Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramen Hakkında

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

eğer yanında kaşık veriyolarsa dikilmez, hayvanlık olur.

ama kaşık vermiyolarsa gönül rahatlığıyla dikebilirsin.

eğer kaşık veriyolarsa ama ille de dikmek istiyosan bir el çabukluğuyla kaşığı ortadan kaldırıp dikebilirsin, "brüstttt hayvanmısın evladım kaşıkla içsene" derlerse "napıyim ya kaşık vermediniz kiee" deme hakkın olur, en kötü ihtimalle pardon diyip kaşık getirirler, sonunu kaşıkla içmek zorunda kalırsın(gerçi en kötü ihtimal kaşığı sakladığını anlayıp bi de ona laf koymaları olur ama saymıyoruz bu ihtimali)
Sosyal ağlarda paylaş

cin japon kore lokantalinin tamaminda dikerler benim gozlemledigim kadari ile asya kulturu olsa gerek.
hatta bu elemanlar bi eliyle corba kasesini havada tutarken diger eli ile tulumbadan su ceker gibi cnuf cnuf corbayi mideye indirirler sonra kalanina, huup diye icine cekerler,

amaaaaa

su ana kadar salatanin suyuna bile dokunmamis bennn
ben yasar usta, birgun ramen yerken seni gorursem ceker icerim onu, ceker icerim ve arkama donup bakmam bile.
Sosyal ağlarda paylaş

japon gelipte cigkofteyi ekmegin arasina koyup yemeye calisirsa
ben derimki bence marulun arasina koy daha ii gider.
bu sonucta turk kulturu ile alakali, isterse yine ekmek arasi yapsin ole seviyosa.

yoksa sen su$iyi chopstick ile degil elle yada catallada yiyebilirsinki yaninda veriyolar zaten catal.

illa birseyi kurali ile yapican diye bisey yok, kafaya dik dikme, ne farkede onemli olan kafaya takmamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yediğin ortama bağlı eğer böle japon usulu yiosan olayı chopsticklerle sonunda dikiosun kafaya, bunu japonlar yapio, saygısızlık vs değil hatta sonunda hüpürdetmek "çok lezzetli" olduğu anlamına geliyor.

yani rameni japon lokantasında falan yiosan dikle gitsin çünkü o yemek öle yenir ama kaşıkla çatalla avrupai şekilde yemeye çalışıosan iç normal çorba gibi sonunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...