Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Origins - Awakening

arcane

Öne çıkan mesajlar

Oyunda pek twist yok, zaten AAAA BEN REVANMIŞIM şeklinde yalan twistler olmasına gerek de yok. Oyunun güçlü yanı x yerine y yaptığın zaman 2 adım sonraki questin y olayına göre şekillenmesi. Mass Effect kadar kör gözüne parmak değil de oyun gidişatına tabiri caizse subtle etkiler yapan questler var.

Awakeningde bunları pek göremiyoruz, ama o da hemen bitiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Oyuna kötü diyenler çarpılır. Son zamanlarda ki en güzel rpg işte Dragon Age. Evrende gayet güzel. En azından bir oyunla ortaya çıkan bir evren için gayet güzel. Baş yazarı oyunun gerçi romanlarını da yazmaya başladı ama :P

Yarın ilk iş kalkınca D&R'a gidip Origins ve Awakening orjinallerini alcam. Sonra kendi uyuz olmaya başladığım mageimle oyunu bi bitircem noluyormuş ne bitiyormuş bakalım. Redeem kodu çıkar heralde kutudan golemi de alırım partiye bide hiç almadığım adamları alırım yeni bi karakterle bi daha oynarım yaz biter zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya awakening beni sarmadı. daha sadece başlardayım 2 saat oynadım ama sarmadı yani. ilk oyun ki gazı fln yok etti. hani keşke hikaye devam etseydi 2.oyunda diodum da iyiki sıfır bi karakter yaratmışlar. kral olunca oynamanın anlamı kalmıyor ki herkes tapıyor zaten. bi ikna etmek fln gerekmiyor milleti.

ha tabi sarmamasının sebebi karakterlerin olayını beğenmemiş olmamda olabilir. bi morrigan gibi biri çıkmadı henüz mesela. bi oghren kurtarıyor işte pantolon numarası yapan canavarları ile. ama o da zaten ilk oyunda vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Smarthan şu oyunun asıl pazar payını oluşturan console kiddilelerin canlı örneğisin yeminlen. Yok awakeningde daha olgun bi senaryo varmış yok npcler origins kadar cheese değilmiş, bunların hepsi seni iten kavramlar dimi? Oghren cinsellik espirileri yapsın işte morrigına leylaya hatta zevrana kayalım bi de canavar kesip kahraman olalım sana yetiyor.

DA1'den çarkıfelek hawka geçişin de sebebi sensin smarthan. Şu dünyada rpglerin başına ne geliyorsa senin gibi adamlar yüzünden geliyor

http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/fuuuuu.png
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ney ?

ne anladın anlamadım dediğimden. ben mesela isimsiz kahraman olmayı daha çok seviyorum. bunu demek istedim. yani nasıl ilk oyunda sıfır başladık (noble bile olsak) sonradan krallığa kadar gittik. awakeningde ise kral başlıosun zaten. bu sarmadı dedim. ne diosun sen yau.

sonra npclere gelelim. sence awakeningdeki npcler daha mı hoş?
yani ben kaşar diye morrigan demedim. geçmişi tavırları ne bileyim seslendirmesi hepsi çok hoş. insan ısınıo. alistair mesela esprili sempatik zart zurt.
ama awakeningdeki karakterler daha çok ilk oyundakilerin çakmaları gibi geldi. alistair taklidi bi mage fln.
tamamen merakımdan soruyorum. sence awakeningdeki karakterler daha mı akılda kalıcıydı? üzerine daha mı çok uğraşılmıştı?

oghrenin esprisine gelince cinsellik üzerine değil. adamı kandırmışlar işte. adam sürekli dağların içindeydi ya yüzeyi bilmiyor. buna demişler pantolon numarası yapan canavarlar var. arkanı döndüğünde gözleri oyar. en azından ingilizcemle bu kadarını anladım. bunu cinsellik anlıosan sen bende sorun yok.

ulan her yerde böle bi milleti ezme dürtüsü sarmış forumu.same de aynısını yapmıştın. anlamadım egonu mu tatmin ediosun
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Smarthan şu oyunun asıl pazar payını oluşturan console kiddilelerin canlı örneğisin yeminlen. Yok awakeningde daha olgun bi senaryo varmış yok npcler origins kadar cheese değilmiş, bunların hepsi seni iten kavramlar dimi? Oghren cinsellik espirileri yapsın işte morrigına leylaya hatta zevrana kayalım bi de canavar kesip kahraman olalım sana yetiyor.

DA1'den çarkıfelek hawka geçişin de sebebi sensin smarthan. Şu dünyada rpglerin başına ne geliyorsa senin gibi adamlar yüzünden geliyor

http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/fuuuuu.png

O değilde şimdi aldım origins ve awakening'i d&r'dan o salak Aral yazısını iz bırakmadan çıkarana kadar geberdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...