BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 MrLevie said: abi baya bi ilerledim sanırım %75ine falan gelmiş olmam gerekiyor... sıpoylırrrrrr bak bildiğin spoylır var abi sıpoylır oyunun başında bu wheatley salağı bizi mekandan kurtarmaya çalışıyor kurtarmaya çalışırken gladosun ölüsüne denk geliyoruz, fakat bu saftirik moron yanlışlıkla gladosu tekrar çalıştırıyor. malum glados bize her lafında laf sokarak bizi tekrar testlerin ortasına atıyor. bi yerde wheatley gladosu bi adamın yarattığını ama bi daha bu mekana uğramadığından bahsediyor (sanırım Gman). en son testlere gelirken (21/22de sanırım) wheatley gladosu safdışı bırakıp bizi kaçırıyor. fakat ordan oraya atlarken turretleri safdışı bırakıyoruz, neurotoxin tankını patlatıyoruz. dolayısıyla glados bize saldıramıyor artık. en son kendimizi gladosun chamberında buluyoruz. saldıramadığı için wheatleyi gladosun chipsetiyle değiştiriyoruz, ve kendisi artık gladosun sahip olduklarına sahip oluyor. herşey yolunda falan derken, wheatley de sapıtıyor. gitmemize izin vermiyor. gladosun bu sırada sadece bir potato circuitten oluştuğunu farkediyoruz. glados wheatleyi kızdırıyor ve wheatley bizim içinde bulunduğumuz asansöre vura vura gladosla bizi derinliklere doğru gönderiyor. neyse oraya buraya tırmanıp kendimizi yıkıntılar arasından napıp edip çıkıyoruz ama bu sefer Aperture Sciencetan ayrılıp Aperture Science Innovationsa geçiyoruz. burası 1960'lı yıllardan beri kullanılmamış bir yer olarak gözüküyor. burda her testte Cave Johnsson'ın önceden kaydedilmiş recordlarını dinleyerek bi dizi testlere giriyoruz yine. en son 4.testte bıraktım şimdilik=) bir yardım eli :( tam da buralarda zıplamalı kısımda takılıp kaldım. nasıl o kadar ileriye doğru zıplayabilirimin derdindeyim. mavi sıvı ile neredeyse tüm mekanı boyadım ama çok fazla ileri zıplama kısmında sorunlar yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 screen al neresi anlayalım da yardımcı olalım. muhtemelen turuncu da vardır, hızlanmak için turuncu sürmen gerekiyordur yere. youtube'da gerçi kesin vardır ya walkthroughlar 1001 tane, oradan baksan daha rahat olur belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 screenshot koy yardım edeyim. levie'nin spoilerı hakkında: gman ne alaka yahu, cave johnsson o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 noluyo lan, şifreli konuşuyomuşsunuz gibi daha oynamadım spoiler'ları da açamıyorum merak ediyorum. çok ayıp yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 populizm diyorlar şu videodakine: http://www.youtube.com/watch?v=AfnS596Uimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 resmen oturdum 10 dk izledim.geyik falandır bence ya ben inanmıyorum abi , böyle bir insan evladı olamaz , olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi bloguna falan da baktım... fake değil galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fake o ya.default en az 2iqyla başlıyo insanlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 değil galiba ya Top Comments this test subject really does have a slight case of serious brain damage. gregtestagent 12 hours ago 84 Reply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ya apple store'larda dans eden karı işte, izlenmek için herşeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 saçma bi hata verdi bende bu. "materials/console/portal2_product_1.vtf" falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dostum repack indirdin sanırım :) dosyaları yüklerken hic birsey elleme yükleme bitene kadar bırak yüksesin o bendede vermisti böyle bir hata:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 director commentaryle bir daha bitirdim.inanılmaz emek var. ne iyi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 böyle bir şey var bitirmeyen açmasın yine http://www.youtube.com/watch?v=V40gyvljUK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 spo şu vakumlu borular yoktu. Ya iptal ettiler, ya da ek pakette falan gelcek. bu arada coop'u xbox'da başladım. Baya başarılıymış konsolda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu arada Portal 2 E3 Demo (Propulsion Gel)'nin son kısmındaki gladosun laflarını dinleyin. (link: http://bit.ly/ewCQg9 ) oyunda yoktu sanırım onu da kaldırmışlar. ama şu hem tehdit dolu hem de sarcastic sesine hastayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xaPepCVepCg şurdaki de wheatley i seslendiren adam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://vimeo.com/22804972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi satsınlar onu bütün paramı veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 “If you think the game takes ages to play, just think how long it took to bloody make. This was one of the most exhausting things I’ve ever done. I was stood in a recording booth for hours, shouting down imaginary corridors and falling off imaginary gantries. It was knackering. But the boffins at Valve, who made the game, were nice guys, very encouraging and creative, and they let me improvise around their script. Hope you enjoy the game.” - stephen merchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bazı videolardaki bölümlerin oyunda olmaması hakkında bir açıklama var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 chamber 10 spoiler (doğal olarak) http://www.youtube.com/watch?v=ut48eYYH6PY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oha nasıl yapmış onu hm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 coop oynamak isteyen varsa bana steam'den mesaj atsın efendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccee.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar