Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takip ettiğiniz dergiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Düzenli olarak hangi yayınları takip ediyor / abonesiniz?

Ben şahsen bütün ARABA dergilerini takip ediyorum, sayfa sayfa gezip böyle 'bu araba kim bilir kaç basıyordur' diye düşünmek en büyük zevkimdir şu hayatta.

Ama ERKEK dergilerini de severim, zira ERKEK dergisi olmasına rağmen gırla KARI görüntüsü bulundurur ve araba dergisiyle aynı soruları sordurturlar insana.
Mesaj tarihi:
istemeden bi ton dergiye aboneyim,
sole oldu bigun bi kari arada dedi bole bole biyerden alisveriy yaptinizmi evet dedim,
sonra 1-2 seye daha evet dedim aradan 1 hafta gecti eve dergiler gelmeye basladi, paso degisik iceriklerde dergi geliyo,
araba dergisi, sorf dergisi, muzik dergisi, vucut gelistirme dergisi vs.. sonra ay sonu kredi kartimi kontrol ettim 7 dolar cekmis adamlar,
hemen bankayi arayip kredi karti numarami degistirdim,
parami geri aldim :)
adamlar bu cok bilinen bir yontem iiki bastan aramissiniz dediler.
nese bu herifler dergi gondermeye devam ettiler ama kredi kartima bakiyorum herhangi bir cekme fln yok.

heralde sene dolunca yilarlar gondermezler artik, yoksa kultur manyagi olup gidip kim 500 milyar istere katilicam.

ama tuvallette ii vakit geciriyo meretler.
Mesaj tarihi:
vallah istemeden sızıntıya abone olmuşum her ay dergi geliyo . sonradan öğrendim calıştığım yerden bi abi üye yapmış her ay geliyor çekmece dergi doldu daha zahmet edip paketinden cıkarmadım .
sonradan öğrendimki sırf traj olsun die böle kendi ceplerinden para verip cakma dergi abonesi yapıyorlarmış :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Biraz önce Wired'dan international subscription aldım. İlkkez yurtdışından bir yayına abone oldum. Ne kadar geç gelir yani sayılar amerikadan, bir fikriniz var mı? Ocak sayısını Şubat çıktığında mı okurum?
  • Yeni Oluştur...