Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor-Beşiktaş (15.03.2010 @ 20.00) »

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

S TAKIM O G B M A Y P
4 Beşiktaş 24 14 6 4 33 15 48
17 Denizlispor 24 4 5 15 19 35 17

Beşiktaş şampiyonluk yarışında ligin dibine demir atmış takımlardan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadında mücadele edicek.

Maçın hakemi Abdullah Yılmaz. Bir Beşiktaş maçında son olarak 21.12.08 tarihinde, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 4-2 mağlup ettiği maçta 4. hakem olarak görev almış.

Denizlispor'un gerisindeki tek takım Ankaraspor. Beşiktaş ise son haftalarda yükselişte. Ancak Denizlispor için bu maç ligde ölüm kalım niteliğinde. Bu nedenle normal üstü efor sarfetmesi bekleniyor.

İki takıma da başarılar diliyoruz.

İyi olan kazansın :D
Sosyal ağlarda paylaş

açılış postunda tahminlerimi yazmak istemedim. Beşiktaş'ın bu maçı kalite farkıyla kazanacağına inanıyorum. Denizli çok mücadele edecek ancak Beşiktaş'ta mücadele eden ve savunması iyi olan bir takım. Denizli'ye şans tanımıyorum.

Denizli 1-3 Beşiktaş

Benim tahminim.
Sosyal ağlarda paylaş

17 puanın 10'unu son 4 haftada mı toplamışlar? oha :D

Diyarbakar'ı yenip, Manisa ile berabere kalmışlar. Ankara'dan da beleş 3 puan gelmiş. Buraya kadarkiler çokta birşey değil gibi ancak hepsinden önce Kayseriyi deplasmanda tek golle yenmişler. Bakalım Beşiktaş'a karşı ne yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yanlış soru, doğrusu "bu sene toplam 4 gol attınız mı" olacak :P

Şaka bir yana Beşiktaş bu ivmeyle heralde Denizli'ye takılmaz, hazır fener de kaybetmişken kazanır gibi gözüküyor maçı.
Yalnız Manisa,Sivas ve Ankaragücü bugün kaybetti Denizli acayip bastırıcaktır çünkü kazanırsa 9 hafta kala 4 puana inecek fark birde böyle bi durum var çok sıkıntılı maç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...