kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istisnalar kaedeyi bozmaz axedicayı bozar zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit, daddy issues ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kingpin said: ailesi dağılmış özellikle bir şekilde babasız büyümüş kızlardan uzak durun abi. forumda öyle kızlar varsa özür diliyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. hayır gelmez. bunu bilir bunu söylerim... çok saçma bir genelleme gibi görünse de doğru. aksayan tek tarafı, ailesiyle problem yaşayan "insan"lar ile ilişki kurarken dikkatli olmak gerek. sadece kızlar değil. insanlar özellikle büyüme çağındaki ailevi problemlerini daha sonra ilişkilerinde çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hepinizi genellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kingpin said: ben yaptığım genellemenin basit ya da aptalca olduğunu bilerek yapıyorum zaten ama bu doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor üzgünüm. hayatta ne basit, ne aptal şeyler var doğru olan. ha bi de çirkin mum. ahahahaha, su iciyordum, ciddi ciddi okurken son cumleyi gorunce klavye mundar oldu.. sensin cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet dogruluk payi var, cünkü insan psikolojisi apayri bi olgu. o mantiga göre, annesiz büyümüs erkeklere de yaklasmamak gerek o zaman? tabiki yasam, düsünme tarzini etkilemistir, is ciddiye bindiginde kacmak icin elinden gelen herseyi yapar, normal bi insan gibi yogunlasamaz cünkü korkulari vardir, güven konusunda sorun yasar vs. ama bu demek degildir ki o korkular yikilamaz, ya da bütün annesiz-babasiz büyüyen bireyler aldatir. biraz da karakter, prensip meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kingpin said: ailesi dağılmış özellikle bir şekilde babasız büyümüş kızlardan uzak durun abi. forumda öyle kızlar varsa özür diliyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. hayır gelmez. bunu bilir bunu söylerim... bu da cok dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 herkes bir akıl veriyor da hepsi boş abi. kendi durumumdan söylüyorum. çevremi çağırıp herkesin fikrini dinliyorum, herkes birşeyler söylüyor ama yalnız kaldığım zaman herşey eski haline dönüyor. ne diyelim ki sana ? yine istediğini yapıcaksın. en iyi olan neyse onu yaparsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nil, ben kız milletini erkek milletine oranla daha tehlikeli bir tür olarak baz aldığım için onu dedim. yoksa elbette ailesi bir şekilde dağılmış insanlarlardan uzak durun, aa bisaniye lan benimde aile dağılmıştı. durmayın vazgeçtim sdffafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ailevi problemlerle birlikte yaşı da ortaya koyarsak 18-25 böyle bir genelleme yapılır.Ergenlik + bozuk aile yapısı = Halay kırıklığına uğramış partner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 halay kırıklığı çok korkunç bi durum evet yani halay baştan kırılırsa o düğünün vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Annesiz büyümüş erkek başka bişey ama. Babanın kurduğu baskı kız için tramvadır bildiğin erkekte pek olmaz öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahuauaahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kingpin said: nil, ben kız milletini erkek milletine oranla daha tehlikeli bir tür olarak baz aldığım için onu dedim. yoksa elbette ailesi bir şekilde dağılmış insanlarlardan uzak durun, aa bisaniye lan benimde aile dağılmıştı. durmayın vazgeçtim sdffafa abi evet o konuda haklisin. ben bile bi bagyan olarak kadin milletinden korkulur diyebilirim yani. böle irispinin tekine denk geliyo adamcagiz, sonra manwhore oluyo hakli olarak. olsunlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: halay kırıklığı çok korkunç bi durum evet yani halay baştan kırılırsa o düğünün vay halinevay sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: halay kırıklığı çok korkunç bi durum evet yani halay baştan kırılırsa o düğünün vay haline xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gayipten_gelen_ses said: kermit said: halay kırıklığı çok korkunç bi durum evet yani halay baştan kırılırsa o düğünün vay halinevay sazan vay peder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gayipten_gelen_ses said: kermit said: halay kırıklığı çok korkunç bi durum evet yani halay baştan kırılırsa o düğünün vay halinevay sazan vay zickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamam ulan uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahahah hiyar herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: http://www.youtube.com/watch?v=HPfdMG_Wp60 lan öylesine koyim dedim şarkıyı ben efkarlandım. hastaneden dönerken (diş ağrısı) dedim hem dişimin ağrısı geçer, hem de efkarlandım dedim gittim rakı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Burda intikam intikam diye gaza gelen insanlar hayatlarında kaç kere böle bişey yaşadılar da intikam aldılar merak ettim doğrusu Yapılacak en temiz iş. Gidersin, sizinle buluşmak istiyorum dersin. Bunlar gelince oturursun bi yere hiç renk vermeden. İkisinin de suratına tükürür eyvallah der gider, hayatına devam edersin. Hiç uğraşmaya gerek yok avukat falan. Onlar yaşasın utançlarıyla utanmaları varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abicim sen de işi iyice şova çevirdin ya bu çocuğun tüm hayatının içine cumshot surprize yap, ya da 3 ay boyunca sürecek "ben ölmeden önce dostlarım vardı" ya da "unutuldum aldatıldım" şarkıyla rakı içme gecelerine gir. oh yea man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Gimli said: Burda intikam intikam diye gaza gelen insanlar hayatlarında kaç kere böle bişey yaşadılar da intikam aldılar merak ettim doğrusu Yapılacak en temiz iş. Gidersin, sizinle buluşmak istiyorum dersin. Bunlar gelince oturursun bi yere hiç renk vermeden. İkisinin de suratına tükürür eyvallah der gider, hayatına devam edersin. Hiç uğraşmaya gerek yok avukat falan. Onlar yaşasın utançlarıyla utanmaları varsa Ben yaşadım intikamda aldım. içimde patlayacagına rahatladım zaten intikamdan kastımız git as kes vur kır degil. kızın ailes, asistanın karısı vss paylaş gitsin ne icine atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kizin babasina, asistanin karisina haber verki yanlarina kalmasin, seninde kafan rahatlar- ilerde "lan agzima sctilar yanlarina da kaldi" diye pisman olmazsin. Gayet sakin sekilde anlat durumu, ic huzura kavus, birak gerisini onlar dusunsun. Ha bide bu olay cok hayirli olmus, kiz sana hic soylemeyebilirdi veya siz evlendikten sonra da aldatabilirdi, daha fena olurdu. Kevaselik varsa serde iflah olmaz o. (sadece ilk sayfayi okudum sonradan egzantrik bi gelisme olduysa bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar