Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul B.B. - Bursaspor @ 26.03.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

üzüldüm bir trabzonlu olarak.

gerçi puan farkı en kötü ihtimalle 2 olacak ki bu takım 6 da 6 yapmış bu maça kadar. elbet tökezlemeler oluyor. :)

bir de bursanın ankaraspor'dan 3 puanı gelmedi daha galiba?

şu ankaraspor maçlarını sanki o hafta diğer takımlar maç yapmıyor puan kazanamıcak gibi konusuyosunuz :)

yani bursanın ankaradan 3 puan alcagı maçta muhtemelen bursa liderliği kaptırmış olacak ve 3 puanı alıp gs-fb-bjk her kimse onun puan kaybını beklicek.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerinde ankaraspordan 3 puanı var.ama işte beşiktaş maçı var kayseri var gs var :)

fikstür olarak bakmak istemiyorum malum :).ama derbiyi galatsaray kazanırsa önü fenerden daha çok açılıyor.fenerin derbiyi kaybetmesi.sora kayseri ankara beşiktaş kasımpaşa deplasman son maç trabzon falan zor iş :)

derbiden sonra galatasarayın tek zor maçı bursa ve o da samiyende

sivas manisa diyarbakır falan rakiplerimiz
Sosyal ağlarda paylaş

Yollar Bursalı kaynıyodu bugün, tam ZAAA olmuş onlara. Baya büyük avantajı kaybetti Bursa orasına katılıyorum, ama öyle GG'lik bi durum yok bence henüz. Hatta BJK ve GS maçlarından birini kazanırlarsa büyük ihtimalle şampiyon olurlar. Hiç bi takım öyle 7'de 7, 8'de 8 falan gidemez. Ama 5 puan fark arkadakilere her hafta katlanarak baskı oluştururdu, o yalan oldu.

Umarım rew'in dediği gibi derbiye de etkisi olur bu sonucun. Geçen sene kavgalı maçtaki gibi kaybetmemek için oynayacaktı iki takım da, zevksiz çirkin bi maç olurdu muhtemelen de o durumda. Şimdi en azından kazanmak için iştahlı oynayabilir iki takım da.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tam tersine şimdi kaybetmemek için oynayacaklar kalite düşecek diye düşünüyorum. Eğer puan farkı 5e çıksaydı iki takım da galibiyet zoraki oynayacaktı, kaybeden gg'ydi çünkü, şimdi kaybetseler bile bursa da kaybetti diye bonus oldu ellerinde puan farkı açılmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...