daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ha ha ha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farinal said: daylan said: ayaklarına yatıcam boyayı unutma yanında asdasdasdsaads iyi boyaki senden cok hoşlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 daylan sevgilin varmış. o yuzden cocugu geri kazanma taktiklerini buraya yazamiyorum. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 daylan said: artık düzenli bi sex hayatı,temiz bir evi,ütülü t-shirtleri,boyalı harleyleri hazır bi şekilde artık önünde. Madem arkadaşıydın sen yardım etseydin herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 3e bölünün beyler Tim 1; Daylan ile konuşmaya devam edin Tim 2; Çocuğun yanına gidin, daylan sana karşı boş değil diyin. tim 3; Daylan'ın erkek arkadaşını uyarmamız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Okudum laflar hazırlamadım yatıyorum. Bazı haksız olunan şeyler var, bazı haklı olunan şeyler de var hani benim yorumlamam bu hadi hayırlı işler. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 okumadımda forumda çok çingene insanlar var niye birbirinize focuslanıp laf sokma çabalarındasınızki. bide uzatıp kavga ediyosunuz laf sokulur ve olay yerinden karizma bi şekilde uzaklaşılır. bunun işleyişi böyledir. diğer türlü o topicte kaldıkça bi anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bide iş çıkışı kahve keyfi dediğiniz olayda gidip dedemanın ordaki extrabaltamı yoksa starbaksamı gidiyosunuz amele mekanları diye yer etmiş onlar hafızamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adamınbiri said: ben 1 tane didnt read lol alabilirmiyim yanında da kola forgiver said: ona küçük asistanlar ayarla aquila said: kafasina kucuk suprizler at. hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sevgili dalyan. Bir zamanlar mericin varmis, sevgilin mesgulken, sagda solda da gezip tozarken, kirbacini patlatirken arta kalan vakitlerde mericinle bol bol gorusup ilgiyi ondan goruyordun. Sonra sevgili ayarladin mericine iyilik olsun diye, sandin ki mericine bu kralligi yapinca daha da baglanacak sana, ama olmadi artik vakti yok ve artik sana da ilgi gosterecek kimsen yok. ister kabul et ister etme, amacim kimseyi rencide etmek veya trollemek degildir ama durum bundan ibaret. Sevgilisi olan bir adamin baska kizla eskisi gibi uzun uzun takilma sansi yok, olmaz, gerek te duymaz, o da aradigi ilgiyi ve umudunu baskasinda buldu cunku. Ayrilirlarsa geri gelmesi olasi evet, ama olursa boyle bisi bence reddetmen cok yersiz olur, bencilce olur. Herifin sevgilisi var, oncelikleri degisti artik, belki bir gun seninle arasinda bisi olabilir diye umut etmesine gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kızsan yanlış yapmışsın. sevglisi sen olmalıydın o çocuğun. erkeksen koy bi tarafına gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu arada ben boşum bu aralar. Şehir antalya değil ama. Kahve içmesek bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 buyseden comeback geliyor... sdhfhg. kiz sevgilim var diyor yahu kac seferdir... rahat olun iki rekat sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi meriç olacaktık. Bak kız arkadaş yapıyormuş meriçlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o konuda agaha ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sonra da ama hakkinda konusurken iliskiyi, ben yaptim ben ayiririm turu laflar ediyor ama... sdfg bu arada, ne kadar iddiali bir laf o ya, "istesem ayiririm" yani tam o muydu dedigin hatirlamiyorum da, demek istedigi oydu yani sdfg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 :(:(:(:(:( 5 tane gerçekten mutsuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abi madem sevgilisi var onla neden kahve içmiyor. Şeytan tüyümü var lan o herifte. Heralde bu adamda kaçıpta tatlı olanlardan. Kahve şekeri. Hey yavrum hey ne diyeim yani. Elin adamı seni (Arkadaşta olsa) nasıl çok mutsuz edebiliyor. Bende sevgilin senle kahve içmiyor sandım. Bence sen kendini derin bir analizden geçir. Sanki elemana bakışın biraz arkadaşlığın ötesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 valla çok yakın bi arkadaşım da aynı şekilde aramızdan ayrıldı.. ama bozulmuyorum adam mutlu kardeşim benim varsın aramasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buddha said: Abi madem sevgilisi var onla neden kahve içmiyor. Şeytan tüyümü var lan o herifte. Heralde bu adamda kaçıpta tatlı olanlardan. Kahve şekeri. Hey yavrum hey ne diyeim yani. Elin adamı seni (Arkadaşta olsa) nasıl çok mutsuz edebiliyor. Bende sevgilin senle kahve içmiyor sandım. Bence sen kendini derin bir analizden geçir. Sanki elemana bakışın biraz arkadaşlığın ötesinde.Demek ki ayarladığı kız daylan'dan daha bağlayıcı olmuş adam için o yüzden içmiyordur bir nevi el pençe divan veya ayağına köpek olmuş erkek modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Internet ortami yalan bir ortam. Anlattigi hersey yalan olabilir. Yani aslinda sevgilisi yok, herifte baska bir kizla yigismeye baslayinca bu elemanda dellenmis belkide asik ona. Ilgi, sevgi, sevkat bekler olmus. Tabiki bu bir teori. Eger sevgilisi varsa, o dahada vahim, cünkü bu eleman o ayakkabilari ben boyamaliydim diyor erkek arkadasi oldugu halde. Bu nasil bir sosyal yasam, nasil bir iliskiler sinsilesi. Kiz kisinin erkek kankasi olmaz. Iste yine bir baska örnek, nasil kizlarin bencil, yalanci seytandan daha sinsi olduklarinin baska bir kaniti. Simdi sizlere soruyorum hic hayatinizda bir erkekden böyle nefret kin ve öf dolu bir haykirisla "istersem ayririm" duydunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Topicte bi laf sokma çabası içine giren insanların her zamankinden farklı olarak cevap alamamalarına karşılık, yetersiz yetersiz laf sokmaya çalışmaya devam etmesi ve dönüp aynaya hiç bakmaması, şurda sanki kendisi matah bişeymiş gibi devam etmesi komik olmuş. Sizi küçük düşürmüş bu yaptığınız. Paticikte bitmesi gereken şeylerden biri de bence daha önce yaşanan tartışmaların, her sevmediğin kişiyi tekrar gördüğünde bi laf sokma çabasına girilmesidir.Eğer şurda birini sevmiyosan yazma onunla ilgili bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 /CASTSPELL TAUNT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Aket-Atum said: 3e bölünün beyler Tim 1; Daylan ile konuşmaya devam edin Tim 2; Çocuğun yanına gidin, daylan sana karşı boş değil diyin. tim 3; Daylan'ın erkek arkadaşını uyarmamız gerek. tim 4;(ki bu gözel bi timdir) daylanı gizlice takip edip etrafındaki tüm erkekleri yok etmeliyiz yoksa topicler bitmiyecek müracat için pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: /CASTSPELL TAUNT. Ayrıca 1 önceki sayfada gökalpin yazdığına +1 :D castspell değil lan bildiğin taunt style'mı kullandım vurdum çekiçle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar