Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yagmurlu olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Olmasın pazar pazar yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 varım diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet ufak ufak yoklama başlasın artık :) Ben her zamanki gibi kaleye talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hali hazirda kalecinin oldugu bir halisaha maci bulmussunuz 7 sayfadir mac yapamiyonuz lam puh size. . son mesaji okuyup post atan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kalecilerden takım kurucaz zaten yakında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 reyou said: hali hazirda kalecinin oldugu bir halisaha maci bulmussunuz 7 sayfadir mac yapamiyonuz lam puh size. . son mesaji okuyup post atan insan asfsdf 69. maçımız olucak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Pati istanbul liginin değeri diğerlerini katlıyor baya..Kaliteli oyuncularımız yeter.Şehirler arası maclara bizim ligden giden takım sayısı bu yuzden daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 antalyaspordan bi transferiniz var deneme maçına çıkıcak za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ok fazla ezmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 öncü, gelip gelmeyeceğin kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben yazdım sanıyodum da unuttum galiba söylemeyi ehah. yokum ben bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ankara maçının post sayısı daha fazla..şampiyonlar ligi tadında olduğu için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Hayır örgütlenmek için yazışmamıza gerek olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mesela ben macta dreagloth'un bacagini babalar gibi kiracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bugünden sonra bilgisayarsızım. pazar güvnçi sercanı falan arar değişiklik varsa öğrenirim. kermit vs kadıköyden gitcez o plan değişmedi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fizban said: mesela ben macta dreagloth'un bacagini babalar gibi kiracam. Güvenç bu arkadaşı karşı takımı alalım. @kutulu Ben kendimi Güvenç`e aldırıcam Kozyatağı`ndan :) kermit ile buluşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de kendimi güvenç'e aldıriyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 maç saati 6 mıydı 5 mi? ona göre beni de alsın bari küçükyalıdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 1.sayfaya bakmayı akıl edemedin di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 baktım be tamam =) güvençle konuşayım beni de alsın bari neyse pazar ararım. maçta görüşürüz bb mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 balon, geliyo musun maça? araba olayını yarın konuşalım, bizim siteden kaç kişi geliceğimiz belli değil şu anda, yarın belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Geliyorum geliyorum şimdi gördüm. dreagloth said: dmf nasıl oynayacaksın bide onu açıkla bari. hemen aga, kısa pas yapıp top dağıtıyoruz, mümkün olduğunca uzun pas yapmıyoruz. seksi ara paslarıyla hücuma destek veriyoruz. sen yaşlandınbi de baba bile olucan yani sen geride kal :P emektar güvenç'i tutucan =) beni aşıyor ya o mesele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sen de beni tutarsın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 4 gözle kadroyu bekliyorum asd =)) gelirim demistim dimi selam tekrar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar