Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Lord of Ultima] Kim hangi serverda devam edicek

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Burda hangi serverlarda oynadigimizi listeleyelim. Soyle bi format dusundum. Birden cok serverda oynuyosaniz iki kere yazin. Su olsun su olmasin dediginiz seyler varsa degistiririz.

Oyuncu ismi: Alican
Alliance ismi: Paticik
Oynadigi server: 2
Continent: 14
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet
Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Hayir

Oyuncu ismi: Alican
Alliance ismi: -
Oynadigi server: 3
Continent: 23
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet
Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Evet
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni açılacak EU server dedim. Ama kimlerin ve kaç kişinin geçeceğine de bağlı. Eğer çoğunluk kalıp devam etmeyi seçerse ben de ya o taraflara taşınırım (ki bu biraz zor yakın zamanda) ya da bulunduğum yerde bir alliance arayışına girerim.

Şu an 2. server, 14. Continent'te'yim; isim xaty.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu ismi: MArdox (shift kurbanı mardox :) )
Continent: 52
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Paticik alliance ına bağlı. ama temiz bi yerde başlamayı tercih ederim. sonuçta atı alan üsküdarı geçmiş bi yerde sıfırdan bişiler yapmak çk zor oluyor. Millet ganimet için sana saldırıyor, sen defans mı yapcan gelişcen mi diye kalıyosun arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu ismi: Romelic
Continent: 52
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Muhtemelen paticik'le beraber hareket edicem.

Şuan paticik alliance'ında bulunan oyuncuların çoğunluğu yeni bir başlangıç yapmak isterse takip ederim. Yalnız yeni server'a geçme işi günler ilerledikçe mevcut şehirlerin gelişmesiyle birlikte oyuncuların tekrardan başlama isteğini körelteceğini söylemek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...