HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 manual focus ile reset atinca asil oyunda fade'de alinan stat bonuslara n'oluyor? edit: cevap beklemeden kagit kalemle hesaplayasim geldi, eger bir seyler unutmadiysam sanirim onlari da toplam statlere ekliyorlar, tekrar dagitabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Fadeden alinan stat skiller gitmiyor ama degistirebiliyorusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Arcane warrior olarak hangi statlara vermeliyim, dex con ve str'ye vermeme gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ne olarak kullanicagina bagli magei melee dps mi takilican yoksa mage gibimi oynuyucan. Mage gibi oynuyucaksan magic we will (70 magic 50 will gibi dusun), yok tank gibi oynuyucam diyorsan 60 magic 40 dex 20 will gibi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 anders alistarin gay hali abi romance olmadigi icin oyunda cok sevindim yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Arcane Warrior magic'i str olarak kullandığından str'ye hiç vermene gerek yok. Con da lazım değil. Aldığın sustained abilitylere yetecek kadar willpower, buffed çok az missleyecek kadar dex, kalanı yani çoğunluk magic. Eşyalarda +attack önemli böylece dex'e az puan harcamış oluyorsun. (ofans olduğunu varsaydım, defans ayrı hikaye) Fade statları da resetleniyorsa ben bir respec atayım napıcam cunningi dexi stryi büyücü halimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 manual focus skill point'lerin nereden geldigine bakmiyor (fade veya level). gear ve skill bonuslari cikarip toplami resetliyor. guzel eklenti olmus valla. aldim hemen 4 tane tum partye respec attim. bu arada boss fightlar biraz daha guzel olmus gibi. tamam pek zor degil ama mesela dragon fight'i baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çift dragonlar mı? kolaydı abi bi olayı da yoktu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu respec olayı oyunun orjinal senaryosunda da çalışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hand of winter (tu) herhalde orjinal senaryoda olsaydi -10 saat playing time olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 2 dragonun orda ben çok eğlendim, bi zorluğu yoktu ama eğlenceliydi baya savaş :) şimdi mother'ın ordayım ben, sanırım bitcek oyun sdf amaranthine vs vigil wade ölmesin diye amaranthine i de ateşe verdim, önce bir kurtardım şehri ama vigil komple yokoldu lol, load ettim bizim kaleyi savundum, zaten şehri kurtarırken video falanda girmiyor, kaleyi kurtarırken var ama, demekki senaryoya göre kaleyi kurtarmak lazım, wade gibi karaktere e darkspawn eli sürdürtmem arkadaş! birde, awakening e saveleri aktardıktan sora tekrar o savelerle/karakterle ana oyuna dönülemiyor sanırım, respec olayı orda yalan olur kısaca, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 HellHound said: hand of winter (tu) herhalde orjinal senaryoda olsaydi -10 saat playing time olurdu hayır cevresini dondurmasını gectim esek gibi de dmg wuruo fazla overpowered spell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mulgear6 said: çift dragonlar mı? kolaydı abi bi olayı da yoktu cidden yok, blackmarsh'daki dragon. dragon bone toplayip tepeye cikan yol aciyorsun. o da zor degil ama az da olsa digerlerinden farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi yeni save ile başladım (eski save'im silindiği için) hiç bi eski dost tanımıyor :( neymiş, yeni kumandan from bilmem ne :/ allah rızası için biri save verebilir mi? male elven mage'dim + zevran ölmüştü, allistar kraldı, loghain'in kızı tutsak olmuştu. finalde morrigana senden çocuğum olsun istiyorum demiştim. gerçi bunlar olmasa da olur tabii ki, sonuçta save game'im bile yok. biri böyle bi save verebilirse veya save bulabileceğim bi site verebilirse çook mutlu olurum. dragon age nexus dan buldum sanırım bi tane, onu tool setle editlemeyi deniyecem. edit: galiba sam "mass effect 2" başlığında öyle bi site vermişti ama baştan sonra taradım başlığı, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bildigim kadariyla oyun sonu secimlerin onemli degil, daha cok Baldur's Gate karakter importu gibi save transferi, yani level/stat/item falan transfer oluyor onun disinda kim hayatta, kim kral olmus falan transfer olmuyor, bir de iste insanlar seni taniyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bitti vigil i kurtardım, öbür şehri yaktım, architect'le anlaşmadım, onuda mother'ı da kestim, her 2 savaş da kolay sadece dps yeterli zaten, ne tank, ne healer gereksiz her 2 savaşta ve arada bir yerdeki high dragon için, 3-5 potion yetiyor hepsine, yutupdan da architectle anlaşma yapsam çıkacak sona baktım zaten. son öldürme videosu biraz buglu, loopa girebiliyor, 2-3 esc ile çıkabilirsiniz ana menüye. başka exp. çıkmayacak diye biliyorum ama oyunun dosyaları episode_1 diye adlandırılmıştı kurulumda. acaba devam edicek mi hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mhairi'nin grey warden test sonucunu değiştirmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok her türlü ölüyor o kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 HellHound said: bildigim kadariyla oyun sonu secimlerin onemli degil, daha cok Baldur's Gate karakter importu gibi save transferi, yani level/stat/item falan transfer oluyor onun disinda kim hayatta, kim kral olmus falan transfer olmuyor, bir de iste insanlar seni taniyor falan... etkiliyor alistair kral maiyetiyle vigil'e gelip "hayatımın aşkı, kraliçem nasılsın" filan yaptı ilk kısımdan sonra. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 HellHound said: bildigim kadariyla oyun sonu secimlerin onemli degil, daha cok Baldur's Gate karakter importu gibi save transferi, yani level/stat/item falan transfer oluyor onun disinda kim hayatta, kim kral olmus falan transfer olmuyor, bir de iste insanlar seni taniyor falan... :( gerçi dragon age 2 için de lazım olur diye dediydim morrigan konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Sam said: etkiliyor alistair kral maiyetiyle vigil'e gelip "hayatımın aşkı, kraliçem nasılsın" filan yaptı ilk kısımdan sonra. :P toplasan 1-2 kere var oyle olaylar, dwarflarda "Harrowmont yolladi bizi, unutmaz kendine kiyak yapani" diyor bir kere. Ayrica En basta Alistair'i oldurenleri bile Alistair'in karsilamisligi var ayrica, bugtastic awakening'i bitirmedigim icin tam bir sey demiyorum, ama ultimate sacrifice ile bitirdigin adami bile transfer edebiliyorsun :P baya tirt yani karakter transferinde secimlerin oynadigi rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi mhairi neden öyle ya yani trailerını falan yapmışlar bunun için mi yani zaten spartaküste de kadınlı sahnelerden çat diye kaslı adamların yıkandığı sahnelere geçiyor of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hmm benim dwarf u paragon ilan etmişlerdi onla oynasam ne diyecekler acaba =p aslında şehre gidip kendini göstermek vardı ama ah ya istediğinizi yapamıyorsunuz ne biçim oyun bunlar be, hem expansion yap hem ilk oyundaki nimetlerden faydalanama... =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence cok bastan sarma bir expansion olmus, son combat dahil 1 kere bile tum grubu öldürtüm load etmedim, toplasam 4-5 kez grubumdan biri öldü (normalde oynuyordum), oyun bug icinde spell ekranında bilimum buglar, tıklanamayan speller, videolardaki sacmalamalar, killing blow animasyonlarında son wurusu yapan adamın böle dağlarda taşlarda sekmesi. ııh olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Kralı import ediyor. Onun dışında savegame'e devam niteliğinde birşey görmedim. Mhairi'ye çakamıyoruz. Herkesin aklı onda kalmış ahah. Animate Dead'den çıkan iskeletim Ogre kill aldı. Çok iyiydi, böyle yılların figüranı Cüneyt'i kenara itip biraz da beni çeksinler diye sahneyi bölmüş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar