Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun duel server'ına girdim, trainer'lara gittim önce dayak yedim, sonra adamlarla dövüştüm dayak yedim. Sonra sıkıldım çıktım bende o sabır kalmamış. Birlikte duel edelim de öyle olunca geyikle fln geçiodu zaman
Mesaj tarihi:
Uyar.

Ama Pati serverımızı geri alalım artık, bize ait serverımız olsun. Emin değilim ben o host işinden.

Fizban duy sesimizi, nedankoya yük bindir.
Mesaj tarihi:
yauw her aksam girelim oynayalım işte :P

Vay ak'nin vent doluydu pazar giremedim
bi de vent server'ını bu sefer aoc oynadığımızda kullandığımız server yapsak nası olur? ben girdim geçen belki ordasınızdır die bomboş duruyor. Kimindi o? Kullanılmıyo heralde
Mesaj tarihi:
multiplayer toplanmaları için ayrı bir başlık açıp oradan devam ederseniz en doğrusu olur. bu başlıkta sadece oyunla ilgili mesajlar devam etsin.
Mesaj tarihi:
Sam said:

multiplayer toplanmaları için ayrı bir başlık açıp oradan devam ederseniz en doğrusu olur. bu başlıkta sadece oyunla ilgili mesajlar devam etsin.

dealwithit.jpg
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Partyne alabilirsin. Camp take action bölümünde var ama moral düşürür bastan söyleyeyim. Ransom brokerlar tavernalarda var ama her adama aynı fiyatı veriyolar 50 dinar. Bi de kale falan aldıysan hemen prison kur biriktir bazen lordlar belirli rütbelerden prisoner ariyolar dusmanla değiş tokuş yapmak için. Hem lordları kodese tikarsan kacamiyolar tanesini en az 2000 den okutursun sfafssffa
Mesaj tarihi:
Patch nasıl yapicaz orj olmayan oyuna yapayım ben onu bi. Steamde 40€ kiyamadim paraya. Tr'de olsam 15 lira bayar alırdım. Hesapta xunn alcakti bana yan çizdi :/ burdan belirtiyorum yine her türlü paypalle öderim paranizi alın su oyunu bana orj
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Partyne alabilirsin. Camp take action bölümünde var ama moral düşürür bastan söyleyeyim. Ransom brokerlar tavernalarda var ama her adama aynı fiyatı veriyolar 50 dinar. Bi de kale falan aldıysan hemen prison kur biriktir bazen lordlar belirli rütbelerden prisoner ariyolar dusmanla değiş tokuş yapmak için. Hem lordları kodese tikarsan kacamiyolar tanesini en az 2000 den okutursun sfafssffa
benim kalede 9-10 tane lord var abi orda kedi gibi duruyorlar valla diğer türlü kaçıyolardı hep
  • Yeni Oluştur...