CaNNi Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kriko ne be asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Müşterilerinin çözünürlüğünün ne olmasını bekliyorsun da bu kadar geniş yaptın dizaynı? Neredeyse yarısı kadar genişlikte olsa bile olurmuş. Ana sayfada çok fazla ürün var ve her şeyin arasında gereksiz boşluk var, sayfayı çok uzatmış. Çok ürün koyacaksan farklı gruplara ayırıp bir şekilde hepsinin aynı anda görünmesini engellesen daha hoş dururlar sanki. favicon özellikle mi boş görünüyor? Tüm kutular taşınabiliyor sanırım, reklamlar falan bile, taşımak yerine kapatmayı tercih ederdim. Site istatistiklerini müşterilere göstermenin çok bir anlamı yok, ürünlerin ne kadar satıldığı veya ürünler hakkındaki puanlama/yorum daha etkili olacaktır. Site acayip karışık geldi, kayboldum resmen. Bazı ürün resimlerinin arka planı yok, bazılarında köşeli arka plan var vs. Hepsi farklı yerlerden alınmış gibi duruyor. Tek bir şekilde olsa tümü (boyut, konsept, çözünürlük vb.) daha düzgün durur. Bu kadar olumsuz yorum yapınca içim acıdı ama senin işine olumsuz yorumlar daha çok yarar. Olumlu olarak renkler iyi seçilmiş diyebilirim ama farklı yerlerde farklı yeşiller kullanılmış, o da düzeltilse daha güzel durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 teşekkürler yorumlar yararlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sağ tuş şimdi daha iyi. bir de ciddi eleştiri getireyim, girer girmez sanki sırf cinsellikle alakalı ürünler varmış gibi duruyor. tamam o daha çok para kazandırıyordur da böyle göze sokulması rahatsız ediyor. yoksa böyle şeyler alacak adamlar için güzel site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi sağ sol bi sürü cıvıl cıvıl şey gözümü yordu. Sağdaki soldaki flashları azatırsanız biraz gayet güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 zaten ciddi eleştiriler yorumlar almak için başlık açdım teşekkürler.değiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 güzel bir ürün..tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ahahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 KRİKO DİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ SANMIŞTIM GERÇEKTEN VARMIŞ abiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bana bi koli kriko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bence gayet kullanici kitlesine yeter bi site olmus, eski sitenizi hatirliyorum sanirim o cidden kotuydu ancak bu ii sanirim template kullanmissiniz. ancak reklamlar siteye fazla fake havasi uyandiriyor gibi geldi bana, sonucta siz sattiginiz urundenmi para kazanmak istiyorsunuz reklamlardanmi? onun disinda bana guzel geldi yani, eger bu tip bir urun ihtiyacim olursa giripte bakacagim sitelerden biri olur, en azindan bi sorum olursa burda muhatap alacagim biri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sagdan soldan civcivli gotlu bacakli hareketli biseyler firliyo, her yere koymussun, kaldir onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 xaty said: Müşterilerinin çözünürlüğünün ne olmasını bekliyorsun da bu kadar geniş yaptın dizaynı? Neredeyse yarısı kadar genişlikte olsa bile olurmuş. Ana sayfada çok fazla ürün var ve her şeyin arasında gereksiz boşluk var, sayfayı çok uzatmış. Çok ürün koyacaksan farklı gruplara ayırıp bir şekilde hepsinin aynı anda görünmesini engellesen daha hoş dururlar sanki. favicon özellikle mi boş görünüyor? Tüm kutular taşınabiliyor sanırım, reklamlar falan bile, taşımak yerine kapatmayı tercih ederdim. Site istatistiklerini müşterilere göstermenin çok bir anlamı yok, ürünlerin ne kadar satıldığı veya ürünler hakkındaki puanlama/yorum daha etkili olacaktır. Site acayip karışık geldi, kayboldum resmen. Bazı ürün resimlerinin arka planı yok, bazılarında köşeli arka plan var vs. Hepsi farklı yerlerden alınmış gibi duruyor. Tek bir şekilde olsa tümü (boyut, konsept, çözünürlük vb.) daha düzgün durur. Bu kadar olumsuz yorum yapınca içim acıdı ama senin işine olumsuz yorumlar daha çok yarar. Olumlu olarak renkler iyi seçilmiş diyebilirim ama farklı yerlerde farklı yeşiller kullanılmış, o da düzeltilse daha güzel durur. adamın web design'ı A geldi ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yukaridaki arkadasi arkadas listeme ekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gramer polisliği olacak da, bannerlardaki herkez sizi konuşacak peki ya siz hazırmısınız türü yazıları düzeltin, bir ticaret sitesinde olmamalı bu tür hatalar. direk güven kırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://www.sifabahcesi.org/class/INNOVAEditor/assets/ust%20copy.jpg bune le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fav iconun yok sanırım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben bundan istiorum ehe anasayfa çok kalabalık olmuş, çok fazla hareketli şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 site çok karışık gerçekten. hazır e-ticaret paketi kullanılmasından mıdır nedir acayip karışık. üstteki kategoriler sitenin bütünlüğünü bozmuş. çok alakasız duruyor. hepsine ayrı ayrı button gibi görünüm vermektense fontlarını küçültüp o gri bandın içine yazılsa daha güzel görünüm olur. genel olarak çok fake ve amatör bir havası var. soldaki kategoriler listesinde yazıları bold yapmak yerine arka plan rengi koyup üzerine gelince renkler değişse daha hoş olur. şu kutuları taşıma olayı da çok gereksiz ayrıca chrome da çalışmıyor. imla hatalarına dikkat edin. bir sayfada o kategoriye ait bütün ürünler listeleniyor. bunun yerine sayfalama kullanın. gerçi hazır paket yapılabiliyormu bilmiyorum ama olsa iyi olur. ürünlerin fotoğrafları çözünürlüğü çok düşük. yazdığınız yazıları büyük fontlarda bold olarak değil normal yazın. sitenin bütünlüğünü bozacak şekilde büyük yazmayın. şimdilik bu kadar : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sağ alttaki 2.5 reklamı hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 - stock photo kullanılmış, tala yağı ve telefonla sipariş hattı kısımlarında. - üstteki banner/header kısmı çok büyük, içerik daha üst kısma çıkartılarak müşterilerin ürünlere odaklanması sağlanmalı. - yeşil-gri-beyaz şeklinde çok sıkıcı bir renk kombinasyonu var, biraz daha renkli bir dizayn yapılmalı. - Ürün grupları altında ">>" sembolü olmamış, internette "free" diye dağıtılan hazır template'leri andırıyor. - "incele" ve "sepete at" düğmeleri aynı hizada değiller, "yeni"/"kampanyalı ürün" gibi iconlar hizayı bozuyor. - sağ/sol taraftaki menüler ortadaki ana içeriği baskılıyor, uzun ince bir görüntü vermiş, kutular dikdörtgen değil de kare olsa daha güzel gözükürdü diye düşünüyorum. - "%5 Havale indirimi", "50 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz" animasyonunun fontu, tasarımı felan kötü olmuş. "photoshop biliyorum ben hoca, bak sana her efekti basayım da gör" diyen kişileri andırdı. bir yandan da sitenin ciddiyetini bozuyor, "dur abi ayaküstü bir site yapalım da insanların parasını çarpalım" diyenlerin sitelerine koyduğu animasyonlara benzemiş. - kullanıcı menusu çok alta inmiş, bulmak için siteyi epey indirmek gerekiyor. - çok fazla ve gelişigüzel reklam, banner felan var, gene ciddiyeti ve güvenilirliği azaltan bir mevzu. - site sanki tamamlanmamış gibi. bazı yerlerde (reklamların üstü) boşluk var. - kutuların taşınabilir olduğunu farkettim. siteye alışveriş edecek kişilerin böyle bir derdi olmaz, kutuları düzenlemekten ziyade alışveriş etmeye bakar. ayrıca siteye alışveriş edip çıkacak kişiler için kutuları düzenlemesine gerek kalmıyacak bir dizayn tasarlamak lazım. ha, kullanıcı ayarları altına "kutuları düzenle" düğmesini koyarsın, adam bastığında kutuları düzenlemeye başlar, düğmeye basınca bu düzeni kaydeder, çıkar. kutuların düzenlenmesi her zaman açık olursa, bu sefer alışveriş edeyim derken yanlışlıkla kutuları değiştirmiş de olabilir. ilk gözüme çarpanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ürünleri düzenleme diye bi durum yok,onlar sepete sürükle bırak şeklinde çalışıyor.sepete at inceleme kısmının ayarsızlığı bende yok hepsi düzenli gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ürünleri değil kutuları düzenlemeden bahsettim. ekranda taşıyıp ordan oraya sürükleyebiliyoruz. hizalama meselesi için: http://img535.imageshack.us/img535/45/hiza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Birazda müşteri gözüyle bakıp değerlendirsek:p herkes bunları bilmez,müşteri bunlara pek dikkat etmez en azından ben bi alışveriş yapcak olduğumda foto nun pixeline vs bakmam.gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar