yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 uzun zamandır bir dergi takipçisi olmadığımı farkettim bu başlık sayesinde o.o
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Masquerade said: Düzenli olarak hangi yayınları takip ediyor / abonesiniz? Ben şahsen bütün ARABA dergilerini takip ediyorum, sayfa sayfa gezip böyle 'bu araba kim bilir kaç basıyordur' diye düşünmek en büyük zevkimdir şu hayatta. Ama ERKEK dergilerini de severim, zira ERKEK dergisi olmasına rağmen gırla KARI görüntüsü bulundurur ve araba dergisiyle aynı soruları sordurturlar insana.
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 istemeden bi ton dergiye aboneyim, sole oldu bigun bi kari arada dedi bole bole biyerden alisveriy yaptinizmi evet dedim, sonra 1-2 seye daha evet dedim aradan 1 hafta gecti eve dergiler gelmeye basladi, paso degisik iceriklerde dergi geliyo, araba dergisi, sorf dergisi, muzik dergisi, vucut gelistirme dergisi vs.. sonra ay sonu kredi kartimi kontrol ettim 7 dolar cekmis adamlar, hemen bankayi arayip kredi karti numarami degistirdim, parami geri aldim :) adamlar bu cok bilinen bir yontem iiki bastan aramissiniz dediler. nese bu herifler dergi gondermeye devam ettiler ama kredi kartima bakiyorum herhangi bir cekme fln yok. heralde sene dolunca yilarlar gondermezler artik, yoksa kultur manyagi olup gidip kim 500 milyar istere katilicam. ama tuvallette ii vakit geciriyo meretler.
PZero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vallah istemeden sızıntıya abone olmuşum her ay dergi geliyo . sonradan öğrendim calıştığım yerden bi abi üye yapmış her ay geliyor çekmece dergi doldu daha zahmet edip paketinden cıkarmadım . sonradan öğrendimki sırf traj olsun die böle kendi ceplerinden para verip cakma dergi abonesi yapıyorlarmış :D
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 biz bi ara focus dergisine aboneydik sonra goal dergisi bide fourfourtwo dergisine aboneydim onuda iptal ettirdim öyle. şimdi gazeteyle idare ediyoz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ciddi cevap vermemişim, digital arts ı kaçırmıyorum
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aydınlık Bilim ve Ütopya Teori Bilim ve Gelecek soL Ara sıra Yeni Harman Oyungezer
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 uykusuz penguen eskiden boxer, fhm, level ve oyungezer de alıodum
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 uykusuz penguen koala vardi cikmiyor artik =
shapshal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kamil Koç otobüs dergisi ister istemez takip eder oldum sdfs
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Biraz önce Wired'dan international subscription aldım. İlkkez yurtdışından bir yayına abone oldum. Ne kadar geç gelir yani sayılar amerikadan, bir fikriniz var mı? Ocak sayısını Şubat çıktığında mı okurum?
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 F1Racing, nadiren Bilim ve Teknik.
Abilify Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Avrupalıların türkler hakkındaki yorumları gazetesini alıyorum.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben arada denk gelirsem, fazla param olursa national geographic alıyorum, onun dışında eve her hafta newsweek geliyor ona bakıyorum.
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Vogue In Style (yabancıca olan ama dsdf) In Touch Penguen Uykusuz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 newsweek tr arada digital age dergi olarak olmasa da dergi içeriğinin bir kısmını paylaştığı için wired'ın internet sitesi infomag'a da abonelik var ama hiç okumadım henüz.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Oyungezer Bilim & Teknik bi de bazen Uykusuz
Öne çıkan mesajlar