Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatıldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phae said:

Değişmemesi benim argümanımı güçlendiriyor, self-ownage'a dogru bir adım daha at.

Değişmeyen, devam eden kıza koymuyorsa zaten ne yaptıgın farketmiyor demektir. Bütün o "Ay kıyamamz" dramanız orta yerinden daha saglam çatlar.

Çak bi beşlik, sis.

@genç: hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse.

Naruto falan izle, çok işe yarıyor. GUUUTS diye bagırıyorsun.

A brofist is all you need. Bana gel iyi kötü çirkin izliyip hüzün boğ.

"insanlar değişmez" bana göre.

edit: o yuzden kendimi yormuyorum, olacağına varır diyorum.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Phae said:

Değişmemesi benim argümanımı güçlendiriyor, self-ownage'a dogru bir adım daha at.

Değişmeyen, devam eden kıza koymuyorsa zaten ne yaptıgın farketmiyor demektir. Bütün o "Ay kıyamamz" dramanız orta yerinden daha saglam çatlar.

Çak bi beşlik, sis.

@genç: hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse.

Naruto falan izle, çok işe yarıyor. GUUUTS diye bagırıyorsun.

A brofist is all you need. Bana gel iyi kötü çirkin izliyip hüzün boğ.

"insanlar değişmez" bana göre.

yani ne kadar zamanda geçse başlarına gelen şeyler bir anlam ifade etmez. Karma'ya 1 puan?

Tey allam.
Mesaj tarihi:
İnsanlara olan tavrın bırak allah çarpar olduğu için değişmezler tabi, niye değişsinler.

Ben değiştim, sevgilim değişti, arkadaşım değişti. Ama hepimizi değiştirecek şeyler geçti başımızdan.

O kafayla değişmez insanlar.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

hala 10 yıl önce düşündüğün gibi mi düşünüyorsun her konuda

düşüncelerin değişebilir, ama karakterin çocuklukta şekillenen bir şey. karakterin değişmesi çoook zor. Ama yine ekliyorum "bence".
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim.

sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen.

ilk cümleyi okuyunca buyseden bahsediyosun sandım, çünkü direk tapınaktan çıkıp beyaz zırhını kuşanmış intibası uyandırdı adam bende son postlarından sonra
Mesaj tarihi:
Phae said:

hiçbirşey olmamış gibi devam etmeyecek, kimse kimseyi kandırmasın, hayatının sonuna kadar aldatılma acısını çekmiş biri olacak Buyse. yok yani unutmak diye birşey. zamanla geçecek ve acıyı hafifletecek hiçbirşey yok, üzgünüm Buyse.

olmamış
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Sen baya bi "haberdar" olmuşsun her şeyden. kendi bildiğin sana yetsin, hadi canım.

Şu hadi canım. büyüyün boys falan filan gibi şekilde konuşcaksan lütfen topikten çık. Lütfen.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

sipeyskeyk said:

hayatımda bu kadar herşeyden bihaber bir insan görmedim.

sanki bir manastırda yetişmiş ve modern dünyaya karışmamış gibisin sevgili queen.

ilk cümleyi okuyunca buyseden bahsediyosun sandım, çünkü direk tapınaktan çıkıp beyaz zırhını kuşanmış intibası uyandırdı adam bende son postlarından sonra

yok ya.

adamın sorunu farkında olmaması değil bal gibi de farkında herşeyin, kızı sevmekten vazgeçemiyor sadece.

Buraya yazdıklarıyla kendini onu affetmeye hazırlıyor.

Hala kıyamıyor.

Çok iyi anlıyorum, bazen sevgi diğer duyguları bastırabiliyor ama umarım bir hata yapmaz.

Ama Queen'in yazdıklarını okudukça vay anasını diyorum, hala incinmemiş insanlar var dünyada.
Mesaj tarihi:
Ahah iki yetersiz, açıklama yapmaya gücü yetmeyen ama cevap da vermek isteyen post üstüste, nereden giydirsem şaşırdım.

Şu abla roleplay'i de çok bayık ve itici yapıyor, başkalarından önce söyliyim.

Oh wait.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...