Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 high five Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kız veya erkek şöyle insanları bulup nasıl bu kadar değer veriyorsunuz aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Değişmemesi benim argümanımı güçlendiriyor, self-ownage'a dogru bir adım daha at. Değişmeyen, devam eden kıza koymuyorsa zaten ne yaptıgın farketmiyor demektir. Bütün o "Ay kıyamamz" dramanız orta yerinden daha saglam çatlar. Çak bi beşlik, sis. @genç: hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse. Naruto falan izle, çok işe yarıyor. GUUUTS diye bagırıyorsun. A brofist is all you need. Bana gel iyi kötü çirkin izliyip hüzün boğ. "insanlar değişmez" bana göre. edit: o yuzden kendimi yormuyorum, olacağına varır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hala 10 yıl önce düşündüğün gibi mi düşünüyorsun her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 değişmeyen tek şey değişimi ta kendisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 çaresizseniz çare sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Phae said: Değişmemesi benim argümanımı güçlendiriyor, self-ownage'a dogru bir adım daha at. Değişmeyen, devam eden kıza koymuyorsa zaten ne yaptıgın farketmiyor demektir. Bütün o "Ay kıyamamz" dramanız orta yerinden daha saglam çatlar. Çak bi beşlik, sis. @genç: hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse. Naruto falan izle, çok işe yarıyor. GUUUTS diye bagırıyorsun. A brofist is all you need. Bana gel iyi kötü çirkin izliyip hüzün boğ. "insanlar değişmez" bana göre. yani ne kadar zamanda geçse başlarına gelen şeyler bir anlam ifade etmez. Karma'ya 1 puan? Tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İnsanlara olan tavrın bırak allah çarpar olduğu için değişmezler tabi, niye değişsinler. Ben değiştim, sevgilim değişti, arkadaşım değişti. Ama hepimizi değiştirecek şeyler geçti başımızdan. O kafayla değişmez insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yetenek kim peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim. sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae'ye katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: hala 10 yıl önce düşündüğün gibi mi düşünüyorsun her konuda düşüncelerin değişebilir, ama karakterin çocuklukta şekillenen bir şey. karakterin değişmesi çoook zor. Ama yine ekliyorum "bence". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim. sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen. Annem beni fanusta yetiştirdi sipeyscim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim. sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen. ilk cümleyi okuyunca buyseden bahsediyosun sandım, çünkü direk tapınaktan çıkıp beyaz zırhını kuşanmış intibası uyandırdı adam bende son postlarından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 balık gibi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Düşüncelerin karakterindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sen baya bi "haberdar" olmuşsun her şeyden. kendi bildiğin sana yetsin, hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Sen baya bi "haberdar" olmuşsun her şeyden. kendi bildiğin sana yetsin, hadi canım. Şu hadi canım. büyüyün boys falan filan gibi şekilde konuşcaksan lütfen topikten çık. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu işin sonu kötü. benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Düşüncelerin karakterindir. Değildir. Karakterin; düşüncelerin, eylemlerin, deneyimlerin, hislerin ve genetik kodlamandan oluşan bir bütündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: sipeyskeyk said: hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim. sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen. ilk cümleyi okuyunca buyseden bahsediyosun sandım, çünkü direk tapınaktan çıkıp beyaz zırhını kuşanmış intibası uyandırdı adam bende son postlarından sonra yok ya. adamın sorunu farkında olmaması değil bal gibi de farkında herşeyin, kızı sevmekten vazgeçemiyor sadece. Buraya yazdıklarıyla kendini onu affetmeye hazırlıyor. Hala kıyamıyor. Çok iyi anlıyorum, bazen sevgi diğer duyguları bastırabiliyor ama umarım bir hata yapmaz. Ama Queen'in yazdıklarını okudukça vay anasını diyorum, hala incinmemiş insanlar var dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ahah iki yetersiz, açıklama yapmaya gücü yetmeyen ama cevap da vermek isteyen post üstüste, nereden giydirsem şaşırdım. Şu abla roleplay'i de çok bayık ve itici yapıyor, başkalarından önce söyliyim. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ya herkes Jedi olmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 incitelim hemen dicektim ki zunn başlamış çalışmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar