Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sleepingdeath said: http://img38.imageshack.us/img38/4909/dsc01403ph.jpg Arkada kalmasın aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 üşümüyoruz artık reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 trabzon bursa beşiktaş gs fb finis bole olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: vaperon said: O bu değil de gase kaçıncı şimdi? :D dördüncü bursaspor 58le hala lider,fener ikinci sirada bjk, gs. bjk averajla 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. masquerade in Dreamland. Coming Soon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: vaperon said: O bu değil de gase kaçıncı şimdi? :D dördüncü bursaspor 58le hala lider,fener ikinci sirada bjk, gs.] fb 2, bjk 3 dogrusu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Helcaraxe said: Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. masquerade in Dreamland. Coming Soon!16 May. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Biz ilk 2'ye giremeyiz artık,kandırmayalım kendimizi,Bjk-Bursa ilk 2 ye girer.. 3.4. olmanın bir farkı yok zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 unutulmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Bjk 55 Fb 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. Rüyalarda buluşuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Helcaraxe said: Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. masquerade in Dreamland. Coming Soon!May 16th, 2010! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: vaniLLe said: vaperon said: O bu değil de gase kaçıncı şimdi? :D dördüncü bursaspor 58le hala lider,fener ikinci sirada bjk, gs. bjk averajla 3. ben 2li averaja bakarlar diye seyettim. bjk 3-0 yenmisti ya kendi evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. yazık laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: BiTcH_oFBaT said: vaniLLe said: vaperon said: O bu değil de gase kaçıncı şimdi? :D dördüncü bursaspor 58le hala lider,fener ikinci sirada bjk, gs. bjk averajla 3. ben 2li averaja bakarlar diye seyettim. bjk 3-0 yenmisti ya kendi evinde. 2 maç oynanmadan bakılmıyormuş 2li averaja. bende bunu geçenlerde öğrendim :p kadıköyde her türlü alcaz maçı. hazır daumda var. o yüzden sen 2. yazarak doğruyu yapmışsın aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: Helcaraxe said: Masquerade said: O bayrağı ilk Bjk açmıştı galiba Kadıköy'de ya da çok fena yanılıyorum. xD Bursa 58 Fener 55 Bjk 55 Gs 53 -------- Bursa Gs Bjk Fb finis de böyle olur. masquerade in Dreamland. Coming Soon! May 16th, 2010! Harbi üzülüyorum sana Allah bi çene vermiş gerisini koyuvermiş :D azcık susuver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Selçuğu yerin dibine sokan taraftarcıkları bu maçtan sonra bu halde görmek çok komik yahu... Maçın hakkı 0-0 dı bnce 2 takımda golü hakedicek hiçbirşey yapmadı.. Bence artık derbi statüsünden çıksın fb-gs maçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 maçtan önce gizli gölcülere dikkat demiştim bazı hakan arkadaşlarımıza, nitekim sahadakilere kadar gitmemiş sesim. "gizli golcülerimiz lugano, selçuk ve guiza'dan birinin golü var" uyarımı duysalardı yenilmezlerdi. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 güzel sonuç güzeeel fener-besiktas macı final olacak gibi gözüküyor ama fener derbilerde yargıladığı için ligin avantjaı fenerde gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya bu köylü ye kaleci diyenleri allah bildigi gibi yapsın adamların kalecisi 100%lük gölü cikariyor bizimkisi rolanti yuvarlanan topu almaya yetemio sahaya gömesim geldi şapşalı direk koysak top carparda cıkar be yuh! bunu demek icin geldim çok sinirliyim asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 suBzer0 said: Selçuğu yerin dibine sokan taraftarcıkları bu maçtan sonra bu halde görmek çok komik yahu... İyi oynadı diyen olmadı ki, gol attı sadece, o da Franco'nun hediyesi. "FB'LİLER FUTBOLU BİLMİYOR ZAA" havasına girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fakat volkanın son dakkada kalcasıyla yaptıgı kurtarıs:) ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Neyse fener bizi yenmenin rehavetiyle 4. bitirir ligi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar