kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ın Milan - Chievo maçında aşil tendonu kopmuş. ve yüksek ihtimal Dünya Kupasından oynayamıyacak gibi. üzücü bi durum ben ingilterede o efsane orta sahaları bi arada görmeyi tekrar isterdim. beckham, lampard, gerardlı. kötü oldu lan sakatlık anı şu videoda. http://www.youtube.com/watch?v=eUsGFLaqM6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 victoria'da bi sakatlık yoksa sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bengayla iyice ovsun, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam dünya kupasında oynayabilmek için varıyla yoğuyla çabalıyordu, böyle boku bokuna kaçırması çok kötü oldu. Üzüldüm bayağı :( İşin kötüsü bir dünya kupası daha göremez büyük ihtimal, görse de milli takımda oynayabilecek seviyede performans gösterebilir mi ? Ben düşünmüyorum gösterebileceğini, Çok kötü olmuştur kendisi içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 inşallah tedavisi hızlı olurda beckham ı son kez izleriz dünya kupasında güzel freekickleri ve pasları ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Adam ölümüne çalışıyordu resmen oynayabilmek için, kendini sürekli formda tutuyordu, hakkaten çok yazık yahu. Aşil tendonu koptuysa bildiğim kadarıyla tamamen tedavisi yok :/ Harbi üzüldüm. Yaşlı maşlı ama hala dünyanın en iyi oyuncularından kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 khalad said: inşallah tedavisi hızlı olurda beckham ı son kez izleriz dünya kupasında güzel freekickleri ve pasları ile 5-6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Nasıl kopabiliyo abi bu kadar basit bi şekilde üzüldüm valla yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu adam düz yolda böyle sakatlanıyosa ingiltere liginde ne yapar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yav o kopunda en az 1-2 ay zaten ayağını yere basamazsın yav.. Kaçırır gibi dünya kupasını yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 artık beckham'ı dünya kupasında tribünde izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 off aşil tendonu çok fena, içim bi garip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yolda yürürken aşil tendonu kopan arkadaşım var, garip bi tendon bu tendon. tedavisi var ama bir futbolcu için en kötü sakatlıklardan birisi. van basten de böyle kopmuştu futboldan, yaşı da elverişliydi daha oynamasına. 35 yaşında bir adam beckham, zor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yazık yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oha üzüldüm yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 arkadan birisi vuruyor sanıyor kim vurdu diye bakıyo arkasına :) büyük ihtimalle tak diye ses gelmiştir o anda. arkadaşın başına gelmişti kötü birşey futbolu bile bırakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi aşil tendonu çok sakat, futbolu bırakın aşil tendonu koptuysa adamın geri kalan hayatında sokakta yürüşü bile değişir, dengesini bile kuramaz 5-6 ay. Sakatlanması bir yana, aşil tendonunun kopması çok çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Beckham futbolu bırakacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Aşil tendonu kopunca ölmesi lazım değil mi bu tip adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yere t-yatırıyoruz yüzüne beyaz mendili örtüp salavat getirip tüfeğin tetiğini çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Brad Pitt ölmüştü o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 futbol oynamayi birak, duzgun yuruyebilicek mi bundan sonra, onu dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi kopsa topal kalır kopuk değil yırtık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar