huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ABD'nin Irak'ı işgalinden sonra kitle imha silahlarını bulmakla görevli bir subayın, sürekli yanlış çıkan istihbarat raporlarından şüphelenmesi ve bir CIA ajanı ile birlikte gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışması üzerine gelişen olayların anlatıldığı aksiyon/casusluk filmi. Matt Damon, bu tip filmlerin vazgeçilmez oyuncusu olduğunu ispatlıyor bir kere daha. Filmin sonlarındaki çatışma sahnelerindeki saçma sapan çekimler hariç güzel film. imdb notu 7,2, Nisan 10 Türkiye gösterim tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 torrente düşemedi bir türlü şu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Yönetmeni Bourne serisinin baş rolde Matt Damon var hazır başlamışken bide Bourne 4 çekselerdi bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aket-Atum said: torrente düşemedi bir türlü şu film. yo düştü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dün izlemiştim sinema da da unuttum yazmayı hehe yani çok iyi bir film değildi, beklediğim kadar iyi değildi. Yani klasik Greengrass tekniği ve harika bir Matt Damon ile film çok sürükleyici bir politik aksiyon filmi diyebiliriz. Yani hikaye iyi işliyor, iyi anlatılıyor, sürüklüyor vs. Lakin bilmediğimiz birşey anlatmıyor. Yani belki Amerikalılara ilginç vs. gelebilir ama bizim Irak Savaşı başladığından beri sürekli kendi aramızda konuştuğumuz şu niye saldırdılar, yalan istihbarat, petrol için girdiler vs. geyikleri anlatılmış, sağlam temellerde. Yani anlattığı şey bana hiç ilginç gelmediği için sarmadı film, ama yine de 7.5/10 veririm buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 güzeldi ya matt damon işte. konusu da ilgimi çekti. sinemalık bir film değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 zaman gecırmelık olarak ıyıydı ya matt damon goturmus ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konu güzel ama filmin yarısına gelince kalanını tahmin etmek mümkün. Bir Black Hawk Down değil, hele kamera resmen sıçış ancak ikinci yarı aksiyonu filmi kurtarıyor. 7/10'luk bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 masaüstünde duruyo bu filmde izlesemmi bi türlü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sinemada izlenecek bir film değil bence. Hatta izlemesenizde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bourne abim hatrına izlenir.izledim ben fena değil.bu tarz roller matt abimize gerçekten cuk oturuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Green Zone sinemada izlenir diye nitelendirebileceğimiz türden değildi buna katılıyorum ama hiç öyle insanı bayan bi tarafı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Dün izledim ben de, gayet sürükleyiciydi, en azından gecenin 2'sine kadar izlettirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 offf geçen gün izledim green zone u. matt damon cuk oturmuş role. ajan, asker rollerinin adamı direk. film bitince gaza geldim gene bourne trilogy izleyecem. ulan daha 2 ay önce izledim ama ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 şimdi izledim. filmi beğendim baya. baya sürükleyici, elli tane asker filmi var, savaş filmi var demeyin. hiç baymadan izlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar