Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Origins - Awakening

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla download a açılsın bende oynayacağım steam saolsun =p ama eski karakterimden mi devam ederim bilemeyeceğim, asır oldu oynamayalı belki yine baştan başlayıp expansion la devam ederim daha güzel olur =D
Mesaj tarihi:
Yeni karakter 18'den başlıyor. Import ederseniz o leveldan başlıyor herhalde, misal benim 21'di, 21 başladım.

6 golda respec kitabı var, spec stat skill herşeyi resetliyor, Manual: Focus diye, şu an oyundaki favori itemım :P
Mesaj tarihi:
karakter import iyi olmuş ben lvl 23 mü 24 neydim sanırım onla devam ederim, benimde dorf noble :p, peki inventory de geliyor mu? malum ilk oyun sonunda 2 krallığa yetecek heal/mana pot. ve 300+ goldla bitiriyoruz.
Mesaj tarihi:
Inventory geliyor.

Bütün spec.lerin manualı satılıyor. Reaver ve Bloodmage dahil.

Spirit Warrior süper, imba. Guardian tank için güzele benziyor, deneyemedim.
Mesaj tarihi:
"deniyorum" bende oyunu şu an :p begenirsem alcam,

evt geldi inv. herşey, 1 yüzük ve kemer çıkmadı gerçi ana karakterimden dlc olanlar mıydı acaba hmm neyse ostagar dlc sinden aldığımız itemlarda geliyor kralın zırhı falan filan 200 civarı potionum varmış lol bakalım bakalım hmmz
Mesaj tarihi:
ostagarı filan yükliyemedim
of ilk karakterim olan mage çok tırt geldi lol
16 lvl rogueum var oyunun sonlarına yakınım onunla bi asıl oyunu bitiriyim en azından bi 22 lvl filan giriyim oraya da zevkli olsun cunku bi ton 20 lvl + skill var
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

dlc mi exp mi bu ne kadar büyük yani boyut olarak

exp

2.4gb filan
20 saat oynama süreli yeni hikayeli (aslında devam ediyo diger hikayeden)

----SPOILER----

ben mageimle mesela alistera filan morriganı aramaya gidiyorum ben demiştim acaba orda yaptıgımız seçimler bu oyunu da etkiler mi?
Mesaj tarihi:
arcane said:
Bütün spec.lerin manualı satılıyor. Reaver ve Bloodmage dahil.

Bunu düzelteyim: legionnaire scout dışında. O varsa da ben bulamadım. Belki de yeni NPC öğretiyordur.
Mesaj tarihi:
hmm oyun fena değil şimdilik, benim gördüğüm kadarı ile konuşmalar falan kısalmış sanki eskiden 2 approval için 10dk muhabbet edip disaproval alırdık :p şimdi "evt tabi arkandayım destekliyorum yürü be!" diyince alıyoruz çat diye

alistair yerine komedyen olarak küpeli mage koymaları ilginç olmuş ehue

vigils keepteki hapisteki eleman

idam etmeyin mümkünse, çünkü grey warden yapınca adamı; çok daha fazla seçenek, quest, olayların dramatik gelişimi vb çıkmakta, bence daha iyi.

birde acaba golemi buluyor muyuz tekrar, en iyi elemandı ilk oyunda gruptaki.
Mesaj tarihi:

legionnaire scout kitabı yeri

city of amaranthine deki vendorlardan birinde, şehrin sol tarafında yanında bir noble müşteri olan bir dwarf vendor var

Mesaj tarihi:
fazla autosave yapmıyor onu sevmedim :( bide eski char import edince hem para hem item hemde diger yancılar ona gore lvl scale oluyo en zorda bile kolay denilebilir oyun biraz daha zor olsaymıs keske, bakalım ...
Mesaj tarihi:
ben import edince karakterin elindeki starfang kayboldu, ikinci silah olan imperium crossbow ile başladı oyun lol. süper bug. eski save'i açıp, inv'e koyup tekrar import edeceğim bakalım.
  • Yeni Oluştur...