aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 filmler ayri ayri daha eski scden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 protoss=eldar=predator=kurtadam terran=imperial=marine=slayer zerg=tyranid=alien=vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Magnum said: TheRiverBelow said: samuel jackson var ohş. gene o kurtulur heralde. predatorler zencileri sağ bırakıp silah hediye ediyorlarmış. danny glover, sanaa lathan falan hehe. ehe ehe ehe. samuel jackson toteme bağlı olan prödötördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 samuel predatorlerin muduru, filmde gozukmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 çok tırto bir filme benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 piyanistten arnold mu olur la zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aquila said: samuel predatorlerin muduru, filmde gozukmuyo. maaşa bağlamış adamları, uzaktan gözütlüyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Behlul said: predators=protoss aliens=zerg herifler=terran blizz sen neler kadirsin yarabbim Alien - 1979 Aliens - 1986 Alien 3 - 1992 Alien Resurrection - 1997 Star Craft - 1998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 izledim bende. ilk yarıda biraz sıkıldım da ikinci yarı güzeldi baya. alienları daha çok severim aslında. keşke aliens die farklı (ilk film tadında) bi film çekselermiş. bide fark ettim. şu son yerde yardım eden predator (orjinal tasarım herhalde) genelde iyi adamı oynuo. avp de de böleydi bu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: Behlul said: predators=protoss aliens=zerg herifler=terran blizz sen neler kadirsin yarabbim Alien - 1979 Aliens - 1986 Alien 3 - 1992 Alien Resurrection - 1997 Star Craft - 1998 blizz hırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 zergleri tyranidden çaldılar yalnız. alienları da vampirlerden çaldılar. kaç yıllık efsaneyi kendilerine alet ettiler. namıssız adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loplop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 heyecan yok, bende blizz her oyunda yapiyor bunu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 eleştirilerim şunlar: - predler çok cacık olmuş, dökülüyorlar. :/ - minigun follofoş etmeliydi. - konunun daha iyi işlenmesi lazımdı, biraz fazla basit kalmış. övgülerim: - müzik, ilk filminkileri süper kullanmışlar. - atmosfer başarılı. - adrian brody ve rus abi. - ilk filme göndermeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ben filmi beğendim aga, AvPlerden daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 AvP'lerden kötü film var mı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ilk avpyi beenmiştim ben ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Olmamış bencede. İlk filmden esintiler var ama kurtarmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya film güzel gibi ama kötü gibide predatorlerin fiziksel yapısı önceki filmlerdkine nazaran çok kötüydü.yani suratları tamam ama vucutları direk kostum giymiş insan.komik duruyodu.hareketler el kol tavırları ibnemsi gibiydi onun harici idare eder güzel bir film.ama işte böyle yapıyorlar daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu Predator'lerin dişisi yok mu? Bunlar nasıl ürüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Yemek yapıyor dişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 gayet basarili bence film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Valla insanların filmi güzel bulması beni çok endişelendirdi tabiki zevkler tartışılmaz o konuda birşey söylemiyorum ama filmdeki senaryo desen bi kere rezalet ötesiydi bence. Ama film benim için tek bi yerde döndü ve keyifli olmaya başladı o da; Laurence Fishburne'nun filmde'' THIZ IZZZ MY HOME MOTHERFUCKERZZZ'' diyip kaçma sahnesinde ortadan ikiye yarıldım gülmekten. Allahtan bizim dışımızda salonda bi çift vardıda onlarda tip tip bakıp döndüler sonra xD. Valla bilemiyorum bi garip filmler izledim şu son haftada belki ondan böyle düşünüyordum. Predators'tan sonrada Resident Evil'in yenisine gidelim dedik oradada Prison Breakte oynayan abi çıktı yanımda oturan mal arkadaşım '' Hapisten kaçamamış '' esprisini yapıp iyice bok etti bana o film'i durup durup ciddi sahnelerde güldüm sürekli o aptal espri yüzünden off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 jonq said: Bu Predator'lerin dişisi yok mu? Bunlar nasıl ürüyo :) bölünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Zigzag said: Valla insanların filmi güzel bulması beni çok endişelendirdi demek ki predator 1-2 sevmiyorsun, sıradan bir aksiyon filmi olarak gitmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi dk ya?! bu film iyi mi hagaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar