Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portal 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

oyudna bir yerde takıldım.

sonlara doğru

the part where he kills us chapterında.

hani cıkıyoruz, bir yerden atlıyoruz portalla. sonra derken biz catwalkta yürürken bam diye kırıyor yolu, hemen yolun öbür tarafına portallıyoruz.

sonra bu amca kızıyor, glados da its a trap but we have no other choice falan diyor.. o aşamada, uzun ince bir catwalkta yürürken kocamaaan bir engel cıkarıyor önümüze. engele portal acabiliyoruz ama ikinci portalı nereye acacaz bulamadım. tıkanmalardan tıkanma beğeniyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

retro laboratuvarlara bayıldım ben. süper düşünmüşler.
oyun içinde öyle bir kısım koymuş olmaları zevkten dört köşe yaptı beni.
bir çok sebep var. örneğin portal 1'le olan dizayn farkını bir şekilde "aslında laboratuvarlar hep aynı değildi, sürekli değişiyor" diyerek kapatmış oldular bence. sonra aperture sciences'ın aslında kocaman bir yer olduğunu farketmiş olduk. işlerin ilkel halini bizzat gözlerimizle görmüş olduk. oyuna ikinci bir başlangıç sağlamışlar, oyunun ortasında yeni bir tutorial levella karşılaşıyoruz. portal 1 laboratuvarından çıkıp dış dünyayı tatmış olduk. retrofuturistik biraz da steampunk vari tasarımını çok beğendim. turretlerle değil uçmayla zıplamayla uğraştığımız bir bölümdü. çok güzel bağlamışlar yeniyle eskiyi. sırf o yüzden 3 kere bitirdim oyunu. bir daha bitirecektim de dayanamayıp sildim :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bitirdim dun gece, mukemmel olmus...

stephen merchant WIN direk, o scream kısmında karnıma agrılar girdi =)... anlamadıgım tek bir sey var, glados'la caroline aynı, ok, yalnız bu chell bizim oynadıgımız karakter mi ve chell'in cave'le calorine'in kızı oldugunu nerede ogreniyoruz ?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...