arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Expansion topiki. Spirithealerımla Nightmare'de ilerliyorum. Bu sefer magicallar bol gibi. Şimdiden 2-3 güzel eşya buldum. Battlemage (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Valla download a açılsın bende oynayacağım steam saolsun =p ama eski karakterimden mi devam ederim bilemeyeceğim, asır oldu oynamayalı belki yine baştan başlayıp expansion la devam ederim daha güzel olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yeni karakter 18'den başlıyor. Import ederseniz o leveldan başlıyor herhalde, misal benim 21'di, 21 başladım. 6 golda respec kitabı var, spec stat skill herşeyi resetliyor, Manual: Focus diye, şu an oyundaki favori itemım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dorf tank'ım hazır bekliyor zaten =P ama bunca zaman sonra direk onla başlarsam aynı etkiyi verirmi ondan emin değilim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 karakter import iyi olmuş ben lvl 23 mü 24 neydim sanırım onla devam ederim, benimde dorf noble :p, peki inventory de geliyor mu? malum ilk oyun sonunda 2 krallığa yetecek heal/mana pot. ve 300+ goldla bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 awakening 40 dolara değer bir expansion mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Valla 20 saat play time vaadediyor ama bence 40 dolar bir expansion için çok pahalı. EA kazık atıyor diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben de edindim ek paketi, ama henüz kurmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 almakla almamak arasında kararsızım, ilk oynayanların görüşlerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Inventory geliyor. Bütün spec.lerin manualı satılıyor. Reaver ve Bloodmage dahil. Spirit Warrior süper, imba. Guardian tank için güzele benziyor, deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hmm acaba daha oyunu bitirmedigim roguela mı baslasam yoksa eski mageimle mi? kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dlc mi exp mi bu ne kadar büyük yani boyut olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 "deniyorum" bende oyunu şu an :p begenirsem alcam, evt geldi inv. herşey, 1 yüzük ve kemer çıkmadı gerçi ana karakterimden dlc olanlar mıydı acaba hmm neyse ostagar dlc sinden aldığımız itemlarda geliyor kralın zırhı falan filan 200 civarı potionum varmış lol bakalım bakalım hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ostagarı filan yükliyemedim of ilk karakterim olan mage çok tırt geldi lol 16 lvl rogueum var oyunun sonlarına yakınım onunla bi asıl oyunu bitiriyim en azından bi 22 lvl filan giriyim oraya da zevkli olsun cunku bi ton 20 lvl + skill var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sparkcaster said: dlc mi exp mi bu ne kadar büyük yani boyut olarak exp 2.4gb filan 20 saat oynama süreli yeni hikayeli (aslında devam ediyo diger hikayeden) ----SPOILER---- ben mageimle mesela alistera filan morriganı aramaya gidiyorum ben demiştim acaba orda yaptıgımız seçimler bu oyunu da etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 silinen save lerimde 18 lvl arcane/blood mage idim. iyi oldu bu yeni karakter olayı :D şimdi ne açsam kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 arcane said: Bütün spec.lerin manualı satılıyor. Reaver ve Bloodmage dahil. Bunu düzelteyim: legionnaire scout dışında. O varsa da ben bulamadım. Belki de yeni NPC öğretiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hmm oyun fena değil şimdilik, benim gördüğüm kadarı ile konuşmalar falan kısalmış sanki eskiden 2 approval için 10dk muhabbet edip disaproval alırdık :p şimdi "evt tabi arkandayım destekliyorum yürü be!" diyince alıyoruz çat diye alistair yerine komedyen olarak küpeli mage koymaları ilginç olmuş ehue vigils keepteki hapisteki eleman idam etmeyin mümkünse, çünkü grey warden yapınca adamı; çok daha fazla seçenek, quest, olayların dramatik gelişimi vb çıkmakta, bence daha iyi. birde acaba golemi buluyor muyuz tekrar, en iyi elemandı ilk oyunda gruptaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 legionnaire scout kitabı yeri city of amaranthine deki vendorlardan birinde, şehrin sol tarafında yanında bir noble müşteri olan bir dwarf vendor var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Oradakileri almıştım ama gözden kaçırmışım herhalde. Eyvallah. Legionnaire tam böyle solo spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 master lyrium pot lazim, var mi bulabilen ? edit: herbalism le geliyomus direk bosuna aramisim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 eğer herbalism varsa 4x, master lyrium pot. recipe yeri şu 4 anahtarla açılan kale içindeki basement kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 fazla autosave yapmıyor onu sevmedim :( bide eski char import edince hem para hem item hemde diger yancılar ona gore lvl scale oluyo en zorda bile kolay denilebilir oyun biraz daha zor olsaymıs keske, bakalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben import edince karakterin elindeki starfang kayboldu, ikinci silah olan imperium crossbow ile başladı oyun lol. süper bug. eski save'i açıp, inv'e koyup tekrar import edeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dlc itemlari transfer olmuyor, bug degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar