Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Lord of Ultima] Kim hangi serverda devam edicek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burda hangi serverlarda oynadigimizi listeleyelim. Soyle bi format dusundum. Birden cok serverda oynuyosaniz iki kere yazin. Su olsun su olmasin dediginiz seyler varsa degistiririz.

Oyuncu ismi: Alican
Alliance ismi: Paticik
Oynadigi server: 2
Continent: 14
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet
Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Hayir

Oyuncu ismi: Alican
Alliance ismi: -
Oynadigi server: 3
Continent: 23
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Evet
Birden fazla serverda oynuyorsa en aktif olan mi: Evet
Mesaj tarihi:
Yeni açılacak EU server dedim. Ama kimlerin ve kaç kişinin geçeceğine de bağlı. Eğer çoğunluk kalıp devam etmeyi seçerse ben de ya o taraflara taşınırım (ki bu biraz zor yakın zamanda) ya da bulunduğum yerde bir alliance arayışına girerim.

Şu an 2. server, 14. Continent'te'yim; isim xaty.
Mesaj tarihi:
2. server
paticik
saeros
yeni server açılırsa oraya geçmek isterim, umarım çoğunluğun kararı da o yönde olur
çok procan oynamıyorum gerçi ama yine de baştan temiz temiz her şeyi bilerek başlamak daha iyi olur
Mesaj tarihi:
agirlikli olarak 3. te oynuyorum ben goonsquadla. Bi yandan 2 de de takiliyorum patidaslarla ama acilacak yeni bir eu servera topluca pati alemi olarak kayma taraftariyim, forcen baboli, sen de gelirsin oraya, iki serverda birden oynaniyor sonucta.
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Frostfel
Continent: 52
yeni server acilir/ o serverda actigim sehirde adam gibi kaynak olursa .p nie olmasin :) / gerci ilerleyen zamanda kendi blocklarini olusturabilion ama ossun p:
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Zehir
Continent: 14
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Duruma Göre

bütün pati olarak yeni EU serverda başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: MArdox (shift kurbanı mardox :) )
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Paticik alliance ına bağlı. ama temiz bi yerde başlamayı tercih ederim. sonuçta atı alan üsküdarı geçmiş bi yerde sıfırdan bişiler yapmak çk zor oluyor. Millet ganimet için sana saldırıyor, sen defans mı yapcan gelişcen mi diye kalıyosun arada.
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Coolstuff
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Allianz gecerse gecerim bence betasi bitmeden yeni bi servera gecmeme taraftariyim
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: xaerofarb
Oynadigi server: 3
Continent: 23
Yeni eu server acilinca koşarak geçicek. Çok fena taktiklerim var uygulamam lazım :P
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Xenocide

Yani çoğunluk ne yaparsa ona uyucaz tabi hani yeni server yakın zamanda açılırsa sorun olmaz ama 1-2 ay sonra açılırda "hadi geçek mi" denirse meh derim :)
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Romelic
Yeni eu server acilinca gecicek mi: Muhtemelen paticik'le beraber hareket edicem.

Şuan paticik alliance'ında bulunan oyuncuların çoğunluğu yeni bir başlangıç yapmak isterse takip ederim. Yalnız yeni server'a geçme işi günler ilerledikçe mevcut şehirlerin gelişmesiyle birlikte oyuncuların tekrardan başlama isteğini körelteceğini söylemek gerek.
Mesaj tarihi:
Oyuncu ismi: Tolga
Continent: 12
Paticik nerdeyse oraya gelirim de Paticik alliance'a nasıl katılırım onu da bilmiyorum sdf.

Davetiye gerekiyomus herelde, davet etsenize beni.
  • Yeni Oluştur...