Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatıldım.


Buyse

Öne çıkan mesajlar

meriç ve eve kahve çağırma konularını hatırlarsınız. Tüm bunlar benim tepkimi sınamak için bana sorulmuş. Hanımefendi bir ay önce bir asistanın altına yatmış. Hem de ben evlilik teklifi ettikten 5 gün sonra. Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. Edit bir ay önce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sinirlendim bağırdım çağırdım uzakta olmasa şiddet de uygulardım. Asistan evli bir de. Gidip okula yaysam ikisinin de hayatı mahvolur. Ama ne fayda olacak. Kendi pisliğinde bogulsun. Benim paramla aldığı yatak üzerinde benim yüzüğüm parmağındayken bunu yapabiliyorsa ömür boyu mutlu olamaz zaten. Allahından bulsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız. Ben kızın dürüstlüğüne +rep verdim açıkçası. Tamam neticede çirkin bir insanmış onda hepimiz hemfikiriz herhalde.

Ama çoğu kız (mı diyeyim insan mı diyeyim bilemedim) zaten ayrılmayı kafasına koyunca "ayrılalım" demek yerine karşısındaki insanı kendinden soğutmaya çalışır. Sen ayrılırsan sonra pişman olursun kafasını yaşıyor çoğu insan yani. Bıktırayım o benden ayrılsın diyor.

En azından kız bunu açık açık söylemiş. Çoğu kişi yapmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...