack gelsin yapayim. kasamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu arada commandayla oyniyim dedim i ih olmami$. hk g11 vasat otesi. sniper gibi oyniyim dedim anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 RC-XD acaip eğlenceli bir alet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sniper ile quick scope hala yapiliyor variable zoom takip 1. veya 2. zoom'a alip direk ates edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 goldbären said: 8800GT ile oynayabilir miyim acaba? mw2 aliasing olmadan ful ayar iyiydi. 1680-1050 2x anti aliasing, af de neredeyse sonuna kadar kıstım. texture falan high yaptım. oynanıyor, takımla da yok yani çok kötü değil ama böle smooth bi şekilde akmıyor. yani beni tatmin etmedi açıkçası. 8800gt'nin yavaş yavaş sonuna geldik heralde, gtx460 alsam mı diye düşünüyorum. dışarı çıkıcam eve gelirken alabilirim valla. gtx460 iyi midir fiyat/performans açısından? bu arada bilgisi olanlara sorayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar