Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Abi şu an bakamıyorum da Steam fiyatı nedir? Yine 60$ mı? Edit: Ha tamam ya açıldı site. 60$'mış sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Millet 35 milyone orjinal key falan satıyo onlar nedir dogru mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 lol, oyunu oynuyorum da multisi cok kotu su an. 100% cpu kullaniyor, hareket ederken takiliyor, 40 saniyede bir 1 saniye durakliyor (saydim) falan filan. spsi guzel. mp patchlenmeden oynamayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benim aldığım 78 liraya falan denk geliyo (macaristan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rus key'i alsam mı diye dusunuyorum. var mı tinu disinda deneyen ? tinu dun almis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 videolara baktımda seslendirmeler grafikler vs mw2 den sonra çok kötü duruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Rus key aktivasyonu kaldırmılar Rusya dışından, uğraşırım diyorsan vps vs., sonrada lang. pack lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla 60$ - 30 tl icin ugrasilir da, oluyor mu sonunda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fizban nereden alacaksın rus key'i? Gittigidiyor'daki satıcılar hem aktivasyon hem language pack'i hazırlamışlar. Önceki sayfalarda da language pack verilmişti zaten. Bugün alan kişilerin yorumları da hep pozitif. Sanırım çözmüşler o olayı, çıkıp kartıma para yatırmaya üşendiğimden alamadım şimdi de. Alıcam akşama kadar herhalde rus hatta language pack'i indirmiştim, gamekeystore.net hazırlamış, türkçe bile anlatımı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Dün yapanlar oynuyor yazdıklarına göre, region lock geldikten sonra yazan olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aa evet ben 9 Kasım görünce tarihte bugün sandım da iyi geceler fln yazılmış akşam aktive edenlermiş onlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nese bekliyim üç-beş gün, hafta sonuna kadar oynamicam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 avp yi acmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fizban said: rus key'i alsam mı diye dusunuyorum. var mı tinu disinda deneyen ? tinu dun almis sanirim. ben aldım dün gece ingilizceye de cevirdim bugün hiç bir sorun yaşamadım çok güzel çalışıyor, 30Tl ye böyle bir oyun güzel oldu bu arada almak isteyen arkadaşlar için benim aldığım arkadaşın msn ini yazıyorum, çok güvenilir biri dün aldığımdan beri türkçe patch için felan hep konustuk arastırdık iyi biri güvenip alabilirsiniz. arkadaşın msn adresi [email protected] he ödeme konusunda da avantajlı arkadasın bilyoner hesabı var oraya giriyor sizin cep telefonunuzu yazıyor ve 30 tl bilyoner puanı ekletiyor cep telefonunuza onay mesajı geliyor kabul ettiğinizde parada ödenmiş oluyor, yani kredi kartı havale felanda uğraşmadan turkcell mobil ödeme ile aldım, bir tek bu arkadaşta gördüm bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben önceki yuz yıldan kalma internetimle hala indiremdim oyunu... bitince language packide cekip deniycem yazarım adam gibi neler ingilizce oluyo neler kalıyo. sonucta bunu yine multi oynarım, single'ıda baska oynarım eğer ingilizce olmuyosa. yalnız region lock gelmiş diyorlardı, biz dün active ettik bugun edebilimisiniz bilmiyorum ona bakın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cuce said: ben önceki yuz yıldan kalma internetimle hala indiremdim oyunu... bitince language packide cekip deniycem yazarım adam gibi neler ingilizce oluyo neler kalıyo. sonucta bunu yine multi oynarım, single'ıda baska oynarım eğer ingilizce olmuyosa. yalnız region lock gelmiş diyorlardı, biz dün active ettik bugun edebilimisiniz bilmiyorum ona bakın kesin. benim gönderdiğim dosyayı indir herşey ingilizce oluyor merak etme , konuşmalar yazılar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Biz ne diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 torrentleech diye bir siteden satın almaya çalıştım oyunu mp düzelene kadar, ama orda bile yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 clonedvd image'ını indirip phoenix sid unpacker'la oyunu kurdum, sonra russian key alıp steamden downloadu başlattım. download'u kapatıp C:Program Files (x86)Steamsteamappscommoncall of duty black ops 'ya clonedvd'den kurduğum oyun dosyalarının tamamını attım sonra da rustoeng patch'i yaptım şukela=) clonedvd versiyonu 7gb bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahaha bu ne abi, korsan oyun alcakmışım gibi hissetmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lelouch said: torrentleech diye bir siteden satın almaya çalıştım oyunu mp düzelene kadar, ama orda bile yok lan nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben de arkadaşa rus aldırayım diyorum ama hiç güvenemiyorum. işin ucunda activision var. ne malum 10 gün sonra yalan olmayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyun yaklaşık olara 6 saatde bitti, modern warfare serisi bence daha iyiydi. Sonunun sonunda "sdfasdfasdf " diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Treyarch = FAIL. Oyun oynanamaz durumda resmen. Single menu'ye giriyorum 5 fps, multiye giriyorum sunuculara bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steam in bu rus keylerini başka ülkelerden aktif ettirmemesi ne kadar yasal ki, yani birileri çıkıp itiraz etse ne yapacaklar merak ediyorum, sonuçta girilen keyler offical key , sahte keyler değil, ben rusyada yaşayan bir vatandaşım ordan aldım ama başka bir ülkede oynamak istiyorum bunu ne hakla engeller, yada ben rus versiyonunu aldım ama ingilizce oynamak istiyorum kafama eser ispanyolca oynarım bunlara karışamazlar ki, o yüzden ben herhangi bir yaptırım uygulayacaklarını sanmıyorum uygularlarsa da üstüne gidildiğinde geri adım atacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar