Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yalnız atladığınız nokta şu ki, o gelen top bir kaleci için kurtarılması en zor toptur.

eline o kadar yakın mesafede yere seken topu tutmak zaten imkansız, ancak çelebilir ki bunu bile ayarlaması gerçekten çok zor bir iş. yani orada selçuk'un o şutu atmasına izin veren elano da en az kaleci kadar suçlu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın çok ciddi kondisyon sorunu var. kimse hırssız falan diyemez adamlara bu saatten sonra, derbide de hırslı olmayacaklarsa ne zaman olacaklar?

topçular akşamdan kalma gibiydi. bu kondisyon sorununa çare bulamazlarsa çok fena. herhalde şu takım premier lig temposunda bir maça çıksa 10. dakikada ciğerleri eline alıp maçı bırakır.

bir de caner defolsun gitsin, adamın her hareketi mi hata olur, %100 top kaptırma oranı ile oynadı canım benim.

selçuk da efsane oldu şimdiden, önümüzdeki hafta sözleşmesi uzatılır yine, adam sırf gs'ye karşı oynasın diye takımda hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle,

tüm zaaa lar kabulümdür :D

Orta kalitede bir derbi oldu futbol açısından. Fair play açısından bakarsak, volkanın her zamanki artis çıkışlarını saymazsak iyiydi maç gayet. İki takım da çirkeflikten uzak oynadı.

emrenin sahada olmayışı nasıl belli etti di mi ama :)

Galatasarayım daha hırslı, daha iyi bir futbol seyrettirdi. Fenerbahçe bi dakikadan sonra beraberlik mantığıyla oynadı gibi. Yatmadı tabi, de kontrolü biraz defansif çizgiye yaklaştırdı. Keita her zamanki gibi delik teşik etti zaman zaman görev alanını. İnanılmaz bir adam gerçekten, yüksek kalitede bir adam.

Arda desen yoktu, baros desen yoktu. Biraz da geç oldu girişleri aslında. İkinci yarıya arda ve baros ile başlanmalıydı.

Canere nasıl tahammül edebiliyor reykard, anlayabilmiş değilim. Adam şişirdikçe şişirdi. Özellikle son anlarda orta açmaktan daha mantıklı şeyler yapabilirdi.

Hakem genel olarak normal sayılabilse de o penaltıyla yaktı resmen. Hatta ilk yarıdaki jo'nun pozisyonu muydu yanlış hatırlıyor olabilirim, orada da temas gayet iyiydi yani. Hadi o neyse de, o son pozisyon, penaltı olmadığını söyleyemez tarafsız bir adam.

Maçın kilit noktasına gelirsek. Sahadan, hatta sahayı geçtim, ligin herhangi bir takımından default bi futbolcu seçsen o şekilde vurabilirdi o topa. Da, default bi kaleci yemeyebilirdi arkadaş.

Tamam, tehlikeli bi vuruş, top müdahele noktasına yakın bi yerde sekecek, belli. Ama arkadaş, sekeceği belli topa ellerini yere yapıştırarak çıkamazsın. Ben halı sahada yemiyorum öyle golleri yani.

-haldun'u aradım seneye benim galatasarayımızın kalecisi sdf-

Tebirk ediyorum fenerbahçeyi. Fakat dikkat edilecek bi husus var, eğer fenerbahçe neticeye bakarken biraz da haticeye bakmazsa, ligin sonunda kupayı değil babayı alma ihtimali daha yüksek bu oyunla. Genel olarak kötü son haftalarda zaten de, ben bi "derbi fenerbahçesi" görmedim. Yoktu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

fakat volkanın son dakkada kalcasıyla yaptıgı kurtarıs:)
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..
ahahahah burda yıkıldım işte ben =D
götüyle kontrol etti topu mahalle maçlarındaki gibi, her ne kadar rakibe hakaret gibi düşünenler çıkabilecek de olsa bence güzel bir enstantaneydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen selçuk gol attıktan sonraki tepkimi yazayım..

"ulan ***** ********* ****** ****** sırf galatasaraya gol atıyor başka da bi boka yaramıyor muhaahuahauh.."

yani sevdiğimiz bir futbolcu değil kendisi.. gitsin bence direk. maçta golü de olmasa 10 üstünden 1'lik falan oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bir de Aziz yıldırım bi daha hakemlerden dert yanmasın bu geceden sonra artık. Kendisi hakem olsaydı daha fazlasını yapmaya utanırdı :)

elin fenerini korumak bana kalmasında...

maçta hakkı yenen biri varsa oda FB idi yine. ilk yarıda 100%lük gol pozisyonunda offside olmamasına rağmen offside dendi(tamam guiza vardı orda 50% diyelim abartmayalım)

hemen ardından 3 GS linin offside da olduğu pozisyonu görmedi yan hakem. nasıl bir körlüktür bu?

bunun dışında da hakem abuk subuk kendini yere atıp oyunu çirkinleştiren oyunculara müsama etmedi(bknz dos santos, keita). neyse uzun lafın kısası hakem maçı iyi yönetti denebilir. hatta biraz GS lehine bile gitti kararları. bu nedenle heeeeeç tam tersiymiş gibi konuşmaya gerek yok bence. kaldıki fbli bile değilim yazıyorum bunları :D

ps bu arada ligtv maçın hareketi falan diye volkan'ın son saniyelerde topu poposuyla durdurduğu pozisyonu gösterirse çok hoş olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

SNA1L said:

götüyle kontrol etti topu mahalle maçlarındaki gibi, her ne kadar rakibe hakaret gibi düşünenler çıkabilecek de olsa bence güzel bir enstantaneydi.

mahalla macı harbiden bide kalca yer arasında drurrrp diye sektirse süper olurdu..zaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Kondisyona katılıyorum yalnız,bu formasyonda bazı adamlar feci yoruluyor efor sarfediyor,Keita mesela,adam topları almaya geriye geliyor,2-3 adamla boğuşuyor kanatta,orta sahası olmayan bir takımın kanat oyuncularının dili dışarda gezmesi normal...
Yani en önemli sorun ortada topu şöyle bir tutacak rahatlatacak 2-3 pas yapacak adamın olmaması,haliyle her geriden gelen top ileri şişirme ile sonuçlanıyor,kanat adamları her topa depar atıyor,demek istediğim ortadan,düzenli pas yaparak gelmesi lazım takımın geriden kanada 30 metre top şişirip,oradaki adamın 3 kişiye çalıp atıp 30 metre top sürmesini beklersen Atletico maçını da kaybediyorsun,Fener maçını da...
Sorunun her maç aynı olduğu belli,sorun hiçbir zaman forvetsiz olduğumuz dönem de dahi-forvetsizlik veya başka birşey değildi,dikatli izlerseniz 0 orta saha ile oynuyor gibiyiz,Elano ruh gibi resmen,Sarpa değinmiyorum bile...
10 sene önce şu takımın orta sahası en kuvvetli yeriydi,Keitası yoktu kanatta ama ortada okan-emre-suat deli gibi çalışırdı,top kapıp pas yapardı,şimdi sanki ortasahının tek görevi maç içinde 3-5 top kazanmak o da olursa şansa topal filan artık top çalarsa..
İlk yarı özellikle bir ara selçuklu topuzlu orta sahaya yenik düştü takım,o kadar mesafe var ki...
İşin komik yani defans oyuncusu olan Neill orta saha elemanlarının yapması gerekeni yapıyor,ortaya kadar gelip bir de üstüne ara pası atıyor..
Şu sene en çok sevindiğim Neill transferi oldu adam mükemmel inşallah kalır takımda,huzurlu mutlu...
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

Holy said:

SNA1L said:

mahalla macı harbiden bide kalca yer arasında drurrrp diye sektirse süper olurdu..zaaaa

bi de top hizli gelse, top boyle arada tikitik 2-3 kere sekse, plastik topla beton zeminde iyi oluyo o olay gerce.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...