sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tamam bugün işim var da yarın alıcam yarın akşam oynarız, xunn efre sorsana server işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Al al, kafalar kırılsın artık. Siege serverında şanımız yürüsün. Baktınız çok çılgın akıyoruz, cRPG'ye de baslar lvl kasarız za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahmet magicka al ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fire and sword bu ilkbaharda ha, nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pazar akşamı 20.00 ? liste : deno xunn mortis yunusemre sipeys sereglin ben göksel'e de haber veririm (yaşar usta), var mı başka gelen ? server açamayız heralde o zamana kadar, ona göre beraber takılabileceğimiz bir server bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 22nd'ların yeni Siege serverı ideal. Tarih uygun. Kalpler kırılmaya hazır. Griswold, Spidee, Screwy, Cons ve Ekmek de gelir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 wow oynuyo onlar gelmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ben de gelebilirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hacılar fener trabzon maçı yok mu o saatte.ne m&bsi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 trabzon alır dostum. biz feci çaktık kupa'da geçen gün trabzon'a, o gaz ile onlar da fener'i miker. sen gel mb'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 -Deno- said: pazar akşamı 20.00 ? liste : deno xunn mortis yunusemre sipeys sereglin ben göksel'e de haber veririm (yaşar usta), var mı başka gelen ? server açamayız heralde o zamana kadar, ona göre beraber takılabileceğimiz bir server bakalım. yaz bakalım beni de. bi akıtalım hors arşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yarın aksam 9'da fln online olabilirim ben sanırım 8'e yetişemem. Neyse siz akarsınız arkadan katılırım bende bi de voice chat olayını nerde yapcaz, vent mi ts mi yoksa steam mi? Voice chat olsun da geyik dönsün eğlenelim düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: wow oynuyo onlar gelmezler Bide levent hariç hepsinin dayak yiyip guts yetersizliginden oyunu anında bırakacakları gerçegi var. Yarın akşam yer yerinden oynasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 skype yaparız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 e tabi abi 2 kere ölüp bu oyun bozuk deyip çıkarlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hangi servera girceğniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahmet 22nd'ların serverında takılalım diyor. baya kalabalık bir server o, dün baktım. olmadı orda başlar biraz ısınırız, sonra daha sessiz bir yere geçer düzüşürüz. bizim vent vardı galiba, o da gitmiştir ama sanırım. skype yapacaksak buyrunuz ekleyiniz, denizcan.durukan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaay gaza geldiniz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi birisi bana türkiyeden alsın yollasın ya çok ciddiyim burda steam 30 € diyo kıyamadım o kadar paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 http://steamcommunity.com/groups/patimb GRUBA GİRELİM LTF. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hazır olun gençler Yaşar Usta'da geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 son 1 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 son 30 dakika. jizzed in my pants. bu arada direk 22'nda mı geliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 22nd duel miş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ben yemek yiyip gelceğim, bana öm atsanıza patiden ne yaptığınızı, bir de skype falan yaparsanız eklenecek adamın ismini.TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar