Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gittikçe güzelleşiyor oyun ya. yaptığım kötü yorumların birçoğunu yeri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Vingtor sen awakeninge mi geçtin originsde misin hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hala originsde diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 5 gündür falan ara ara bakıyorum ya. axedice senin yüzünden oynamamıştım bunuda yalnız. soğutmuştun beni zamanında. anca önyargımı kırabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ahahahaha niye lan? Hem ben dragon age i beğendimkine. Yani öyle ahım şahım değil, özellikle combatları ve karakter sistemi başarısız ama senaryosu ve dünyası bi bioware oyununa göre fena değil. Npclerin bi kısmı bildiğin iyi falan, ki o çok şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benide şu ana kadar oyuna bağlayan şey baya predictable bile olsa birkaç twist ve morrigan alistair dialogları falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Oyunda pek twist yok, zaten AAAA BEN REVANMIŞIM şeklinde yalan twistler olmasına gerek de yok. Oyunun güçlü yanı x yerine y yaptığın zaman 2 adım sonraki questin y olayına göre şekillenmesi. Mass Effect kadar kör gözüne parmak değil de oyun gidişatına tabiri caizse subtle etkiler yapan questler var. Awakeningde bunları pek göremiyoruz, ama o da hemen bitiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Güzel geldi, bir çırpıda bitti. Tek shot ile 746 vuran Nathaniel ve Peon's Plight ile 450 450 vuran warrior Warden Commander'ıma teşekkürlerimi borç bilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bende başladım şimdi. oyunun sonunda kral olmuştum anora ile evlenip. ama herkes bana warden commander diyor. ulan my king desenize. kral olamadık mı la yoksa. öyle anoranın gölgesinde miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kuklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aa hiç anlamı yok ozmn. bi romance flnda görmedik zaten. boşuna evlendim sdfsdf. peki ben ilk oyunun sonunda leliana ile beraber gezmeye çıkmıştım. leliana noldu gelio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 her sona ayri seslendirme yapacak parayi kimse harcayacak kadar enayi olmadigindan ortak paydada bulusuyor herkes warden commander diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 işte kralsan daha abuk oluyor ama kraliçeysen consort filan geyiğine dert etmiyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi telesekreterlerin numara söylemesi tarzında araya ekleseler o da olurdu. egomu tatmin etmiş olurdum my king my king. sdfsf leliana noluyor yau ses seda yok mu ? hani morriganı at çöpe artık. pişmanmışmış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kralsan da king-consortsun zaten sam, yoksa bioware'in gender specific ismi degistirmek disinda bir seyler yaptigini mi sandin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 leliana:( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oha mesaj üredi. bunu silin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok leliana, originsle pek bir baglanti bekleme awakening'i oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Oyuna kötü diyenler çarpılır. Son zamanlarda ki en güzel rpg işte Dragon Age. Evrende gayet güzel. En azından bir oyunla ortaya çıkan bir evren için gayet güzel. Baş yazarı oyunun gerçi romanlarını da yazmaya başladı ama :P Yarın ilk iş kalkınca D&R'a gidip Origins ve Awakening orjinallerini alcam. Sonra kendi uyuz olmaya başladığım mageimle oyunu bi bitircem noluyormuş ne bitiyormuş bakalım. Redeem kodu çıkar heralde kutudan golemi de alırım partiye bide hiç almadığım adamları alırım yeni bi karakterle bi daha oynarım yaz biter zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya awakening beni sarmadı. daha sadece başlardayım 2 saat oynadım ama sarmadı yani. ilk oyun ki gazı fln yok etti. hani keşke hikaye devam etseydi 2.oyunda diodum da iyiki sıfır bi karakter yaratmışlar. kral olunca oynamanın anlamı kalmıyor ki herkes tapıyor zaten. bi ikna etmek fln gerekmiyor milleti. ha tabi sarmamasının sebebi karakterlerin olayını beğenmemiş olmamda olabilir. bi morrigan gibi biri çıkmadı henüz mesela. bi oghren kurtarıyor işte pantolon numarası yapan canavarları ile. ama o da zaten ilk oyunda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Smarthan şu oyunun asıl pazar payını oluşturan console kiddilelerin canlı örneğisin yeminlen. Yok awakeningde daha olgun bi senaryo varmış yok npcler origins kadar cheese değilmiş, bunların hepsi seni iten kavramlar dimi? Oghren cinsellik espirileri yapsın işte morrigına leylaya hatta zevrana kayalım bi de canavar kesip kahraman olalım sana yetiyor. DA1'den çarkıfelek hawka geçişin de sebebi sensin smarthan. Şu dünyada rpglerin başına ne geliyorsa senin gibi adamlar yüzünden geliyor http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/fuuuuu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 pardon ney ? ne anladın anlamadım dediğimden. ben mesela isimsiz kahraman olmayı daha çok seviyorum. bunu demek istedim. yani nasıl ilk oyunda sıfır başladık (noble bile olsak) sonradan krallığa kadar gittik. awakeningde ise kral başlıosun zaten. bu sarmadı dedim. ne diosun sen yau. sonra npclere gelelim. sence awakeningdeki npcler daha mı hoş? yani ben kaşar diye morrigan demedim. geçmişi tavırları ne bileyim seslendirmesi hepsi çok hoş. insan ısınıo. alistair mesela esprili sempatik zart zurt. ama awakeningdeki karakterler daha çok ilk oyundakilerin çakmaları gibi geldi. alistair taklidi bi mage fln. tamamen merakımdan soruyorum. sence awakeningdeki karakterler daha mı akılda kalıcıydı? üzerine daha mı çok uğraşılmıştı? oghrenin esprisine gelince cinsellik üzerine değil. adamı kandırmışlar işte. adam sürekli dağların içindeydi ya yüzeyi bilmiyor. buna demişler pantolon numarası yapan canavarlar var. arkanı döndüğünde gözleri oyar. en azından ingilizcemle bu kadarını anladım. bunu cinsellik anlıosan sen bende sorun yok. ulan her yerde böle bi milleti ezme dürtüsü sarmış forumu.same de aynısını yapmıştın. anlamadım egonu mu tatmin ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 axedice said: Smarthan şu oyunun asıl pazar payını oluşturan console kiddilelerin canlı örneğisin yeminlen. Yok awakeningde daha olgun bi senaryo varmış yok npcler origins kadar cheese değilmiş, bunların hepsi seni iten kavramlar dimi? Oghren cinsellik espirileri yapsın işte morrigına leylaya hatta zevrana kayalım bi de canavar kesip kahraman olalım sana yetiyor. DA1'den çarkıfelek hawka geçişin de sebebi sensin smarthan. Şu dünyada rpglerin başına ne geliyorsa senin gibi adamlar yüzünden geliyor http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/fuuuuu.png O değilde şimdi aldım origins ve awakening'i d&r'dan o salak Aral yazısını iz bırakmadan çıkarana kadar geberdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Warden's Keep ve Leliana's Song nasıl? İkiside hikaye olarak ilgimi çekti ama kaç saat sürüyorlar çok kısa değiller dimi alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar