Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya krallıktan ayrılınca şehirlerimiz,kalelerimiz bizde kalmıyor muydu?denedim bozdum yemini hiç malı mülkü olmayan bir adama dönüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 massosoit said: 2 modu beraber kullanabiliyormuyuz. Mesela ; Floris ve A Clash of Kings Mod yüklendiğinde oyunun başlama ekranında zaten "Native" yazan yerden mod seçebiliyorsunuz. Bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Gizli said: ya krallıktan ayrılınca şehirlerimiz,kalelerimiz bizde kalmıyor muydu?denedim bozdum yemini hiç malı mülkü olmayan bir adama dönüştüm kalmiyor. vassalken size verilen mulkleri kral ayrildiginizda geri alir ve diger soylulara dagitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Gizli said: ya krallıktan ayrılınca şehirlerimiz,kalelerimiz bizde kalmıyor muydu?denedim bozdum yemini hiç malı mülkü olmayan bir adama dönüştüm hayır, mülk kralın. sadece kullanma yetkisini veriyor. yazılım lisansı gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben ilk oynayışımda ayrıldığımda bana kalmıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bir red wedding yapılsa kimde kalıyor o zaman kale :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 massosoit said: 2 modu beraber kullanabiliyormuyuz. Mesela ; Floris ve A Clash of Kings adam imzasında da yazdıgı gibi, her şeyin olabilme ihtimalini seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Belki ikisini komple birleştiremeyebilirsin ama ses/texture/animasyon vs dosyalarını değiş tokuş yapabilirsin. Hatta farklı modlardan bir ordan bir burdan alıp zevkine göre bişey ortaya çıkarabilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 batuhan said: Reflective said: şu ara a clash of the kings modunu oynuyorum. starkların vassalı olmayı başardım. lanisterlar ezildi. tyrell ler kingslandingi aldı. biz de demir adaları fethettik. bakalım daha neler olcak. Bu mod nasıl güzelmi. Sadece harita ve item'mi ekliyo yoksa quest vs eklentiler varmı? harita ve karakterler var, bissürü krallık var. dene gör bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Floris'te turnuva farmlaya farmlaya merakımdan gemi aldım. Hiçbir işlevi yok travel dısında. Ticari amaçla da kullanamıyosun. Direk ölü yatırım. Onun yerine toprak alın işletin daha iyi. 50.000 gitti bosu bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Gizli said: ben ilk oynayışımda ayrıldığımda bana kalmıştı ama bir hatan var. kesinlikle kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Namessar said: Gizli said: ben ilk oynayışımda ayrıldığımda bana kalmıştı ama bir hatan var. kesinlikle kalmamalı. İsyan edersen kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ben yeni karakter açtım la. Lordlardan görev filan alıyorum. 2-3 tane turnuvada yendim, huhu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anno domini 1257 modunu ındırdım kurdum bıraz bandit falan bulmak zor birazda ana ekranda kasıo ama onun dısında super olmus abı bu ses efektleri goruntuler bayaa gercekcı yapmıs, az oynayabilddim ama atla giderken mızrak sapladıgın pıyadedede kalıyor mızrak falan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 guzel moddur. ilk yapildigi zamanlarda oynamistim, eski versiyonlarindan birini. tek kotu yani o tarih araliginda anadolu ilhanlilarin isgalinde oldugu icin turkler faction olarak yok. onun disinda hosuma gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 4 arkadaş bu oyunu almayı düşünüyoruz fakat multiplayer hakkında bir kaç sorumuz olacak. Bu strateji bölümü multiplayerda oynanıyor mu? Yani herkes kafasına göre dünyada takılıyor kimi bandit oluyor kimi orduya giriyor kimi lord oluyor falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok işte o, durdurma falan muhabbetinden dolayı da zor açıkçası. yapılamaz mı yapılabilir çok da şukela olur ama öyle bir olay yok şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 multiplayerı kantırın kılıçlı versiyonu. parana göre kılınç armor alıyorsun adam öldürdükçe. siege,battle falan var işte. en az 64 kişilik siege oynamak baya keyifli ama. bi de oyun kolay değil. konsantre ve ciddi oynamak gerkeiyor. yoksa hep ölürsün multide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 şunu koyayım bende http://www.youtube.com/watch?v=CneUatAHPAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 şöyle bir mod varmış: Anno Domini 1257: http://www.nexusmods.com/mbwarband/mods/1746/? http://static2.nexusmods.com/15/mods/191/images/1746-4-1354236440.jpg http://static2.nexusmods.com/15/mods/191/images/1746-1-1354236440.jpg http://static2.nexusmods.com/15/mods/191/images/1746-2-1354236440.jpg http://static2.nexusmods.com/15/mods/191/images/1746-3-1354236440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bunu alıcak olan varsa steamde %50 kuponum var benim nerden geldiğini bile bilmiyorum, bir ses edin veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 line yapmayi bilen birilerine takilirsaniz bunun napolyon modu super oluyor multi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben o modu bayağı oynamıştım feamer, bombaydı. tavsiye ederim. sadece bazı silahlar biraz fazla ölümcüldü ama geri kalanı süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Anno Domini 1257 için güzel bir tanıtım yazısı yazmak lazım aslında bu kadar uğraşılmış mod, tw eb falandır anca tarihi isimler, silahlar, zırh çeşitleri -selçukluların bile benim gördüğüm 4-5 çeşit farklı zırh ve kıyafeti var, atlar, silahlar, haritanın büyüklüğü, tarihi birimler ve isimlerine ve silahların kadar uğralılması.... dönemi seven ve oyunu seven için efsane bir mod. en son kudüs civarında takılıyordum kendi halinde gezen haçlı ve çihatçılar var onlar ile kapışıyordum, 30 kişilik haçlı birliğinin başında 1-2 tane şövalye var ve gerçekten farkı anlıyorsun daha ilk seviyedeyken orta-üst galiba moğol atlı okçularına denk gelmiştim, 10 tane atlı okçu araziye dağılıp etrafında dönmeye başlayınca baya fena oluyor... ayrıca dövüş haritasındaki ayrıntılarda güzel, ing. sisli sık ağaçlı ormanlık arazisinde longbowlara dalmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ben kurdum ama bozuk cikti texturelar. Loadingler asiri uzundu ve sonunda rgb mi ne oyle biseyden hata veripbatmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar