BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bursa'yı yenip şampiyonluktan edersek 2. darbe olur onlara bu. sahaya inerler ne varsa elde ahaha bursadaki maç bizim ya. rahat olun :p oraya kadar ne olur bilinmez dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 teksasrofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: maç kazanırız satılmış olur maç kazanırız biz bıraktık olur maç kazanırız hakem olur şampiyon oluruz sallamadık biz kötüydük olur daha hakemedik bazılarına göre hiç bişey. ama kendi takımları her maçı anlının akıyla kazanan takımlar. bu kadar küçük mü düşünüyor bu arkadaşlar merak ediyorum. kendilerini küçük düşürüyorlar sadece. aklımdan geçenleri okumuşsun. beşiktaş galibiyetlerini başka şekilde açıklayamıyorlar. :D 0-2 iken maç niye rıza sattı oynamıyorlar hiç falan demiyorlardı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şampiyonuz galiba içimde öyle bi his var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 % 95 3 hafta sonra garantileriz şampiyonluğu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Maç cok kaliteliydi. Adeta Premier lig maçı gibi idi. Beşiktaşın da 2-0 yenik dusmesine ragmen yılmadan oynamasını alkışlamak gerekir.tum takım mukemmele yakın oynadı(serdar özkan haric bu adam brak takıma stada dahi alınmamalı) Neticede sanırım şampiyon olacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 4 haftada anlaşalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 OLM inandınız dimi ?? ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit said: 4 haftada anlaşalım bence kutunda büyük var kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 loop said: Ahuha, geçen yılki beleş şampiyonluk yetmedi demek size.. Gerçi size hediye edenlere kızmak lazım... Sezon boyu sürünüp sezon sonu meydan boşalınca palazlananlar... hohohoBeşiktaşlı değilim ama çok boş konuşuyorsun o zaman boşaltmasalardı meydanı ne yani boş boş konuşmanın alemi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 maçın başında yenen 2 gole rağmen kolay kazandık. İlk golden hemen önce eskişehirn kullandığı faulde bence faul değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Khelben said: satılmış 3 puanlarla beşiktaşlılık duruşunu görüyoruz ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ıyıkı maca gıtmısım 2 0 ken kotuydu ama takım kendıne gelınce eglendık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Eskısehirde izledim bende macı oldukca eglendim =) hele 2-0 ken inanmaları cok guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aktiftablet said: Khelben said: satılmış 3 puanlarla beşiktaşlılık duruşunu görüyoruz ok. lol wtf ? es es es kikiki nasıl koyduk 3-2 bye cry morrreeee..melisss!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abı adamlar tutustu gıtmeyın ustlerıne normaldır bu agresiflik Şampiyon tekrar geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ezdik resmen :) ilk 25 dk nasıl eziyetse kalan dakikalar acaip keyifliydi. yalnız bizim ön liberoları beke yardım ederken diilde sürekli atakta gördük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bu arada eskişehir taraftarı da çok iyiydi. İnönü'de böyle bi deplasman taraftarı ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 eskişehir taraftarı bu ülkenin en kaliteli taraftar topluluğudur bence, olay pek çıkardıklarını görmedim, çıkarmışlarsa da dğerleri gibi ön planda olmayacak şekilde basit olaylar demek ki tribün şovları bir harika, 2. ligdeyken bile bir harikaydı. daha ne ister ki bir takım taraftarından, eskişehir bu lige zevk katan takımlardan bir tanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ya arkadaşlar üzgünüm ama şampiyon yine biziz :( izin veriyorum ağlayabilirsiniz yazın biz yoktuk öyle şamp oldunuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu şekilde kazanılan maçlarla nereye kadar. aaaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu sene şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fink: "Kazanacağımızı hissettim.." Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fink, Eskişehirspor maçı sonrası geriye düşmelerine rağmen kazanacaklarını hissettiğini söyledi.. http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?i=5415363&a=1&ur=http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100327/fink_kazanacagimizi_hissettim.html Fink'e bir haller olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 DarKRideR said: daha ne ister ki bir takım taraftarından, eskişehir bu lige zevk katan takımlardan bir tanesidir. gerçekten helal olsun maça renk kattılar. bize hiç sataşmadılar zaten, "şehitler ölmez vatan bölünmez" yaptılar alkış aldılar, bir de maç başlamadan rıza ile ilgili bir tezahürat var ki buraya yazılmaz :) ö.m. ile ulaşabilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şampiyon bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar