Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi tamam ben abartmış olabilir diyorum da,ağlıyor darbe yok sanatını bırakın...
Kendi yaptığının farkındaydı Topuz özür dilemeye uğraştı o kadar,2. yarı da darbeler geldi net gördüm...
Dediğim gibi Bilica da yere attı kendini bir yerde,oluyor bunlar demekki..
Sosyal ağlarda paylaş

tam ZAAAAA'lık maç oldu. ama leo franco haksız ve ona laflar hazırladım. köylü gibi hamle yaparsan önünde seken top tehlike olur tabi. volkan da inanılmaz çıkardı yalnız keita'nın şutunu son dakikada. bu iki pozisyonu görünce zaten eaaah dedim.

şu anki ilk 3'ten biri şampiyon olur artık, en iyi ihtimal bjk-fb, bursa-bjk gibi maçlardan faydalanabilirsek aradan sıyrılıp 2. olmamız olur. bundan sonraki 2-3 maçı üst üste kazanamazsak öyle bi motivasyon da kalmayacağı için tümden yalan oluruz.

tl;dr: ZAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile.

Zaten sırt kısmı titanyumdan oluşuyor. O şişenin ağız kısmı o kadar uzaktan neresine değse fena acıtır. Birde Keita'nın su sıçrayarak yere atlaması var. Harika bişeydi o. Su ayak bileklerine dokunduğunda orası çok hassastır ölebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

barnacle said:

sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile.

Zaten sırt kısmı titanyumdan oluşuyor. O şişenin ağız kısmı o kadar uzaktan neresine değse fena acıtır. Birde Keita'nın su sıçrayarak yere atlaması var. Harika bişeydi o. Su ayak bileklerine dokunduğunda orası çok hassastır ölebilirdi.

ayak bileği daha hassas.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Tottenham dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Ya hala hakem diye ağlıyor ya galatasaraylılar ben ne diyeyim ya. Utanın ya hahah.

Ezbere konuşmadan önce yazıyı okuyun ağlamakla alakası var mı, hiç hakem yüzünden yenildik falan gibi bir laf var mı, ya da ne bileyim malubiyeti hakeme bağlayan bir gönderme var mı bir tartın biçin öyle karar verin. Senelerdir herhangi bir yorumda üstelik de hiç o yönde olmamasına rağmen anında cevap ağlıyor mağlıyor diye işi çirkinliğe çekmenin manası yok. Hani yazılar yorumlar o yönde olsa anlayacağım da okumadan düşünmeden hemen cevabı ezbere vermeyin hele bir, kendi zekanıza hakaret etmeyin, insanların gözündeki değerinizi bu kadar düşürmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Andre Santos gitsin diyenleri şimdi konuşsun. Bu konuşanlar herifler kimdir bilmiyorum ama çok sağlam futbolcular boşu boşuna gitti. Yönetim artık kör değildir heralde ben olsam Santos ile uzatabildikçe uzatırdım kontratı.

Alex alex diyenlerde gördük orta sahaya gelip yana pas atıp kayboluyordu. Bir iki çalımı dışında hiçbişey yapmadı. Tek brezilyalı kalacaksa oda Santos olmalı. Müthiş çalımlar attı maçta ki sahada iki takım oyuncularıda dahil bu kısır maçta göze hoş gelicek bir kaç hareketide Santos yaptı. Birde diğer Santos oda güzel şeyler yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Leo franco gelecek sene hangi takımda olacağını düşünüyordu sanırım selçuk şutu cektıgınde.Amatörden forvet getirip soksak 40 metreden gelen sutu cıkarırdı ya,bu adamı gs ye kaleci diye kakalayan adamı fb nın transferlerinin basına getırmek lazım.
Sarp,topal ikilisiyle maça çıkan reykarda burdan tesekkurlerımızı sunuyoruz,daum gene bir şey yapmadan kazandı,insallah gelecek senede kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Everton dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz..
galatasaraylılar bir şey demiyor ki? bence sen komik oluyorsun.

yenildik işte, neden yenildiğimizi de söylüyoruz kendimizce. en azından sizin gibi her yenildiğimiz maçta HAKEM FEDERASYON MHK TARAFTAR kombosu çekip ağlamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...