NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Şimdi oyun 1 gibi kısa mı daha mı uzun coop denilen bişey var ne o?Birinci oyundan farı ne iki robot var falan? Bide pasta yalan mı hacu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ilk oyunda bitirdiğim bölümleri tekrar oynuyabiliyordun ya, daha zor özellikler eklenmiş bir şekilde. burda da ona benzer bir mod olarak coop koymuşlar, arkadaşınla birlikte oynuyorsun coop bölümlerini. iki robotoun nedeni de o. biriniz bir robot oluyor, diğeriniz diğer robot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 portal 1deki bölümler dahil mi buna 2de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "Cave Johnson" said: When life gives you lemons, don't make lemonade. Make life take back the lemons back! Get mad! I don't want your damn lemons! What am I supposed to do with these?! Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! WITH THE LEMONS! I'm gonna get my engineers to invent a combustible lemon that BURNS YOUR HOUSE DOWN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bitirmeyen açmasın GlaDOS: Well, this is the part where he kills us. Wheatley: Hello! This is the part where I kill you! (On screen overlay): CHAPTER 9: THE PART WHERE HE KILLS YOU (Steam Achievement): Achievement Unlocked: The Part Where He Kills You (Steam Achievement Description): This is that part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi çok iyiydi orası ahaha neyse bitirdik arezzoyla coopu da toplam 13 saat oynamışım, tekrar oynicam bir ara achievementlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ShadowFax said: TR'ye gelcek kutulu versiyonunu napcaksiniz abi. Starcraft 2'nin kutusu gibi bişey yaparlar. çekin gitsin steam'den PS3 versiyonunu alıcam ben, hem PC, hem PS3 için almış olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bone said: iki robotoun nedeni de o. biriniz bir robot oluyor, diğeriniz diğer robot. haha güldüm buna bi 4chan cı arkadaş şu cümleye yakışır bi foto koysun, ben anlamıyom o işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Revangelis said: abi çok iyiydi orası ahaha neyse bitirdik arezzoyla coopu da toplam 13 saat oynamışım, tekrar oynicam bir ara achievementlar için Ya biz bilemedik arkadaşla orjinal almalı mıyız, nasıl coop, zevkli mi? Yeterince uzun mu bi de, single kadar game time var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 single 8-9 saat falan coop da bi 5-6 saat kadar var ama achievement kasan için tekrar oynayacam mesela ben eğer steamden almaya karar verirseniz almayın, benden alın birtanesini, yanında bikaç önceki sayfada yazdığım oyunlardan birini de veririm, karşılığında o değerde bi oyun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Tyrannus said: bitirmeyen açmasın GlaDOS: Well, this is the part where he kills us. Wheatley: Hello! This is the part where I kill you! (On screen overlay): CHAPTER 9: THE PART WHERE HE KILLS YOU (Steam Achievement): Achievement Unlocked: The Part Where He Kills You (Steam Achievement Description): This is that part oyun çok geyik olmuş zaten... bi de: Tyrannus said: SPAAAAAAAAACE i am in space! http://i.imgur.com/WjsEe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 spo oyunun sonunda turretlarin soyledigi sarkının adi falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abiiiii nasıl bir end game dir bu ahahahaha süperdi ya :D C1-I'm in space. W-I know you are mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bayağı hoşuma gitti oyun :) 2 odayı internetten walkthroughlara bakmadan geçemedim itiraf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 NolaxThensbane said: Bide pasta yalan mı hacu? Pasta masta yok, patates verelim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Liebe said: abiiiii nasıl bir end game dir bu ahahahaha süperdi ya :D C1-I'm in space. W-I know you are mate. meme oldu sanırım zaten o robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xyVmmsYiU5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 LOL - shes slowly getting more slutty as the views decrease ah4666 1 day ago 3 ./ ilk videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi bu kızı çok seviyorum ben ya ,(yani gladosu, üstteki tuhaf cismi değil). bana kızsa da, beni öldürmeye çalışsa da, sarcastic şekilde dalga geçse de seviyorum. herhalde archnemesislik bir süre sonra sempati beslemeye neden oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 oyunu yeni bitirdim. ilkinden de güzel olmuş. dün işten geldiğimde oyunu bi çalıştırayım dedim 1-2 bölüme bakar spora giderim dedim. 5.5 saat yerimden kalkmadan oynamışım :P işe gidecek olduğumu hatırlayıp yattım bugün işten geldim ve direkt başına oturdum. Gene bitirene kadar kalkamadım. Son zamanlarda beni bu kadar kilitleyen bir oyun olmamıştı. Bir iki sorum olacak. ilk olarak turretların söylediği şarkının ismini biri sölesin link mink bişey verin çok iyidi. ikinicisi yanlış görmediysem arkada devasa bir turret var king turret :P yanlış görmedim di mi? 3.şu aperture science ile iligi bir hikaye var mıdır? çok merak ettim devasa bir mekan yapmışlar kendilerine black mesa halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 end gamedeki şarkı http://www.youtube.com/watch?v=_kPyGvqNn4Y ahahahaha şöyle bişi buldum , ben farkedememiştim oyunda =))) oyun içinden gizli bir şarkı yada en azından ben dikkat edemedim :) http://www.youtube.com/watch?v=unHYQIde4k8 uyarı için saol shadow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 2. videodaki şarkı şunu andırıyor http://www.youtube.com/watch?v=yZ_0tolG070&feature=related oyun çok efsane abi. naptın valve o degil de hala coop oynayacak adam bulamadım. Random buldugum adamla zevkli olmuyor. Yarım yamalak oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çok iyi oyun, kesin bitirilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Jaan said: Bir iki sorum olacak. 3.şu aperture science ile iligi bir hikaye var mıdır? çok merak ettim devasa bir mekan yapmışlar kendilerine black mesa halt etmiş http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2010/03/24/aperture-science_3a00_-a-history.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://valvearg.com/c/o/u/n/t/down/ e yine geri sayım başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar