Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

valla bana da biraz anlamsız geliyor forum bırakmak, nasılsa şu yazdıklarını okuyup ders falan alacak değil kimse :>

Dynun said:

Bak küçük bir hikaye anlatayım

[hr]

Sene bilmemkaç yeni üyeyim paticiğe.
bi topik açtım, Benim sitem diye
küçük bi site yapmışım, flash ile falan (flash yeni o zaman, bi bok yaptım sanıyorum sevinçliyim)

Sonra küçük nacizane siteme yorum yapın hihi diyrum
F5lemeye başlıyorum.

Garip garip yorumlar geliyor
Anlamıyorum bişey
Hani site diyorlar
O kadar küçükmüş ki göremedik diyorlar
Ehheheh diye gülen var

Ya hepiniz çok biliyosunuz dedim, ben süper bişey yaptığımı iddaa etmedim ki dedim.
Hatta dynamick falan da laf sokmuştu
nasıl üzüldüm.

girmedim siteye bikaç gün sinirden.

SOnra gelince baktım, açtğım topikte link vermeyi unutmuşum.

[hr]

Şimdi soruyorum.
Değer mi atalay????

bi de bu çok iyiymiş gülüyorum gördüğümden beri ahah
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

tabi senin kararin ama, sinirlendigin herif su an bunu okuyup ZAAZAZAAA KIZ BENIM YÜZÜMDEN FORUMU BIRAKMIS LAAN diyip bi tarafiyla gülcek yani.
agzinin payini verdikten, kendi fikrini belirttikten sonra birakmaya ne gerek var ki.
cok takilcak bi yer degil forum bu tür konularda.
ara ver bari be gitme tamamen.

aynen aynen.

gitme ece, ne gerek var <3
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle topikler açıyosunuz çok kötü oluyo ya, bi de gitmesin diye ikna etmeye çalışılıyo falan baya kötü bence.

hani lisede bi ergen çocugu triplere girer ailevi bi nedenden dolayı -ki bu çok büyük ihtimal babası iflas etmiştir, hapse giricektir falan- suratı çok asıktır, kimseyle konuşmaz. o sırada ben dünyanın en erkeksi kızıyım diyen karı gelir hayatım lütfeen üzme kendini =( bak geçicek der. Genco'nun etrafında bi çember oluşur, ortamın küçük fidanları çalkantılı günler geçiren gencomuzun omuzunu dokunduruverir elini. sınıfta yas ilan edilir bi tenefüslüğüne. oysaki tüm bu olay aslında o kadar yapmacıktır ki kimsede dudakları (( yapmaktan başka bi değşiiklik olmaz. ertesi gün bu olayın bahsi geçmez falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...