Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sen aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 (tu) 8/10 çok iyi mi kötü mü neresi iyi bilemiycem de çok keyifli izletiyor film kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 "Everybody who didn't watch Scott Pilgrim is a motherfucker." -Guillermo Del Toro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 mighty thor beğendiyse kötüdür film, 1/10 vermeden önce nilepin fikrini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sonu bayıktı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 2 cd lik dvdripe tr altyazı var mı yaw ? bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şu laf çoh iyi asdf We are Sex Bob-omb and we're here to make you think about death and get sad and stuff! http://www.youtube.com/watch?v=ow0rQSlE4IU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 progamer said: DarKRideR said: bu arada http://fizy.com/#s/1mw9em aralıksız dinliyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=-jMruFHTwrY&feature=related Bu filmdeki versiyon daha iyiydi bence. Hello again, friend of a friend, I knew you when Our common goal was waiting for the world to end Now that the truth is just a rule that you can bend You crack the whip, shapeshifting trick, the past again i'll send you my love on a wire Lift you up, everytime, everyone, ooo, pulls away, ooo From you Got balls of steel, got an automobile, for a minimum wage Got real estate, I'm buying it all up in outerspace Now that the truth is just a rule that you can bend You crack the whip, shapeshifting trick, the past again I'll send you my love on a wire Lift you up, everytime, everyone, ooo, pulls a way, oo Mechanical bull, the number one You'll take a ride from anyone, everyone wants a ride, pulls away, oooh from you sözler lazım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Tam beklediğim gibi hatta fazlasıydı film. Böyle daha çok film yapsınlar :D oyunu sadece ps3te mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 BeIlow said: 2 cd lik tr altyazı var mı yaw ? bulamadım ben. Ben hiç birine bulamadım :) daha çeviri aşamasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Denildiğini kadar güzel diye umuyorum,orjinal dvdsini bekliyorum heyecanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 İzledim, süperdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bugün yine izledim, yine kendimden geçtim. Brandon Routh ya, şu adam filmin en baba olayıydı. Çok çok iyi bir aktör ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 BeIlow said: 2 cd lik dvdripe tr altyazı var mı yaw ? bulamadım ben. 2 cdsini falan bırak tr altyazı yok daha 3 gündür bakıyorum, yok. kim çeviriyorsa biraz tembel heralde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dein izledim cok iyi filmmis ya iki gun arka arkaya naploeon dynamite ve bunu izleyince entresan ldu tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hakkaten epicmiş hayalimdeki film gibi bişi olmuş. saçma sapan düşünceler gelirdi aklıma böyle bir film nasıl olmalı diye. bu film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mighty_THoR said: Not:black sheep in filmdeki versiyonu döver kesinlikle (tu) varmı mp3 bu versionunun? varmış http://fizy.com/#s/1r5pfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9hREdIiG4gU filmi izlemeden önce bunu izlemeniz siddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 DarKRideR said: bugün yine izledim, yine kendimden geçtim. Brandon Routh ya, şu adam filmin en baba olayıydı. Çok çok iyi bir aktör ya asdfas Deveganize Ray! Abi nasil bi rezillikti orasi ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ALTYAZI YOK HAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ingilizce alt yazi ile izleyin bi zahmet okadar cahil olmayin turkce berbat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 DarKRideR said: bugün yine izledim, yine kendimden geçtim. Brandon Routh ya, şu adam filmin en baba olayıydı. Çok çok iyi bir aktör ya asdfas Bunu söylemeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar