Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scott Pilgrim vs. The World

progamer

Öne çıkan mesajlar

ben bu filme 5 puan vermiştim eleştiri aldım.fakat filme kötü demedim yani ben şahsen beğenmedim.fakat beğenmeyenlere roro yapıcak kadar mükemmel efsane bir filmde değil yani abartılmış.

tamam bizde atari oynadık zamanında iyi hoş.bence efektler olsun dövüş sahneleri falan olsun çok iyi yapmışlar.ramonada güzel kızdı :).

film bence bi 20dk gereksiz uzundu.michael cera yı sevmiyorum.onun yerine daha makul bir insan olsa daha güzel olurdu bence.

sanırım filmin tek zayıf halkası cera olmuş.bizim gay home alone u daha çok beğendim

ceranın o devamlı liseli ergen tipini ve mıymıy tarzını izlemek bayık açıkcası.

sinemaya getirdiği teknik taktik şeyler söylenmişte o beni bağlamaz.ben filmdeki görsele bakmıyorumki.çok iyi görsel eşit değildir iyi film
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
burtonesk said:

scott pilgrim; hot fuzz ve shaun of the dead'in getirdiği yeniliklerin bilmemkaç lvl daha üstü yenilik getiriyor sinemaya. sinematografi ve post prodüksiyonun +sanat yönetiminin bu kadar ortak, bu kadar profesyonel çalıştığı çok az film vardır. sadece sinemadaki yerinden bahsediyorum. sevmesem de bunları yazardım. postta hallederiz diye bi laf vardır mesela, bu filmde görüyoruz ki hiçbir şey posta bırakılmamış, gerçi çizgi roman uyarlaması olmasının bunda çok büyük etkisi olsa da nice çr uyarlamaları gördük efektleri saçma sapan falan olan. yaşça küçük de değilim mesela, nerd de sayılmam ama o kültüre sempati duyuyorum. bence nerd ıyk öeğk komiklikleri bile komik değil demek yerine otur bi düşün neler getiricek bu film ana akım sinemaya, ne gibi teknikleri genel geçer teknik haline getirecek. film konusundan ziyade bir sinema eseri olarak çok farklı bi noktada durmakta ve bence daha bir sürü yapıma ilham verecek teknik malzemeye sahip.

şimdi evet, nerd pride'ı, kendi içinde kendi kabulleri, gelenekleri olan bi kültürü corporate sell out kullnınca bin bang theory gibi rezalet seyler cıkıyo, daha düzgün ekipler yapınca bunun gibi şeyler cıkıyo. aradaki farkı tartışmaya falan gerek yok zaten. heleki mevzu cizgi roman gibi, dünyanın en fantastik, en mükemmel, en şahane medium'uysa, ya cok başarılı oluyorsun ya rezalet.

ama şimdi, neden hot fuzz'ın shaun of dead'in run fat boy run'ın sinemaografisini karşılaştırıyoruzki elbette karşıaştırırızde bir +/- skalasında değil. bence döver zaten 3'ünden 2 si bu filmi.

bide emek verilmiş baya filme ama burdan bakıp posta bırakmamışlar falan demek zor ya, mesleki bir sırsa bende öğrenmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi roman meselesinde haklısın ya hep ya hiç oluyor. sen daha iyi anladığından scott özelinde de muhtemelen haklısındır uyarlama konusunda.

hot fuzzla shaun of the dead de edgar wright'ın filmleri de o yüzden çok benzer tatları. adamın belli bi tarzı var neticede, bu da bu filmde kendini biraz daha geliştirmiş hali işte.

posta bırakılmamış meselesi de bilemiyorum anlaşılıyor bence ya. yani çok çok planlı noktalar var posta bıraksan hayatta beceremeyeceğin bazı şeyler var filmde. aslında izleyerek gösterebilirim. ben görüntüdeki key'lere bakarak bu yorumu yaptım ama post production işindeki panpalarım da aynı görüşte. belki mesleki göz hedesidir de sanki sen de aynı meslekten değilmişsin gibi =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...