HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 said: Chris' Challenges BioWare's "Evil" Chris Priestly will be posting timed challenges to the BioWare Twitter feed (@biofeed) throughout the duration of the contest. Respond with your answer for a chance to win 500 tokens for each winning entry. There will be up to 100 winners for each challenge. When tweeting your response you must include @biofeed and #BioWareBazaar along with the phrase(s) #MassEffect, #DragonAge, or another phrase specified in the challenge. Current Challenge: Challenge #1 - Who was your favorite character in Dragon Age: Origins? (73m29s Remaining) bunun icin twitter token transferi olsaydi zengin ederdim seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hype meşiin ftl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 -Deno- said: bu kadar boktan bir haber olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben katilabiliyom lan, mayhemden taktik bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 2200 kontorum var, neye gore veriyorz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hem token toplamak için insanlarla kapışacaz hem açık arttırmaya girip daha yüksek bid etmek için kapışacaz hem buna para ödüyecez hem de Türkiye'den katılamıycaz. oldu... adam gibi satsalar ya bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 neye para oduyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Masticore said: Sylian said: Türkiye'den katılamıyoruz =( böyle fail bir sayımdan sonra bunada üzülünürmü yahu Harbiden he. Düzgün birşey olsa üşenmeyip üzülecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 1 nisan olmasın lan bu? 1 nisan günü bazaar dedik kandırıkçılık yaptık vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yıllardır beklediğim şey yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar