Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Eskişehirspor Ctesi 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

maç kazanırız satılmış olur
maç kazanırız biz bıraktık olur
maç kazanırız hakem olur
şampiyon oluruz sallamadık biz kötüydük olur

daha hakemedik bazılarına göre hiç bişey. ama kendi takımları her maçı anlının akıyla kazanan takımlar.

bu kadar küçük mü düşünüyor bu arkadaşlar merak ediyorum. kendilerini küçük düşürüyorlar sadece.

aklımdan geçenleri okumuşsun.

beşiktaş galibiyetlerini başka şekilde açıklayamıyorlar. :D 0-2 iken maç niye rıza sattı oynamıyorlar hiç falan demiyorlardı acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Ahuha, geçen yılki beleş şampiyonluk yetmedi demek size.. Gerçi size hediye edenlere kızmak lazım... Sezon boyu sürünüp sezon sonu meydan boşalınca palazlananlar... hohoho
Beşiktaşlı değilim ama çok boş konuşuyorsun o zaman boşaltmasalardı meydanı ne yani boş boş konuşmanın alemi yok...
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir taraftarı bu ülkenin en kaliteli taraftar topluluğudur bence,

olay pek çıkardıklarını görmedim, çıkarmışlarsa da dğerleri gibi ön planda olmayacak şekilde basit olaylar demek ki

tribün şovları bir harika, 2. ligdeyken bile bir harikaydı.

daha ne ister ki bir takım taraftarından, eskişehir bu lige zevk katan takımlardan bir tanesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fink: "Kazanacağımızı hissettim.."

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fink, Eskişehirspor maçı sonrası geriye düşmelerine rağmen kazanacaklarını hissettiğini söyledi..

http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?i=5415363&a=1&ur=http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100327/fink_kazanacagimizi_hissettim.html

Fink'e bir haller olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

daha ne ister ki bir takım taraftarından, eskişehir bu lige zevk katan takımlardan bir tanesidir.

gerçekten helal olsun maça renk kattılar. bize hiç sataşmadılar zaten, "şehitler ölmez vatan bölünmez" yaptılar alkış aldılar, bir de maç başlamadan rıza ile ilgili bir tezahürat var ki buraya yazılmaz :)
ö.m. ile ulaşabilirsiniz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...