aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 topher ne lan sdfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 said: Mahershalalhashbaz Ali ... Mombasa bu adama ciddi şekilde bir sahne adı gerek. Marshall falan yapsın adını. Bırak sinema kariyerini devlet dairesinde bile zorluk çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Normal Trailer çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Fear is reborn yazıyor http://i25.tinypic.com/4t7clh.jpg direk bu geldi aklıma sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 izledim, eh iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 alien ezer bunu. şu predatorlere bi ısınamadım gitti. velakin yeni teknolojiler ile çok daha güzel olur eskisine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adamlar hala kan davası peşinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 geleneklerine bağlılar işte, fena mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 TheRiverBelow said: samuel jackson var ohş. gene o kurtulur heralde. predatorler zencileri sağ bırakıp silah hediye ediyorlarmış. danny glover, sanaa lathan falan hehe. fishburne ile jackson karıştırmışsın sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Sanırım daha giden yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 şu postta ayıp etmişim. Bone said: şu metrelik bıçağı koymuş olmaları filmin kötü olacağının bir işareti. alien vs predator 1 ve 2'yi izledim, predator 2 veya aliens'ın tadında değildi, öylesine bir film yapmışlar. ama predator'e o metrelik bıçaktan koymuşlardı. yeni çıkan alien vs predator oyununu da beğenmedim, avp 1 ve 2'nin zevkini alamadım, gene o metrelik bıçaktan vardı. metrelik bıçak koycaklarına adam gibi bir predator filmi yapsalar da izlesek. ikincisi özellikle çok ilginç bir tadı vardı, "urban battle" gibi bişi. utanmasalar kolundan kılıç çıkartacaklar adama. film çok güzel olmuş, çok beğendim. eğer Predator 1-2 filmlerini keyifle izlediyseniz, AvP 1 ve 2 oyunlarında keyifle predator olduysanız, buna karşın yeni AvP 1-2 filmlerinde sıkıldıysanız, yeni AvP oyununa gıcık olduysanız, bu filmden çok keyif alacağınızı düşünüyorum. çünkü hikaye olarak Predator 1'i, predatör topluluğu olarak Predator 2'yi örnek alarak hazırlamışlar. adrien brody'e tek kelimeyle hasta oldum abi. böyle taktiksel komutanım olsun yüz milyon düşmanım olsun yani hiç endişe etmem. adam spec ops şeysinin hakkını vermiş. bilgisayar oyunlarında böyle takılan bir elemanla oynasak aslında çok zevkli olur mesela. alice braga ise mişel rodriguyeze çok benzemiş hakikaten. ben o zannettim, postere baktım adını göremedim, herhalde koymamışlar diyordum ama meğersem başka biriymiş. oha mişelin ikizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 die predators die!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bone said: şu postta ayıp etmişim..... .....film çok güzel olmuş, çok beğendim. ..... kesinlikle ayni fikirdeyim.. hic beklemedigim kadar iyi performans cikti filmden. oldukca keyifliydi, Bone a katiliyorum, predator oynayanlar ayrica buyuk keyif alicaklar filmden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kesinlikle çok başarılı olmuş. Predator 1'in havası var. Sadece filmde daha büyük team savaşları beklerdim. Bazı karakterler çok ucuz ve hızlı gitti. Bir de şu mahkum filmin sonuna kadar çakı ile dolaştı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Güzeldi de, niye o predatürler birbirini avlıyor? Bilen beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 there can be only one! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 predatorler tdm sevmiyor. ffa ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oha resmen protosstan çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Vargath said: Güzeldi de, niye o predatürler birbirini avlıyor? Bilen beri gelsin. iki tip predator var, farklı clanlardan, birbirleriyle savaş halindeler. kim daha güçlü diye şeyediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bizde dün mü neyin bir ara gittik açıkcası ben fragmanını vs izlemediğim için hiç bir fikrim yoktu zaten hiç bir fikri olmayan iki kişi olarak gittik hani benim tercihim başka bir filmdi ama insan sevdiceğini kıramıyor işte :P alyen predötör filmleri beni hep lüzmsuz germiti o yüzden tv de fln görsem izlemiyordum ama bu çok güzeldi ki fragman vs zilemediğim için daha da keyif aldım ehe gidin.. şiddetle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 TheRiverBelow said: samuel jackson var ohş. gene o kurtulur heralde. predatorler zencileri sağ bırakıp silah hediye ediyorlarmış. danny glover, sanaa lathan falan hehe. ehe ehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 predators=protoss aliens=zerg herifler=terran blizz sen neler kadirsin yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 predator alien falan filmleri daha eski deil mi starcrafttan. ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 arnold'lu predator, 87 filmi.. efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Behlul said: predators=protoss aliens=zerg herifler=terran blizz sen neler kadirsin yarabbim ben bunu 97de düşünmüştüm, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar