mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 1 çok çirkin 2 çok çirkin 3 idare eder 4 çok çirkin 5 yandan sarkan ne öyle ya ıy 6 çok çirkin 7 şebek/çirkin 8 idare eder 9 meymenetsiz 10 çok çirkin 11 caddeye çıksan 10 kızdan 7si öyle zaten 12 çok çirkin 13 çok çirkin 14 çok çirkin 15 kaşlara bak ZAAAA 16 çok çirkin 17 bi deget sempatik olmaya çalısmıs bi de 18 çok çirkin / kezban 19 guiza 20 çok çirkin oyum ahmete MMmMmmMmmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 6,12 veya 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear6 said: ben bu arkadaşı lan party fotoğraflarında görmüştüm dedim kıza bak lan lan partiye katılmış. bişey dememiştim tabi ayıp olur diye. sonra baktım adam blog açanlar gaydir falan demiş bi topicte böyle her gördüğüm yerde konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear6 said: 1 çok çirkin 2 çok çirkin 3 idare eder 4 çok çirkin 5 yandan sarkan ne öyle ya ıy 6 çok çirkin 7 şebek/çirkin 8 idare eder 9 meymenetsiz 10 çok çirkin 11 caddeye çıksan 10 kızdan 7si öyle zaten 12 çok çirkin 13 çok çirkin 14 çok çirkin 15 kaşlara bak ZAAAA 16 çok çirkin 17 bi deget sempatik olmaya çalısmıs bi de 18 çok çirkin / kezban 19 guiza 20 çok çirkin oyum ahmete MMmMmmMmmM ahahaha oyumu o arkadaşa veriyorum bende . 6 numara güzel hakkını yememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 6 numara eski sevgilinin kuzeni.. ama 9 numara en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hepsi çirkin ya, seçmekte zorlandım. (:P) adaylara tekrar baktım da, resimler mi bozuk yoksa hepsinin bacağında selülit, varis felan mı var anlamadım. 1'in kafası uzun. 2 bana Bengü'yü andırdı ama ona göre biraz daha tombul. 3 tam manken tipi olmuş, bence o kazanır. 4 sanki hamile gibi gözüküyor. 5'in çok zayıf bir hali var. 6 belki de duruşu nedeniyle çok eğri büğrü gözüküyor. 7'nin şirin bir hali var ama bu nedenle biraz küçük duruyor. 8'in kendine epey güveni var gibi, vücudu da güzele benziyor. yüzü de fena değil ama sanki sıradan bir yüzü var. kazanma ihtimali epey yüksek. 9'un yüzü çok güzelmiş, vücudu 8 kadar iyi değil ama avrupai bir yüzü var. ikinci veya üçüncü görebiliriz diye düşünüyorum. 10 ilginç biri. bir ışıltısı yok. ama hollywood aktörlerini andırıyor. dört-beş-altı felan olabilir. 11... bu ne abi ya, o surat ifadesi "bitse de gitsek" dermiş gibi. 12'nin ışıltısı var ama yüzü sanki dizi oyuncusu olmaya daha uygunmuş geldi. 13 aslında çok kötü değil. yani aslında tam formda birisine benziyor, kafası da fena değil. ama ilk bakışta sıradan birisiymiş gibi gözüküyor. kazanabileceğini pek sanmıyorum. 14 ilerde balık eti olmaya aday. 15'in kendine güveni var ama fazla sıradan. 16 geç. 17 geç. 18'i ilerde podyumlarda görebiliriz, ama suratı kötü. 19 çok üzgün. 20 hırslı birisine benziyor, yüzü çok sivri. sonucun şöyle olcağını düşünüyorum: 1) 9 2) 8 3) 3 o değil de bana onca yıldan sonra ilk defa güzellik yarışması takip ettireceksiniz :P not: bu arada dasaaa'nın koyduğu ikinci resimlerde herkes daha güzel gözüküyor, 9 hariç 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mulgear hacı ya sende bi göz bozuklugu var yada numaraları karıştırmışsın. en suratına bakmıcagın hatta suratına tükürüp kaçıcağın hatunlara idare eder yazmışta en azından incecikten gideri olan ablalarada çirkin böyk yazmış :D tamma zevkler renkler ayrı konu ama bu kadarına pes2010 diyorum canım. Edit : Çok pardon efem bu 9 numaradaki kız bu adanalı da oynayan kız değilmi? okanın programına falanda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hadi ya? dizileri takip etmeyince kim kimdir aklımda kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 6 9 10 arasında geçer ama 9 olamaz zaten o dizi oyuncusuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 7 nin yüzü gülüşü çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gülmeyi öğretirlerse 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi kendimden şüphe ettim resmen fotoğraflara bakarken yani ya fotoğraflar aşırı boktan çekilmiş ya da gerçekten çirkin bu kızlar o.O aşık mıyım neyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu 10 bizim okuldaymış ya ben hatta bunun arkadşlarını falan tanıyorum bunu tanımıyorum ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kermit said: gülmeyi öğretirlerse 19 ne 19u be, bel kismi cok igrenc. montafon inegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ortalamaları kötü.. kabaca max, ortalama, min olarak verirsek göğüs 95-88-81 bel 69-63-60 kalça 99-93-88 boy 185-178-172 halbusi 88-58-88 tarzı daha güzel değerler de olsaymış iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Serenay Sarıkaya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 almanya doğumlu 12 yönetir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 6da iyiymiş ben bi duşa gireyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 xunn u yollayalım seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ne kadar çirkinler lan bunlar, acayip çirkinler yani sokaktan rastgele mi topladınız lol, bunlardan biri türkiye güzeliyse 2 dakika nişantaşı ya da bağdat caddesine insinler, hatta taksime, kadiköye kadife sokak'a bunlardan daha iyi 20 tane kız toplarım çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 2-9-12 giderleri var.gerisi tırt.hatta o 3 üde tırt ama aralarında en çok gider onlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 4 numarayi nasil secmisler ya bildigin ayi incelik faktorune bakmiyolar mi secerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kızların tipleri öyle birşeyki.hepsi nerdeyse bir adriana lima bir gisele bunşın olacaklarmış ta direkten dönmüşler.birinin gözü kaymış birinin burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ağbi çok çirkinler ya. Bizim lisede taha güzelleri var lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 9 yada 12 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar