yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bugun duel server'ına girdim, trainer'lara gittim önce dayak yedim, sonra adamlarla dövüştüm dayak yedim. Sonra sıkıldım çıktım bende o sabır kalmamış. Birlikte duel edelim de öyle olunca geyikle fln geçiodu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sen başından beri kaplumbağaydın. duel neyine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha ne çok dayaklık adam gelmiş. o halde bu akşam (salı) saat 20.00 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 salı olmasın carsamba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 inatla maç günlerini seçiyorlar dssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi bu arada oyundan baya server aç diyerek rahat rahat oynayabiliyomuşuz lan. deneyelim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Uyar. Ama Pati serverımızı geri alalım artık, bize ait serverımız olsun. Emin değilim ben o host işinden. Fizban duy sesimizi, nedankoya yük bindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yauw her aksam girelim oynayalım işte :P Vay ak'nin vent doluydu pazar giremedim bi de vent server'ını bu sefer aoc oynadığımızda kullandığımız server yapsak nası olur? ben girdim geçen belki ordasınızdır die bomboş duruyor. Kimindi o? Kullanılmıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bilmiyorum, boş vent varsa iyi olur lakin hep VAY AK vent'ini kullanamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bir de steam nick'lerinizi yazsanıza mb2 pati grubundakiler özellikle, kim kim bilemeyince tanımadık diye mesaj atılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 multiplayer toplanmaları için ayrı bir başlık açıp oradan devam ederseniz en doğrusu olur. bu başlıkta sadece oyunla ilgili mesajlar devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya zaten multiplayer başlığı vardı. revamplıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sam said: multiplayer toplanmaları için ayrı bir başlık açıp oradan devam ederseniz en doğrusu olur. bu başlıkta sadece oyunla ilgili mesajlar devam etsin. dealwithit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://premiumplusmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/beatit500x5001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Prophesy of Pendor modunu çok övüyorlar diye indirdim ama sürekli crash yiyorum, oysa orjinal oyunda hiç bi problem olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadaşlar, ufak bir sorum olucaktı. bu esirler yanımızda gezdirmekten başka ne yapabiliyoruz. para eder mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eder, ransom broker'lara satılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Partyne alabilirsin. Camp take action bölümünde var ama moral düşürür bastan söyleyeyim. Ransom brokerlar tavernalarda var ama her adama aynı fiyatı veriyolar 50 dinar. Bi de kale falan aldıysan hemen prison kur biriktir bazen lordlar belirli rütbelerden prisoner ariyolar dusmanla değiş tokuş yapmak için. Hem lordları kodese tikarsan kacamiyolar tanesini en az 2000 den okutursun sfafssffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yanlış bilgi vermeyelim, uzun süredir farklı fiyat veriyolar esirlere, baya oluyor o patch çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yüksek rütbeli adamlar iyi para ediyo.zindanlarda biriktir biriktir sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ayrıca lordlardan kaçabiliyor ama paraya çok acil ihtiyacın yoksa hiç esir bile alma uzun vadede hem aldığın onur puanları hemde ilişkiniz iyi olduğundan daha güzel bir şekilde yararlanıyorsunüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Patch nasıl yapicaz orj olmayan oyuna yapayım ben onu bi. Steamde 40€ kiyamadim paraya. Tr'de olsam 15 lira bayar alırdım. Hesapta xunn alcakti bana yan çizdi :/ burdan belirtiyorum yine her türlü paypalle öderim paranizi alın su oyunu bana orj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cystein said: Partyne alabilirsin. Camp take action bölümünde var ama moral düşürür bastan söyleyeyim. Ransom brokerlar tavernalarda var ama her adama aynı fiyatı veriyolar 50 dinar. Bi de kale falan aldıysan hemen prison kur biriktir bazen lordlar belirli rütbelerden prisoner ariyolar dusmanla değiş tokuş yapmak için. Hem lordları kodese tikarsan kacamiyolar tanesini en az 2000 den okutursun sfafssffabenim kalede 9-10 tane lord var abi orda kedi gibi duruyorlar valla diğer türlü kaçıyolardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 birde hala çözemediğim konu ise, benim hükümdarlığımı tanımıyorlar. bu durumu çözebilmek için nasıl hareket etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eee kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar