Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyyyy çok mutsuzum :(

daylan

Öne çıkan mesajlar

okumadımda
forumda çok çingene insanlar var
niye birbirinize focuslanıp laf sokma çabalarındasınızki.
bide uzatıp kavga ediyosunuz
laf sokulur ve olay yerinden karizma bi şekilde uzaklaşılır. bunun işleyişi böyledir. diğer türlü o topicte kaldıkça bi anlamı kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili dalyan. Bir zamanlar mericin varmis, sevgilin mesgulken, sagda solda da gezip tozarken, kirbacini patlatirken arta kalan vakitlerde mericinle bol bol gorusup ilgiyi ondan goruyordun. Sonra sevgili ayarladin mericine iyilik olsun diye, sandin ki mericine bu kralligi yapinca daha da baglanacak sana, ama olmadi artik vakti yok ve artik sana da ilgi gosterecek kimsen yok.

ister kabul et ister etme, amacim kimseyi rencide etmek veya trollemek degildir ama durum bundan ibaret. Sevgilisi olan bir adamin baska kizla eskisi gibi uzun uzun takilma sansi yok, olmaz, gerek te duymaz, o da aradigi ilgiyi ve umudunu baskasinda buldu cunku.

Ayrilirlarsa geri gelmesi olasi evet, ama olursa boyle bisi bence reddetmen cok yersiz olur, bencilce olur. Herifin sevgilisi var, oncelikleri degisti artik, belki bir gun seninle arasinda bisi olabilir diye umut etmesine gerek kalmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi madem sevgilisi var onla neden kahve içmiyor. Şeytan tüyümü var lan o herifte. Heralde bu adamda kaçıpta tatlı olanlardan. Kahve şekeri. Hey yavrum hey ne diyeim yani. Elin adamı seni (Arkadaşta olsa) nasıl çok mutsuz edebiliyor. Bende sevgilin senle kahve içmiyor sandım. Bence sen kendini derin bir analizden geçir. Sanki elemana bakışın biraz arkadaşlığın ötesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Abi madem sevgilisi var onla neden kahve içmiyor. Şeytan tüyümü var lan o herifte. Heralde bu adamda kaçıpta tatlı olanlardan. Kahve şekeri. Hey yavrum hey ne diyeim yani. Elin adamı seni (Arkadaşta olsa) nasıl çok mutsuz edebiliyor. Bende sevgilin senle kahve içmiyor sandım. Bence sen kendini derin bir analizden geçir. Sanki elemana bakışın biraz arkadaşlığın ötesinde.
Demek ki ayarladığı kız daylan'dan daha bağlayıcı olmuş adam için o yüzden içmiyordur bir nevi el pençe divan veya ayağına köpek olmuş erkek modeli
Sosyal ağlarda paylaş

Internet ortami yalan bir ortam. Anlattigi hersey yalan olabilir. Yani aslinda sevgilisi yok, herifte baska bir kizla yigismeye baslayinca bu elemanda dellenmis belkide asik ona. Ilgi, sevgi, sevkat bekler olmus. Tabiki bu bir teori.

Eger sevgilisi varsa, o dahada vahim, cünkü bu eleman o ayakkabilari ben boyamaliydim diyor erkek arkadasi oldugu halde. Bu nasil bir sosyal yasam, nasil bir iliskiler sinsilesi. Kiz kisinin erkek kankasi olmaz. Iste yine bir baska örnek, nasil kizlarin bencil, yalanci seytandan daha sinsi olduklarinin baska bir kaniti.

Simdi sizlere soruyorum hic hayatinizda bir erkekden böyle nefret kin ve öf dolu bir haykirisla "istersem ayririm" duydunuz mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Topicte bi laf sokma çabası içine giren insanların her zamankinden farklı olarak cevap alamamalarına karşılık, yetersiz yetersiz laf sokmaya çalışmaya devam etmesi ve dönüp aynaya hiç bakmaması, şurda sanki kendisi matah bişeymiş gibi devam etmesi komik olmuş.

Sizi küçük düşürmüş bu yaptığınız.

Paticikte bitmesi gereken şeylerden biri de bence daha önce yaşanan tartışmaların, her sevmediğin kişiyi tekrar gördüğünde bi laf sokma çabasına girilmesidir.Eğer şurda birini sevmiyosan yazma onunla ilgili bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

3e bölünün beyler

Tim 1; Daylan ile konuşmaya devam edin

Tim 2; Çocuğun yanına gidin, daylan sana karşı boş değil diyin.

tim 3; Daylan'ın erkek arkadaşını uyarmamız gerek.

tim 4;(ki bu gözel bi timdir) daylanı gizlice takip edip etrafındaki tüm erkekleri yok etmeliyiz yoksa topicler bitmiyecek müracat için pm atın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...