progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sereglin said: progamer said: Steam servers are too busy to handle your request diyor devamlı multi yi indiremiyorum. Steam'e kafam girsin. Birde o kadar preload yaptırdılar şu 9mb lik kısmıda arada indirtseler olmuyor muydu. 2-3 sayfa once biri boyle olacagini ve onceden yuklenmesi gerektigini soylemisti :( yani sana cozum olarak soylemiyorum ama uyarilmisti boyle bir oyun icin. Ya ben zaten pre-load lamıştım kaç gün önceden bir o 9mb lik multiplayer downloadu vardı. Neyse oda indi zaten en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 single-player deneyen oldu mu? gene 5 saatlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Xaenin said: Penthesilea said: Alexi_Septimus said: Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek.hepiniz birer xbox alin, ortamlara akalim agalar Biz gerçek oyun oynuyoruz abi.hadi ya, kac el oynayabildin dunden beri? ahahahaha GET IT? AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kodugumun oyununu satin bile alamiyorum fanboylar nasil tikadiysa steam store'u. :( pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi 5 saat uzak kaldim ve sunucular cokmu$ direk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sam said: single-player deneyen oldu mu? gene 5 saatlik mi? hard'ta 3.5-4 saatte bitirdim. ama senaryoyu çok beğendim güzel iş çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Penthesilea said: Xaenin said: Penthesilea said: Alexi_Septimus said: Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek.hepiniz birer xbox alin, ortamlara akalim agalar Biz gerçek oyun oynuyoruz abi.hadi ya, kac el oynayabildin dunden beri? ahahahaha GET IT? AHAHAHAHAHAHA Daha hiç açmadım lan oyunu dfkjhsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyunu bile acamamis ahahahahhahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya saçmalığa bak cd li oyunu steam yüzünden kuramıyorum bari bırakın single ımı bitiriyim bugün.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yazik valla ya. awpyi acacaktim. hayallerim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Kendimi çok zor tutuyorum oyunu almamak için. Nalet olsun dersler. 1 ay sonra Hanımefendiliğimi bir kez daha gözler önüne sereceğim. My return shall be wicked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyuna girdim, ara video sandim oyunmus meger. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ben acı çekiyorum oynarken pff. 10 fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 multisi kötü falan denmiş ama harika ya deli zevk aldım ben :D bi hantallık var evet ama fixlerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi fps seysi yuzunden oynanmiyor. 30ms'li iyi bilgli adamlar bicakliyor herkesi aasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sesu said: Nalet sesu said: Nalet sesu said: Nalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 shadowları kapayın menuden baya yardımcı oluo. Pingler ogleden sonra almanya serverlarına 50-60 civarındayken akşam üstü +150 falan oldu. Bir pingler bide su server browser düzelsin cok süper olucak ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 spankyah said: shadowları kapayın menuden baya yardımcı oluo. Pingler ogleden sonra almanya serverlarına 50-60 civarındayken akşam üstü +150 falan oldu. Bir pingler bide su server browser düzelsin cok süper olucak ;D peh şimdi girdimde rezim durumda pıng de sorun yok fps sorun adım adım ılerlıyor ekran butun grafık ayarlarını dusurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 window moda alıp tum grafıklerı dusurunce takılmadan oynamaya basladım az cok bı deneyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 update yapin update, sorunu cozduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hergonan said: update yapin update, sorunu cozduler nası yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi hafta toz duman dağılsın hele, alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyunda bot falan var ya bildiğin, combat training'de farklı bi karakteri sıfırdan kasıyonuz. maçta botlar oynuyor, friend listteki isimleri alıyolar falan. achievement için kastım da 10 lvl (: bu arada botlarla oynarken kasmıyordu, kesin steam'in bokluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar