progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://scifibloggers.com/wp-content/uploads/2010/01/Predators-2010-Filming.jpg said: group of elite warriors who come to realize they've been brought together on an alien planet... as prey. With the exception of a disgraced physician, they are all cold-blooded killers – mercenaries, Yakuza, convicts, death squad members – human "predators" that are now being systemically hunted and eliminated by a new breed of alien Predators. Bu sefer Predator gezenini göreceğiz. Filmün producer'ı Robert Rodrigez yönetmen ise Nimron Antal. Adrian Brody, Laurence Fishburne ve Danny Trejo var kadroda. Yeniden içinde Alien olmayan bir Predator filmi seyretmek hoş olacak. Film 7 Temmuz da çıkacakmış. Trailerımsı Sneak Peak Birde Robert Rodrigez Predator serisini Rebbotlarken Ridley Scott da 3D bir Alien Prequel çekmeye hazırlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yapma canım, yapma arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aliens gibi bir isimlendirme var ama onu cameron çekmişti, bu adamın ismi cismi belli mi değil mi bilmiyorum. umarım rezil edip batırmaz avp filmleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Güzele benziyor ama bilinç altı birden fazla Predatorlı film olmaz diye dürtüyor. Hem de Predator gezegeni, oradan Arnold çıkamaz be. Ah bir de içinde Predator olmayan bir Alien filmi gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 3d alien filmi için sinema girişine kardiyolog koymaları gerekir. bence güzel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şu sonradan çekilen alien vs predator FIGHT! temalı filmlerde bolca, orjinal predatöründe başında gördüğümüz gibi bu adamlarda baya bir teknoloji var. gerçi silahları falan da süpersonik tarz. asıl alien gezegenini merak ediyorum ben ama. Giger ölmeden bir el atsa o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sonu da heriflerin derdi neymiş öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aket-Atum said: Şu sonradan çekilen alien vs predator FIGHT! temalı filmlerde bolca, orjinal predatöründe başında gördüğümüz gibi bu adamlarda baya bir teknoloji var. gerçi silahları falan da süpersonik tarz. asıl alien gezegenini merak ediyorum ben ama. Giger ölmeden bir el atsa o işe. Abi elyin gezegenini napican, boyle damarli damarli balcik gibi heryer, elyinlarda kimil kimil kosturuyor ordan oraya iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 AvP1 hadi neyse de 2 berbattı, büyük ihtimalle bu da berbat olacak. Fazla bir beklentim yok. Edit: Sneak peak okadar da kötü gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://srwp.screenrant.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/predators-poster.jpg http://srwp.screenrant.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/predator_flusher.jpg http://srwp.screenrant.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/predator_dog.jpg said: * Robert Rodriguez came up with the concept back in 1996 as a sequel of sorts. His original vision had Arnold Schwarzenegger returning as Dutch. * Predators will be hard-R rated, and Fox is even pushing for an even gorier cut to release as an unrated DVD. * There’s an anti-CGI mentality: like the original, the Predators in the film will be actors in costumes boasting great makeup effects. * The movie will feature different races of Predators, some more fierce than others. There will also be “Predator animals” (See pics below). Rated R olcak olması, CGI abanmamaları ve değişik Predatorler olması fln güzel olucka gibi duruyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şu metrelik bıçağı koymuş olmaları filmin kötü olacağının bir işareti. alien vs predator 1 ve 2'yi izledim, predator 2 veya aliens'ın tadında değildi, öylesine bir film yapmışlar. ama predator'e o metrelik bıçaktan koymuşlardı. yeni çıkan alien vs predator oyununu da beğenmedim, avp 1 ve 2'nin zevkini alamadım, gene o metrelik bıçaktan vardı. metrelik bıçak koycaklarına adam gibi bir predator filmi yapsalar da izlesek. ikincisi özellikle çok ilginç bir tadı vardı, "urban battle" gibi bişi. utanmasalar kolundan kılıç çıkartacaklar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 boyuta neden bu kadar takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ljEC7HKbP0g&feature=player_embedded# predatorler şu videodan sonra bitti benim gözümde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 pııırrguruguruguru sesini ozlemisim hayvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kadro iyi. olur heralde bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yalnız sneak peek'i izledim demin de şunlar dikkatimi çekti en çok: - ilk filmin "dıgıdıdıgıdı dıgıdıdıgıdı" melodisini kullanmışlar ki benden (tu)(tu), böyle tiril tiril titretiyor nerden ne fırlayacak diye - adrien brody ve laurence fishburn güzeldir - ilk filmlere gönderme sahneler var, adam ödevine çalışmış gibi ki 15 yıl önce kafasında kurduysa kıvırabilir yetenek varsa - elyın gibi hayvanımsı, iq 0 predator yaparlarsa kötü olur - arnılt zor zaptetti tek predatörü, bu tipler yalan olur zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu kadroyla kötü film çıkamaz heralde.Yalnız Adrien Brody nin ilk böyle komandoculuk oynadığı fim sanırım.O adamda savaşçı karakteri yok hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 amac zaten o tipleri yalan etkme degil mi? pred gezegenine avlanmak icin atilmis adamlar yalan olmicakta nolcak? esas elemanlar bunlar degil predler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adrien brody sağ kalır ya kesin adam deli survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vay piredatör filmi çekiliyor yeni he iyi iyi izleriz da bu nebiçim bi tip lan? http://srwp.screenrant.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/predator_flusher.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 predator benim şu aralar en çok hoşuma giden karakter valla, hoşuma gitti benim bu haber. fakat adam gibi işlenmesi lazım konunun zira avp 2 çooooooooook kötü bi filmdi. konulu lazım konulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 samuel jackson var ohş. gene o kurtulur heralde. predatorler zencileri sağ bırakıp silah hediye ediyorlarmış. danny glover, sanaa lathan falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bu filmde bir azman zenci olmalı diyordum ve Fishbourne'ü koymuşlar cuk olmuş. Ama Pianist elemanın ne işi var o garip olmuş pek naif kalır bu film için. Bir de şu Lost'ta polis Avatar'da pilot olan kız iyi giderdi aslında ama yerine ona benzeyen bi kız koymuşlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Kadroyu da koyalım madem Director: Nimród Antal Topher Grace ... Edwin Adrien Brody ... Royce Alice Braga ... Isabelle Danny Trejo ... Cuchillo Laurence Fishburne ... Noland Derek Mears ... Predator Brian Steele ... Predator Walton Goggins ... Stans Carey Jones ... Predator Mahershalalhashbaz Ali ... Mombasa Oleg Taktarov ... Nikolai Louis Ozawa Changchien ... Hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 said: Mahershalalhashbaz Ali ... Mombasa ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar