LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şimdi bitirdim, muhteşem olmuş. Valve yapıyor kardeşim. Herşeyiyle harika. Biraz daha HL dünyasına bağlasalarmış bence daha iyi olurmuş tabi o HL manyaklığımdan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oyudna bir yerde takıldım. sonlara doğru the part where he kills us chapterında. hani cıkıyoruz, bir yerden atlıyoruz portalla. sonra derken biz catwalkta yürürken bam diye kırıyor yolu, hemen yolun öbür tarafına portallıyoruz. sonra bu amca kızıyor, glados da its a trap but we have no other choice falan diyor.. o aşamada, uzun ince bir catwalkta yürürken kocamaaan bir engel cıkarıyor önümüze. engele portal acabiliyoruz ama ikinci portalı nereye acacaz bulamadım. tıkanmalardan tıkanma beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 doğru anladıysam direk engelin üstünde yüzey var direk catwalkınu kesen duvara bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 eyw cüce. teeee en tepedeki yeri görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 of dün gece saat 12 gibi açtım bi bakiyip kapatıp yatiyim diye. başladım 5. chaptera kadar geldim duramayıp, akşam olsun da oyniim die bekliyorum şu an. çok eğlenceli olmuş, ama 10 chaptermış galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oh be bitirdim, spoiler korkusu omladan herşeyi okuyacam şimdi. süper oyun olmuş, ama ilk chapterlar çok daha eğlenceliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bence her 3 bölüm tipide kendi içinde muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 retro laboratuvarlara bayıldım ben. süper düşünmüşler. oyun içinde öyle bir kısım koymuş olmaları zevkten dört köşe yaptı beni. bir çok sebep var. örneğin portal 1'le olan dizayn farkını bir şekilde "aslında laboratuvarlar hep aynı değildi, sürekli değişiyor" diyerek kapatmış oldular bence. sonra aperture sciences'ın aslında kocaman bir yer olduğunu farketmiş olduk. işlerin ilkel halini bizzat gözlerimizle görmüş olduk. oyuna ikinci bir başlangıç sağlamışlar, oyunun ortasında yeni bir tutorial levella karşılaşıyoruz. portal 1 laboratuvarından çıkıp dış dünyayı tatmış olduk. retrofuturistik biraz da steampunk vari tasarımını çok beğendim. turretlerle değil uçmayla zıplamayla uğraştığımız bir bölümdü. çok güzel bağlamışlar yeniyle eskiyi. sırf o yüzden 3 kere bitirdim oyunu. bir daha bitirecektim de dayanamayıp sildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de çok beğendim, dialoglar harika ortam atmosfer çok iyi, eski lab muhabbetleri vs de çok iyi , wheatley çok tatlı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 GLaDOS'un seksi resimleri için tıklayın (Foto Galeri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu ay sırf portal icin oyun dergisi alayım dedim. Mortal Kombat'ı kapak yapmış oyungezer asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben de ikinciye bitirdim. sıkılmadan üçe giderim sanırım:) her şey mükemmele yakın. uzun zaman da bu kadar zekamızı okşayan oyun gelmez. sırf puzzle'lar için demiyorum, diyaloglar, atmosfer vs her şey zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oNH0s_Dv38Q&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yok artık abi, çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şimdi bitirdim feda değildi still aliveın yarısı kadar iyi değildi şarkı ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben de bitirdim dun gece, mukemmel olmus... stephen merchant WIN direk, o scream kısmında karnıma agrılar girdi =)... anlamadıgım tek bir sey var, glados'la caroline aynı, ok, yalnız bu chell bizim oynadıgımız karakter mi ve chell'in cave'le calorine'in kızı oldugunu nerede ogreniyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bir yerde öğrenmiyorsun, sadece bir teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şu oyunu oynamayı çok istiyorum ama ekran kartı takılı değil. driver sil-kartı tak-driver yükle olayı için çok üşeniyordum şimdi yorumları okuyunca yapmaya karar verdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 IM IN SPACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yine çok iyi yapmışlar oyunu ya. o elemanın konuşmalar harika. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 portal'ı daha yeni oynadım, bu kadar geyik, keyifli bir oyun olabilirdi direk portal2'yi alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 steamden alıcaksan alma benden al yanında oyun da veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 geyiğini sevdiysen portal 2 cennetten gelme >bölüm başlar >geyik >oda çözülür ilerlenir >geyik tekrar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar