BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Burda hangi serverlarda oynadigimizi listeleyelim. Soyle bi format dusundum. Birden cok serverda oynuyosaniz iki kere yazin. Su olsun su olmasin dediginiz seyler varsa degistiririz. Oyuncu ismi: Alican Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 14 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Hayir Oyuncu ismi: Alican Alliance ismi: - Oynadigi server: 3 Continent: 23 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yeni açılacak EU server dedim. Ama kimlerin ve kaç kişinin geçeceğine de bağlı. Eğer çoğunluk kalıp devam etmeyi seçerse ben de ya o taraflara taşınırım (ki bu biraz zor yakın zamanda) ya da bulunduğum yerde bir alliance arayışına girerim. Şu an 2. server, 14. Continent'te'yim; isim xaty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben server 2 de oynuyorum. allianceım ilk 100 e girdi gibi, başka yere geçmem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Tysre Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Duruma Göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Mrhades Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Çoğunluk ne yaparsa uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 2. server paticik saeros yeni server açılırsa oraya geçmek isterim, umarım çoğunluğun kararı da o yönde olur çok procan oynamıyorum gerçi ama yine de baştan temiz temiz her şeyi bilerek başlamak daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Shadowfury Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 45 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Paticik alliance ına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 agirlikli olarak 3. te oynuyorum ben goonsquadla. Bi yandan 2 de de takiliyorum patidaslarla ama acilacak yeni bir eu servera topluca pati alemi olarak kayma taraftariyim, forcen baboli, sen de gelirsin oraya, iki serverda birden oynaniyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Frostfel Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 yeni server acilir/ o serverda actigim sehirde adam gibi kaynak olursa .p nie olmasin :) / gerci ilerleyen zamanda kendi blocklarini olusturabilion ama ossun p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 2'deyim. Umarım allianceda 2'de kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Zehir Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 14 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Duruma Göre bütün pati olarak yeni EU serverda başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: MArdox (shift kurbanı mardox :) ) Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Paticik alliance ına bağlı. ama temiz bi yerde başlamayı tercih ederim. sonuçta atı alan üsküdarı geçmiş bi yerde sıfırdan bişiler yapmak çk zor oluyor. Millet ganimet için sana saldırıyor, sen defans mı yapcan gelişcen mi diye kalıyosun arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Nerowarden Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 11 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Ruh Halime Bağlı Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Coolstuff Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Allianz gecerse gecerim bence betasi bitmeden yeni bi servera gecmeme taraftariyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: xaerofarb Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 3 Continent: 23 Yeni eu server acilinca koşarak geçicek. Çok fena taktiklerim var uygulamam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Seventh Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Alliance ne yaparsa ona uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: akila Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2-3 Continent: 2-52, 3-32 Yeni eu server acilinca gecicek mi: hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Mortis Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 12 Yeni eu server acilinca gecicek mi: çoğunluk geçerse geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Xenocide Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yani çoğunluk ne yaparsa ona uyucaz tabi hani yeni server yakın zamanda açılırsa sorun olmaz ama 1-2 ay sonra açılırda "hadi geçek mi" denirse meh derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Romelic Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 Yeni eu server acilinca gecicek mi: Muhtemelen paticik'le beraber hareket edicem. Şuan paticik alliance'ında bulunan oyuncuların çoğunluğu yeni bir başlangıç yapmak isterse takip ederim. Yalnız yeni server'a geçme işi günler ilerledikçe mevcut şehirlerin gelişmesiyle birlikte oyuncuların tekrardan başlama isteğini körelteceğini söylemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyuncu ismi: Tolga Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 12 Paticik nerdeyse oraya gelirim de Paticik alliance'a nasıl katılırım onu da bilmiyorum sdf. Davetiye gerekiyomus herelde, davet etsenize beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oyuncu ismi: lorveck Alliance ismi: Paticik Oynadigi server: 2 Continent: 52 pati ne yaparsa uyarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oyuncu ismi: Kasap Alliance ismi: Empire Oynadigi server: 3 Continent: 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 oyuncu ismi: bogachan Alliance ismi: paticik server: 2 continent:52 yeni servera geçmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu aralar hiç vaktim yok , o yüzden yeni açılan serverda yeni patican arkadaşlarımla başlama taraftarıyım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar