Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi teknik direktörsüz ve santrforu olmayan takıma yenildiniz zuaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 O pozisyonda paldır küldür indirdi arkadan Topuz hatta 2-3 kere geçirdi... E Bilica da şov yaptı o zaman ceza sahasında,kimse değmeden.. Servetinki ise klasik istemeden yapılan Servet hareketlerinden can havliyle top kurtarma müdahelesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 suratime vurdular abey tepkisi mukemmeldi keitanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 İstiyorsa 1v11 olsun. Bildiğin ağlıyor işte kabul etsene. 2 metre ötesine su düşüyor kendini yere atıyor, omzuna darbe alıyor kafasını tutuyor. Böyle bir adamı savunmayın ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alex de bi su darbesiyle öldü arkadaş. onu söylemiyosunuz hiç. hep keita hep keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ense-sırtına geldi adamın, 3 adım yanına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alex sahanin en teknik ismiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Llama said: işte maçın yıldızı. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Abi tamam ben abartmış olabilir diyorum da,ağlıyor darbe yok sanatını bırakın... Kendi yaptığının farkındaydı Topuz özür dilemeye uğraştı o kadar,2. yarı da darbeler geldi net gördüm... Dediğim gibi Bilica da yere attı kendini bir yerde,oluyor bunlar demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BUUUCAA SPOOORRR LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bak çarpma anında dümdüz duruyo. sonra rol yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tam ZAAAAA'lık maç oldu. ama leo franco haksız ve ona laflar hazırladım. köylü gibi hamle yaparsan önünde seken top tehlike olur tabi. volkan da inanılmaz çıkardı yalnız keita'nın şutunu son dakikada. bu iki pozisyonu görünce zaten eaaah dedim. şu anki ilk 3'ten biri şampiyon olur artık, en iyi ihtimal bjk-fb, bursa-bjk gibi maçlardan faydalanabilirsek aradan sıyrılıp 2. olmamız olur. bundan sonraki 2-3 maçı üst üste kazanamazsak öyle bi motivasyon da kalmayacağı için tümden yalan oluruz. tl;dr: ZAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barnacle said: sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile. Zaten sırt kısmı titanyumdan oluşuyor. O şişenin ağız kısmı o kadar uzaktan neresine değse fena acıtır. Birde Keita'nın su sıçrayarak yere atlaması var. Harika bişeydi o. Su ayak bileklerine dokunduğunda orası çok hassastır ölebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 keita hakkaten şov yaptı ya o ne ağlamalar o ne üzülemeler öyle çok iyi yerde yattı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 SeaGle said: Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. Al sana keita hadi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Buddha said: barnacle said: sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile. Zaten sırt kısmı titanyumdan oluşuyor. O şişenin ağız kısmı o kadar uzaktan neresine değse fena acıtır. Birde Keita'nın su sıçrayarak yere atlaması var. Harika bişeydi o. Su ayak bileklerine dokunduğunda orası çok hassastır ölebilirdi. ayak bileği daha hassas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Tottenham dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Deacon said: Ya hala hakem diye ağlıyor ya galatasaraylılar ben ne diyeyim ya. Utanın ya hahah. Ezbere konuşmadan önce yazıyı okuyun ağlamakla alakası var mı, hiç hakem yüzünden yenildik falan gibi bir laf var mı, ya da ne bileyim malubiyeti hakeme bağlayan bir gönderme var mı bir tartın biçin öyle karar verin. Senelerdir herhangi bir yorumda üstelik de hiç o yönde olmamasına rağmen anında cevap ağlıyor mağlıyor diye işi çirkinliğe çekmenin manası yok. Hani yazılar yorumlar o yönde olsa anlayacağım da okumadan düşünmeden hemen cevabı ezbere vermeyin hele bir, kendi zekanıza hakaret etmeyin, insanların gözündeki değerinizi bu kadar düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Andre Santos gitsin diyenleri şimdi konuşsun. Bu konuşanlar herifler kimdir bilmiyorum ama çok sağlam futbolcular boşu boşuna gitti. Yönetim artık kör değildir heralde ben olsam Santos ile uzatabildikçe uzatırdım kontratı. Alex alex diyenlerde gördük orta sahaya gelip yana pas atıp kayboluyordu. Bir iki çalımı dışında hiçbişey yapmadı. Tek brezilyalı kalacaksa oda Santos olmalı. Müthiş çalımlar attı maçta ki sahada iki takım oyuncularıda dahil bu kısır maçta göze hoş gelicek bir kaç hareketide Santos yaptı. Birde diğer Santos oda güzel şeyler yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Leo franco gelecek sene hangi takımda olacağını düşünüyordu sanırım selçuk şutu cektıgınde.Amatörden forvet getirip soksak 40 metreden gelen sutu cıkarırdı ya,bu adamı gs ye kaleci diye kakalayan adamı fb nın transferlerinin basına getırmek lazım. Sarp,topal ikilisiyle maça çıkan reykarda burdan tesekkurlerımızı sunuyoruz,daum gene bir şey yapmadan kazandı,insallah gelecek senede kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bonjo said: Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Everton dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz..galatasaraylılar bir şey demiyor ki? bence sen komik oluyorsun. yenildik işte, neden yenildiğimizi de söylüyoruz kendimizce. en azından sizin gibi her yenildiğimiz maçta HAKEM FEDERASYON MHK TARAFTAR kombosu çekip ağlamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar