Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 alla alla. oturduğun yerle de alakalı sanırım. ben mesela çok şükür acaip şanslı çıktım 1000 görüyorum bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bende şansımı denesem acaba geri dönüş şansım var mı eski tarifeme (1 sınırsız) eğer kota dolunca hızım düşerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu 8mbpsye kadar lımıtsız 49 olayını kullannlar azcık anlatabilirlermi? ve internetten onlıne tarife değiştirebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 önceki mesajları okusana abi onu anlatıyo işte herkes kimisinde yavaş kimisinde hızlı istediğin tarifeye online geçiş yapabiliyosun sadece aynı ay 2 kez değişiklik yapamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kota motada yok dimi. şansına o gün yogunlugunda ne verirlerse, 512 ye düşerse yandık ama. geçtim şuan tarifeye, 6mbit verdi bu sürekli olarak değişicek dimi modeme res attıgımda yoksa bölemı kalcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Tarife degistirmeyi dusunen arkadaslarin dikkatine. Lutfen okuyunuz. Telekom santralina uzakliginiz 1kmden fazla ise 8mbit falan hayal etmeyin. Downstream Hat Zayıflaması (Downstream Line Attenuation) degeriniz 14'un ustundeyse zaten gg. 4mbit falan alabilirsiniz anca. Sonra olmayan 8mbit ile 1 ay gecirmek zorunda kalirsiniz. 14 degeri 1.012KM'e tekabul ediyor. Airties icin degerler burada. Diger modemlerinde assa yukari ayni yerde. Log bolumunde veya istatistikte. http://i42.tinypic.com/s28cyf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Teoride 40db'ye kadar sorun çıkmaması lazım 8mbit adsl2+'de. Bende şu an 15db gözüküyor, 8mbit sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Local Remote SNR Marjı 13.0 dB 13.0 dB Hat Zayıflığı 25.0 dB 6.0 dB Güç Iletimi 1.17 dB 19.79 dB böyle bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Valla ben 600-700 aşağısı görmüyorum. Zaten 1mbitle aynı fiyat olduğundan dolayı 400 bile görseniz acaip fark eder yani düşürme diye bişi yok en azından bizim arkadaşlarla hiç başımıza gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 crawler bari sallama ya... al hat zayiflamasi 33 ve 500kbps sadece deger kaybi mustakil ev ve santrale 2-3 km'den uzak ev Bağlantı Durumu Bağlantı var Upstream Hızı (Kbps) 800 Downstream Hızı (Kbps) 7520 Upstream Sınırı 12 Downstream Sınırı 10 Trained Modulasyon ADSL_G.dmt LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 33 Upstream Hat Zayıflaması 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Kayip oldugunu kendin yazmissin iste. 8mbit degil. Nesi sallama bunun onu anlamadim. Cok stabil bir 8mbit baglantin olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yalnız varya ttnet bi karar alırda 15gb+ kotalarını devreye sokarsa çok fena kapak oluruz söliyim. nazar değmesin. hatta silinsin bu topik. çalışanlardan biri görürde, "bah bah ipnelere ne güzel rahat ediyolarmış" der. aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Nasıl iş bu ya, kafam basmadı. 2mbps'ye kadar ayda 63.81, 8mbps'ye kadar ayda 49 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 benim durum da böyle, 800-830 görüyorum, 700 aşağısına da düşmedim bi buçuk aydır. çok nadir oluyo 300e falan düştüğü; onda da insanlar NET GİDİK SİTELERE BİLE GİREMİYORUZ falan diye ağlıyolar bende pek sorun olmuyo o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende 2 haftadır üyeyim netlimitsize, herkes 15gb kotalı falan yazmış bi çok sitede e ben 100 gb den fazla yaptım hala bi düşüş olmadı faturaya flaan sokmasın bu tipler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 15GB kota olayı bulunduğunuz bölge yada bağlı olduğunuz santralle ilgili sanırım çünkü bende düşüyor. 15gb ı doldurunca 512kb a düşmüyorda 1mb 'e düşüyor. Kota sınırı var. Yani sizde düşmüyor diye genelleme yaparak "HAYIR KESİNLİKLE DÜŞMÜYOR" diye ibareler kullanmayın. Alacaklara söyleyeyim düşme ihtimali var. Sizinle aynı bölgede oturan arkadaşınız varsa kullanan önce ona sorun düşmüyorsa alın öte yandan download manyağı biri değilsenizde alabilirsiniz gayet iyi oluyor 8 MB kullanmak tadından yenmiyor. Ben artık downloadları işyerindeki makineden yapıyorum KOTA olduğu için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 8mbitle karıştırmıyoruz dimi bunu netlimitsiz tarifesinden bahsedıyoruz. Çünkü bahçelievlerin göbeğindeyim etrafım kablosuz baglantıyla falan dolu delirmiş burda millet internetle. nası yoğun değil çözemedim. 100 gbyide geçti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende düşmüyor valla kaç aydır 100lerce gb download yapıyorum 8mbit hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arkadaşlar benim teyzem telekomda çalışıyo, dedi ki yakında indirim gelcekmiş her tarifeyi ikiye katlayacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 geçen haftaya kadar sabit 800 ile download yapıyordum. şu anda 400 600 arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 telefonla 8mb ye kadar tarifesine geçebilirmiyim ? yoksa gidip şubeye başvurmam mı gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 geçersin. internetten de yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ankara Yukarı ayrancıda kullanan varmı geçmeyi düşünüyorumda bu düşme işi can sıkıcı öğrenmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ben istanbul güngörende oturuyorum.Bizim burası bahçelievlere bağlı.Hatta santral incirliye taşındı bi dünya yol var arada.Bugun geçtim 8mb e kadara 6-7mb arası hız alıyorum çok memnunum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ShadowFax said: geçersin. internetten de yaparsın. peki yapar yapmaz activ oluyormu ? ttnet.com'dan mı yapıcam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar