Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linderoth'tan futbola veda

Pyro

Öne çıkan mesajlar

2,5 yıl Galatasaray formasını giyen, ancak bu sezon devre arasında yolların ayrıldığı Tobias Linderoth futbolu bıraktığını açıkladı.

Yaşadığı sakatlıklar ve bunlara bağlı olarak geçirdiği operasyonlar nedeniyle 2.5 sezon Florya'daki sağlık merkezinde rehabilitasyon süreci geçiren Linderoth'la yollar devre arasında ayrılmıştı. Tüm alacakları ödenen İsveçli orta saha oyuncusu, ülkesinde de bir türlü geri dönüş yapamayınca futbolu bıraktığını duyurdu. Kariyerine Elfsborg'da başlayan tecrübeli futbolcu, sırasıyla Stabaek, Everton, Kopenhag ve Galatasaray'da top koşturdu, 76 kez milli oldu.

Kaynak: Fanatik
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

2,5 yıl Galatasaray formasını giymeyen, ancak bu sezon devre arasında yolların ayrıldığı Tobias Linderoth futbolu bıraktığını açıkladı.

Yaşadığı sakatlıklar ve bunlara bağlı olarak geçirdiği operasyonlar nedeniyle 2.5 sezon Florya'daki sağlık merkezinde rehabilitasyon süreci geçiren Linderoth'la yollar devre arasında ayrılmıştı. Tüm alacakları ödenen İsveçli orta saha oyuncusu, ülkesinde de bir türlü geri dönüş yapamayınca futbolu bıraktığını duyurdu. Kariyerine Elfsborg'da başlayan tecrübeli futbolcu, sırasıyla Stabaek, Everton, Kopenhag ve Galatasaray'da top koşturdu, 76 kez milli oldu.

Kaynak: Fanatik

Şimdi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Adama yazık yahu. Hani GS'li olarak hiç sevmemem lazım bu adamı, yattığı yerden bizim kulübü sömürdü, parasını da kuruşuna kadar aldı en ufak da bir katkı sağlamadı falan diye.

Ama onun da başına gelen çok daha beter. Adam tüm hayatını kazanacağı meslekten hiç olmadık bir hastalık (sakatlık bile değil hastalık kemik büyümesi işte) yüzünden bir anda kopuyor.

Sanmıyorum ben "biraz daa yatiyim burada param tıpış tıpış ödensin" diye düşündüğünü. Muhtemelen o da iyileşip geri döneceğine inandığı için beklemiştir. Heralde yine sakatlandı bizden gittikten sonra o yüzden bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş

şu ülkede yattığım yerden para kazanayım zihniyetinde tek adam vardır, o da delgado'dur.

Linderoth'un ki tamamen bahtsızlık. İyi başladığı ilk sezon sakatlandı güme gitti. Ardından iyileşti GS forması giyemeden milli takım forması altında güme gitti. Sonra yine iyileşti bu sefer farklı şeyler olmuştu falan derken işte yazık oldu.

İyi adamdı şimdi kimse ona birşey diyemez de işte hem kendisi için hemde GS için çok kötü bir 3 yıl geçirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

şu ülkede yattığım yerden para kazanayım zihniyetinde tek adam vardır, o da delgado'dur.

Linderoth'un ki tamamen bahtsızlık. İyi başladığı ilk sezon sakatlandı güme gitti. Ardından iyileşti GS forması giyemeden milli takım forması altında güme gitti. Sonra yine iyileşti bu sefer farklı şeyler olmuştu falan derken işte yazık oldu.

İyi adamdı şimdi kimse ona birşey diyemez de işte hem kendisi için hemde GS için çok kötü bir 3 yıl geçirdi.

Delgado'nun yattığı yerden falan para kazandığı yok. Adam sakatken sözleşmesinin dondurulmasını kabul etti 6 ay boyunca linderoth böyle birşey yapmadı sakat olmasına rağmen.(suçlama içermiyor) Delgado 2. devrede takıma girmek istedi ancak yabancı kontenjanından dolayı takıma alınamadı. Tello ve Bobo'dan birisi satılamadı. Tabata bir sezon içinde 3. farklı takımda forma giyemez yasası yüzünden kiralanamadı veya satılamadı. O nedenle Delgado'yu kadroya alamadılar adamında sözleşmeyi dondurma anlaşması 6 aylıktı haklı olarak parasını alıyor şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yalnız adamında pek bi suçu yok yakalandığı ağır sakatlık milyonda bir görülür birşey olduğu söylendi,yani kalçada kemik büyümesini hangi futbolcuda veya insanda duyduk veya gördük ki.

Linderoth eğer o hastalığı yaşamasa şuan Galatasaray'ın orta sahada Mehmet Topal'ın yanında banko oynayacak adam olurdu sonuçta bu adam boşuna İsveç milli takımın banko 11 oyuncusu ve kaptanı değildi.

Galatasaray yönetimine de helal olsun adamın parasını da verdiler ve iyileşmesini de beklediler mağdur etmeyip adam gibi davrandılar helal olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

tunch said:

sözleşmesinin dondurulması demek alacağını almıyor anlamına gelmiyor ama :)

Delgado 6 ay boyunca kulüpten para almadı. Haberler boyboy yazdı bunu.

6 ay boyunca birşey almadı çünkü sözleşmesi dondurulması karşılığında bir miktarını peşin aldı. Gerisine de almıştır. Adam dedi ben alacaklarımı almazsam sözleşmemi dondurmam diye

bu adama boşu boşuna yattığı yerden para kazanıyor demiyorlar, kulübü fazlasıyla sömürüyor. Linderoth yine antremanlara çıkıyordu oynamak için çabalıyordu da olmamıştı, bu adam onu da yapmıyor, hatta geçen ülkesine tatile gitmişti yine ...

üstte denildiği gibi son dönemlerde yapılmış en iyi transferlerden bir tanesi linderoth transferiydi. Burada hatırlıyorum konuları diğer takımlardan adamlar bile imrenmişti geldiğinde ama işte şanssızlık, şahsen bir beşiktaş'lı olarak ben çok üzüldüm linderoth'un da bu durumuna GS'ninde durumuna,
Sosyal ağlarda paylaş

bence sakatlık gerçekten kötü bir şey biz bu adamlar 6 ay sakatken paralarını alınca oh ne güzel hayat diyoruz fakat o işin acılı evreleri de var.

ben sporcu değilim ancak 3 kez omzum çıktı 1 sene içinde, evet orada bir anlık acı yaşadım ama en zoru hep omuz çıktıktan sonraki geçen 2 ayımdı. çünkü hiçbir şey yapamamak adam deli ediyor. şimdi ameliyat oldum 4 ay kadar önce ve fizik tedavide yaşadığım acıyı da hayatımda pek yaşamadım sanırım. eminim futbolcular bunu çokça kez yaşıyorlar ve zorlu süreçlerden geçiyorlar. benim tedavi 30 seans sürdü ve bir futbolcu arkadaşla tanıştım, dediğine göre, en zoru her zaman rehabilitasyon süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...