White Wolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Beyler birşey sorucam, bu ramenin çorbasını restoran'da kafaya dikmek ayıp sayılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sen de mi naruto izleyip gaza geldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ramen yüzünden lisede yatakhanede oda arkadaşım gece boyunca 7 kere tuvalete koşmak zorunda kalmıştı. Aman diyim abi bize uygun olmayabiliyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayır ben evde yiyorum zaten,yanında kaşık veriyolar, sadace kaşıkla değilde diksem nolucak onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ayıp olur bence. Kafaya dikme hareketi anca Afrika kabilelerinde normal karşılanır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ITEDEKIMASSSSSSSS diye bagirirsan sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 "White Wolf" said: hayır ben evde yiyorum zaten,yanında kaşık veriyolar, sadace kaşıkla değilde diksem nolucak onu soruyorum çılgın şeyler olucak gözlerine inanamicaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben serdar ortacin kuzeniyim, bizim orda böle yiyolar de. BÖHÖHÖYT of gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tamam o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tanrılar seni cezalandırabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 eğer yanında kaşık veriyolarsa dikilmez, hayvanlık olur. ama kaşık vermiyolarsa gönül rahatlığıyla dikebilirsin. eğer kaşık veriyolarsa ama ille de dikmek istiyosan bir el çabukluğuyla kaşığı ortadan kaldırıp dikebilirsin, "brüstttt hayvanmısın evladım kaşıkla içsene" derlerse "napıyim ya kaşık vermediniz kiee" deme hakkın olur, en kötü ihtimalle pardon diyip kaşık getirirler, sonunu kaşıkla içmek zorunda kalırsın(gerçi en kötü ihtimal kaşığı sakladığını anlayıp bi de ona laf koymaları olur ama saymıyoruz bu ihtimali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kafaya dik sonra sana "vay ayı" bakışı atanlara ne var anlamında "nani naniğğğğ" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cin japon kore lokantalinin tamaminda dikerler benim gozlemledigim kadari ile asya kulturu olsa gerek. hatta bu elemanlar bi eliyle corba kasesini havada tutarken diger eli ile tulumbadan su ceker gibi cnuf cnuf corbayi mideye indirirler sonra kalanina, huup diye icine cekerler, amaaaaa su ana kadar salatanin suyuna bile dokunmamis bennn ben yasar usta, birgun ramen yerken seni gorursem ceker icerim onu, ceker icerim ve arkama donup bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mercimek corbasini dikiyo musun kafana restoranda? yemek capon yemegi oldu diye, yeme adetin de mi capon adeti olucak? alisik olmayan gotte chopstick durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mercimek çorbası evde de dikilmez kafaya. adeti kaşıkla yemek. japonda kaşık mı var da kaşıklıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ramenden donenin kasigi kirilsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 japon gelipte cigkofteyi ekmegin arasina koyup yemeye calisirsa ben derimki bence marulun arasina koy daha ii gider. bu sonucta turk kulturu ile alakali, isterse yine ekmek arasi yapsin ole seviyosa. yoksa sen su$iyi chopstick ile degil elle yada catallada yiyebilirsinki yaninda veriyolar zaten catal. illa birseyi kurali ile yapican diye bisey yok, kafaya dik dikme, ne farkede onemli olan kafaya takmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Aket-Atum said: Ayıp olur bence. Kafaya dikme hareketi anca Afrika kabilelerinde normal karşılanır heralde.+1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Suyuna ekmek ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 o haırlarının içine bolca yoğurt koy. türk işi yap. gayet güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 BonePART said: ITEDEKIMASSSSSSSS diye bagirirsan sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yediğin ortama bağlı eğer böle japon usulu yiosan olayı chopsticklerle sonunda dikiosun kafaya, bunu japonlar yapio, saygısızlık vs değil hatta sonunda hüpürdetmek "çok lezzetli" olduğu anlamına geliyor. yani rameni japon lokantasında falan yiosan dikle gitsin çünkü o yemek öle yenir ama kaşıkla çatalla avrupai şekilde yemeye çalışıosan iç normal çorba gibi sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hatta galiba japonyada yemeğin bir kısmını tabakta bırakmazsın yemeği çok beğenmediğin anlamına geliyomuş. ama beğenmediğim yemeğin tamamını niye yiyeyim diye sorarsan japonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar