aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 arda seneye de gitmiyo, kaldi basimiza koca gotlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fde said: galatasaray daha alı samı yen de fenerbahceye yenılmeyecek cunku TT Arena var :D bu da iyi. onumuzdeki sene ilk yarı samiyendeyiz.ilk maç samiyende olursa kısmet. bende ardanın gitmesini istiyorum.herif 23 yaşında.malesef geçtiğimiz senelerdeki performansından cok uzak.hasan şaş olmaya başladı. neyseki gol falan atıyorda taraftar kufur etmiyo fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 2-3 senedir fenere ikinci yarıdaki derbiler deplasman geliyor galatasaraya o yuzden mı ustunluk kuruyoruz acaba kadıkoyde oluyor lıgın ılk yarısındakı derbiler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Volkan ın zekası geri değil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Euro 08 Volkan-Koller yapma volkan yapmaaa değişiklik hakkımızda dolduu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 beyler bi duyum aldım FENER YENMİŞ GSYİ ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Aga süper ligin en apaçi oyuncusu gol attı iddiada var mı öyle bi oyun opsiyonu lan koysalar güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Rewendor said: Zegna said: babacanın fizigi cok daha uygun ama reflexleri volkan kadar iyi degil gibi. volkanın zekasi su yonden geri, oyun okuma ve bu duruma gore kalede yer tutma yonu zayıf. yoksa reflexleri cok iyi.. abi şu yönü bu yönü yok her yönden geri volkanın zekası, refleksin zaten zekayla bağlantısı yok :) sevdiğimiz taraftarı oldugumuz takımın oyuncularına ne güzel hakaret ediyorsunuz böyle. ok. leo franco : aptal sabri : mal keita : geri zekalı arda: dangalak elano: beyinsiz . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sabriye laf yok o bir fenomen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 poopla said: şu gerizekalıya bi gol atamadınız düşünün gsli futbolcuların zekasını aquila said: insan olarak geri volkanin zekasi. Akhlaur said: Volkan ın zekası geri değil yok. bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 volkan: süper zeka gökhan gönül: einstein lugano: newton bilica: stephen hawkings santos: 286 iq selçuk: 5k iq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 zekasiz isler yapan adama gerizekali derim, isterse dunyanin baskani olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Galaksiler arası sidik yarışı başlamıştır hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 herkes der, senin bi özelliğin değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 diyoruz iste, niye lagaluga yapiyosunuz onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi volkana akıllı diyen insan aptaldır. aynı şekilde sabriye de öyle gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aptallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aptallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 stupid is as stupid does. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yani hani yeni üyeleri genç üyeleri ne bileyim yoldan geçeni anlarım da Fistan'ın şu komik yorumu taraftarlığın ne kadar benliğe işleyebildiğini, hani objektifliği geçtim muhakeme yeteneğini bile nasıl devre dışı bırakıp ilkel bir savunma güdüsünü geliştirebildiğini gösterdi bir kez daha. Çocuk musun Fistan o tepki ne öyle? Hayır yani bu forumda tartışıyoruz adam gibi objektifçe. Sabri'ye yıllar boyu herkesle beraber GS'liler de hakediyo demedi mi, aynı lafı söylemedi mi? Yıllarca ona da benzer ithamlarda bulunmadık mı? İbrahim Üzülmez tüm sahayı deparlayıp topla taca auta çıktığında beşiktaşlılar da benzer şeyler söylemedi mi kalanlarla beraber? Hayrettin auta giden topları içeri alıyor diye demediğimiz laf oldu mu? Takım sevgisi algıda seçiciliğe yol açıyorsa durum vahim. Volkan'ın bugüne kadar yaptıkları ortada, yediği goller, yaşadığı komik sakatlıklar, maçta yaptığı saçmalıklar yüzünden gördüğü kartlar, medya açıklamaları falan hepsi ortada. Çok değil 3 gün önce "dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyim" diye açıklama yaptı. Hani göz var nizam var. Tamam takım sevgisi ayrı, oyuncuyu da seversiniz de, eğer bu muhakeme yeteneğinizi köreltip çocuk gibi "hiii ona laf etti sensin aptaall" tepkisi verdiriyorsa bi nefes alın soluklanın. şu olgunluğa şu bölüme mesaj atan çoğu insandan önce senin erişmiş olmanı beklerdim. Hakikaten son 1-2 aydır çok ciddi değişim var futbol bölümü mesajlarında bu ilki de değil eskiden arada trollük yapar dalga da geçerdin ama objektif durmayı, laf kaldırabilmeyi falan da becerirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ya bi insanın zekası yaptıgı haraketten tavırdan anlaşılmaz ama akıllı olup olmadıgı anlaşılır. volkan akıllı bi herif belli bariz net açık yani değil taraftarı olmanız onun akıllı olmadığı gerçeğini değiştirmez burda volkona sabriye yada işte herkime salak aptal deyincede niye koruymaya geçiyosunuz ya bu kadar da fanatik olmayın hoş değil deseniz burda birbirnize söyenmeyen bi laf değilki,konu dışında ülkeyi yonetenlere aptal gerizaklı özürlü diye giydiriliyo burda mı giydirilmsin hele hele hala liseli kız kovalayan volkana hayli hayli denir. (volkanın aptal olmasının sebebi kesinlikle poposuyla topu stop etmesi değildir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben bdaha uzuncana gereksiz yazmışım:D son paragrafı bilmem ama Rewendor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fistan iyide 0-9 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Rewendor said: Yani hani yeni üyeleri genç üyeleri ne bileyim yoldan geçeni anlarım da Fistan'ın şu komik yorumu taraftarlığın ne kadar benliğe işleyebildiğini, hani objektifliği geçtim muhakeme yeteneğini bile nasıl devre dışı bırakıp ilkel bir savunma güdüsünü geliştirebildiğini gösterdi bir kez daha. Çocuk musun Fistan o tepki ne öyle? Hayır yani bu forumda tartışıyoruz adam gibi objektifçe. Sabri'ye yıllar boyu herkesle beraber GS'liler de hakediyo demedi mi, aynı lafı söylemedi mi? Yıllarca ona da benzer ithamlarda bulunmadık mı? İbrahim Üzülmez tüm sahayı deparlayıp topla taca auta çıktığında beşiktaşlılar da benzer şeyler söylemedi mi kalanlarla beraber? Hayrettin auta giden topları içeri alıyor diye demediğimiz laf oldu mu? Takım sevgisi algıda seçiciliğe yol açıyorsa durum vahim. Volkan'ın bugüne kadar yaptıkları ortada, yediği goller, yaşadığı komik sakatlıklar, maçta yaptığı saçmalıklar yüzünden gördüğü kartlar, medya açıklamaları falan hepsi ortada. Çok değil 3 gün önce "dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyim" diye açıklama yaptı. Hani göz var nizam var. Tamam takım sevgisi ayrı, oyuncuyu da seversiniz de, eğer bu muhakeme yeteneğinizi köreltip çocuk gibi "hiii ona laf etti sensin aptaall" tepkisi verdiriyorsa bi nefes alın soluklanın. şu olgunluğa şu bölüme mesaj atan çoğu insandan önce senin erişmiş olmanı beklerdim. Hakikaten son 1-2 aydır çok ciddi değişim var futbol bölümü mesajlarında bu ilki de değil eskiden arada trollük yapar dalga da geçerdin ama objektif durmayı, laf kaldırabilmeyi falan da becerirdin. yorumum komikse güler geçersin. sana göre objektif olan bana göre olmaz.çünkü objektif olmak bakış açına göre değişir. çocuk musun? gibi bir soru sormanda bana komik geliyor mesela. bu forumda objektifce futbol falan tartısmıyoruz. herkes birbirini nasıl aşağılarım formatında yıllardır. sende buranın mod'usun. volkanın yediği goller, yaptıgı kurtarışlar övgüyü ya da yergiyi hakeder. medya açıklamaları, özel hayatı futbol bölümünü ırgalamaz. göz var nizam var değil ordaki izan olacak nizam değil. ben olgunlugu senden ögrenecek değilim. yaptıgın yorumlara bakılırsa da senden bu bölümde cok daha olgun ve objektif yorum yaptıgımı düşünüyorum. futbol taraftarlıgı algıda seçiciliği de köreltir muhakeme yeteneğini de. nasıl aşık olursun gözün birşey görmez aynı o şekilde. takımımın oyuncusuna laf edilirse haliyle bundan hoşlanmam. ya adam gibi saygılı bir şekilde tartışalım bu futbolu burda ya da aynen devam edelim, ona buna hakaret edip eglenip duralım kendi kendimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 said: futbol taraftarlıgı algıda seçiciliği de köreltir muhakeme yeteneğini de. nasıl aşık olursun gözün birşey görmez aynı o şekilde. şu satırlar yetti zaten, olgunluk objektiflik derken şu bakış açısının, *derinliğin* ötesine geçebilmeyi kastediyordum, cevabımı aldım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar