Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parasını ver upload derdini dusunme (Tavsiye)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar biktim torrent hesabi kapattirmaktan hayvan gibi download yapiyorum ama upload konusunda bunu basaramiyorum,Parasini odeyip upload derdini dusunmeden download yapabilecegim guzel bir olusum tavsiye edebilirmisiniz? Ozellikle hd 1080 arsivi yapiyorum, x ve muzik icerikleri benim isimi gorur simdiden tesekkurler:)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ya o sınırlama şeyinden ben de etkilenmemiştim, 2 ay kadar önce almıştım da. Gece gündüz abandım, 5 i falan çok geçtim, bana mısın demedi

Öyle TT'nin kontrolü gibi değil o, çat diye indiremez hale gelirsin. Aşamamışsın demek ki. Her gün gelen 5 GB'nin kullanmadığın kadarı kenarda birikiyor, toplam 25 GB olana kadar. Günde 5'i geçmek yeterli değil yani, o 25 GB'lik havuzu bitirmen lazım durması için, ondan yetişememiş olabilirsin. Premium zone'a girince yazar zaten kalan trafik hakkın.

Happy Hour işi de güzel oldu, 03.00 - 11.00 arası indirilenlerin %10'u kotadan gidiyor. Yatarken paşa paşa indirir işte.
Sosyal ağlarda paylaş

JDownloader öneriyorum, ben de soğuk bakıyordum da son haline hasta oldum. Hostu tanıyıp free bile otomatik indiriyor, rar'ları açıyor. Hatta downloadı eklerken bir kullandığınız şifreyi bir daha yazmanıza gerek kalmıyor, o güne kadarkiler bir yerde toplanıyor, tek tek deneyip buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ne torentle ne rapidle urasmanin bi manasi var.
Giga News newsleecherla kampanyalari vardi beles newleecherda veriyorlar. Bir dizi ciktiktan 10 dk sonra filan konus. internete newsbinlerden giris yapiyor dosyalar genelde. Birde baglantinin izin verdigi en yuksek hizi alirsin burdan(12 mbp/s downloada bile cikiyor). tabii rapidden filan biraz daha maliyetli. parasini ver ne uploadu ne downloadu dusun tadinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...