Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Win7 64bit kurmayı düşünüyorum, programlarda ve oyunlarda problem veya driver sorunları yaşanıyor mu diye sorayım dedim? Bir de hangi sürümü kurayım diye sormak istiyorum, home-ultimate-professional falan değişik modelleri var malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Çok eski oyunlarda sorun yaşanır belki. Driver problemi de eski ürünlerde oluyo biraz. Tabii bu Windows'un değil de üretici firmaların suçu. Mesela Avermedia'nın bi tv kutusu var USB'den bağlanan, adamlar driver üretmiyo Windows 7 için. Home-Professional-Ultimate olayı da şöyle, home ve professional arasındaki fark Windows XP'deki gibi. Professional ve Ultimate arasında da öyle çok büyük bi fark yok ama, orjinal düşünüyosan fiyat farkı 20 lira mıdır 30 lira mıdır nedir öyle bi şey, 400 lira veren 420 lirayı da verir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben henüz yaşamadım bayadır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yaşamazsın. eskidendi o. artık destekliyolar 64bit i de. eksi oyunlar vs zaten 32bitte de sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben 3 aydır falan kullanıyorum her bulduğum oyunu yükledim hiç 64bitten dolayı sorun çıkaran olmadı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben ve cevremdeki cogu arkadasım win7 64bit kullanıyoruz. Sürüyle oyun kurup oynadık sorun çıkmadı. Program açısından da 64bit için özel siteler var www.start64.com yada http://www.x64bitdownload.com/gibi . Çok aramıyorsun zaten yazılımların çoğu artık 64bit desteği veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sorunsuz çalışıyor pek çok oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 henüz ben de yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Yok sorun 4 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 win7 64 bit kurucam ama tek korkum 1999 yılına ait oynadığım 1-2 oyun var onları çalıştırmazsa hiç işime yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 32 bit modunda çalıştırma vardı sanki tam hatırlamıyorum atmış olmayayım, araştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tek sorun oyunu tekrar yüklemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 64 bit işletim sistemleri zaten 32 bit programları sorunsuz caliştiriyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Peki win7 x64 te oyunları rahat oynayabilmemiz için 2gb ram yeterli mi yoksa 4gb mı daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 2000 yılı ve öncesine ait oyunlar çalışmıyor genelde. fifa 99 falan çalışmaz. ayrıca cs falan oynayacaksan sxe nin 64 bit versiyonu yok. illa oynamak istediğin oyun varsa sanal işletim sistemi yardımıyla rahatça oynarsın çok sorun olmaz. win7 64 bit + sanal işletim sistemi xp + dosbox = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 win7 32bit güzel ya neden kasıyosunuz 64bit, hız da fark etse bari en fazla %5 hızlanıyordur 64bit uygulamalar. 32bitler zaten yavaşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 win7 64bit ve win vista 32bit kullandım, aralarında pek fark yok. bazı oyunlarda problem çıkarsa onların xp-patch'leri oluyor onları kullanabilirsin. zaten çoğu eski oyunu (dos oyunları) dosbox ile çalıştırıp oynuyorsun, steam ve gog dosbox kullanıyordu mesela. hani bazı çok eski oyunlar var win95 zamanından kalma, örneğin lands of lore 3, o tip oyunları xp ile oynarken bile sorun yaşayabiliyorsun. sürekli çöküyordu mesela. o yüzden sürekli eski oyun oynayan birisiysen el altında bir win95 makine bulundurman en iyisi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 +4gb ram varsa win 7 64 bit mantıklı onu dısında gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Silphatos said: win7 32bit güzel ya neden kasıyosunuz 64bit, hız da fark etse bari en fazla %5 hızlanıyordur 64bit uygulamalar. 32bitler zaten yavaşlar sdf islemci 64 bit, ve rami kokleme sansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hee evet 3gb'dan fazlasını 32bit oslar kullanamıyodu unutmuşum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu devirde halen 32bit windows kullanan varmış vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oyunlar konusunda hiç sorun yaşamadım ben de bikaç güna kadar sorun yaşadığım oyun da dust: a tale of wired west, release date 1995 yani nostalji yapmicaksan sorun yok, yapacaksan bile işte tek tek sorun çıkıyo zaten virtual pc ile direk sorunu çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar