progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://www.traileraddict.com/content/universal-pictures/scott_pilgrim.jpg Imdb said: Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend's seven evil ex-boyfriends in order to win her heart. Shaun of the dead ve Hot Fuzz'ın yönetmeninin yeni filmi. Başrolde Michael Cera var. Çizgi romandan uyarlanmış ki trailerdaki çizgi roman efektleri hoştu. Ağustosta çıkacakmış. Tag line da çok ii:D An epic of epic epicness! Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ahaha süper:D Torrentlere düştüğü an haberim olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bekliyorum bende bayağıdır, michael cera son dönemlerin en iyi genç yeteneklerinden biri filmlerini merakla beklemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 beklenen komediler listesine eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 baya ilginç, harbi güzele benziyor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Trailer B Yeni ve uzun trailer çıkmış. Efektler fln çok güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Çocugu seviyorum, hatrına bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 trailer süper asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yeni fragman ile bekleme kat sayım daha da arttı. Inception'dan sonra bu yıl en çok beklediğim film ya ÇIK ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ikinci fragman aklıma bir filmi getirdi. hayır konu olarak değil de görsellik/aksiyon olarak. sanki bir deney yapılıyordu laboratuvarın tekinde, o deney de kötü adamın üstünde uygulanmıştı, milletin ortasında elinden yıldırım arc'ı çıkartarak şov yapıyordu felan, iyi adam da bunu durdurmaya çalışıyordu. filmin adını hatırlayamadım ama gerçi bu tarz cyborglü deneyli filmler çok vardı o zamanlar... yıl 1992, 1995 felandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o değilde boyfriendlerin biri kız lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 apuhahu IT'S ON LIKE DONKEY KONG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 o şarkı neydi ya trailerdaki allah kahretsin aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 2.trailerdaki sarkı The Ting Tings ın ama adını unuttum şimdi birazdan üşenmezsem bakar yazarım great dj adı üşenmedim baktım ulan afişteki bass gitara hastayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kız bariz büyük elemandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ehaeh hemide hot fuzz'ın yönetmeninden.. izlenir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Umarım fragmanda olmayıp, "Getting a life!" esprisinden daha iyi esprileri vardır filmin. Beklentilerimi ikiye katladı o anda fragman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-5W5o4AshrY&feature=player_embedded the league of evil ex's afdsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hot fuzz'ı çok beğenmiştim, scott'ı oynayan elemanı da arrested development'tan tanıyoruz seviyoruz zaten :D eheh godfag sevgilisi ann de evil ex'lerden biri olmuş sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mCGrj4ifS18 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 edgar wright'ı duyunca bi yerden peggstar yada nickjfrost cıkar diye bekledim ama cıkmadı, olsun yinede güzel filme benziyor. kesinlikle izleyeceğim ve buyuk olasılıkla en sevdiklerim arasına girecek. ehehe, kızda hoşmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oha hastasi oldum trailerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ya bu film vizyona girmedi mi? hiçbir salonda yok???Imdb'de 8 oct yazıyordu türkiyede çıkış tarihi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Türkiye'de vizyona girmeyecek diye söylemişti bir arkadaş, son durum ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Beyazperde, imdb falan hep 8 ekim diyorlar da yalan olur o, girmeyecek sanırım Türkiye'de vizyona. Helal gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar