escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nileppezdel said: Cahiller banlansa oradan mutlaka gitmesi gereken direk 2 adam var da birine title veriyolar sürekli :D o gitti ki :( ceza verdik, küsmüş bırakmış forumu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 rewendor acı bana reis ! aç banı =((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 reis !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 liseli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Estel_Anorien said: ekmek git curling oyna abicim. senin klasına ve kalaslığına o yakışır. noob.us 'ta 2 martta konulan bi curling vardı, ondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ok lets go ahahaha zaaaaa zxczcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 boccia da oynayabilirsiniz fgsdhfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 OOOOOOOOOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şahsen bir galatasaraylı olarak çok güldüm ahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ÖNCE JO'PLADIK. SONRA KADER'İNE BIRAKTIK. YENDIK''Mİ'LAN ANKARAGÜCÜ dgahfasuhfuashfguasgah REİSSS HOŞGELDİN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BURADA BIR GALATASARAYALI 11.000 FENERLİYİ YOK EDER BİZ AŞIĞIZ DİN DON DAN VE AŞKIN TARİFİ YOKTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 maçı izlerken hep kulağım tribünden gelen seslerde idi ama okey let's go diye bağırmadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sen bağırsaydın kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neden agresif oldun ki garbajdasın rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 okey lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 olm adam düştü diorm lan size. bildiğin tepeden hop die aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 altta kermit'in topici ile birleştirince futbol bölümünde dolandırıldım oluyor fuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Farinal said: olm adam düştü diorm lan size. bildiğin tepeden hop die aşşa bişi olmaz be sus sende bi günün keyfini çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ok babs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Farinal said: olm adam düştü diorm lan size. bildiğin tepeden hop die aşşa itmişsin öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben alt dayım hacı nası itim önce bir eleman oturdu ayaklarını sarkıttı. 1-2 görevli falan geldi sonra bi bağırış çığrış derken durdukları yerde transparan görebiliyoruz falan aşağı yukarı. bir iki tane tokmak geldi aşağı. onları herife fırlatmışlar. sonra adam patır kütür debelendi yerde tutunmaya çalıştı baya heycanlıydı sonra ŞAP diye yanımıza düştü. ben havada gördüm en son düşerken bakmadım ( :( ) sonra ambülans falan filan öldü mü kaldı mı bilemiyore... bi kerede kuruçeşme arenada bi ışıkçı düşmüştü en tepeden adam mucize gibi 1 metreden küçük yumuşak bi yer vardı oraya düşmüştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar