cado Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 calimero said: tribün terörü demişken, Bursa hafta arası da kasımpaşa da olay çıkardı. Beşiktaş ile zaten kavgalılar, bu hafta kasımpaşa, diyarbakır vs. Yalnız bu verilerden değil bursa taraftarını tanıdığım için konuşuyorum, tek taraflı düşünmemek lazım...tek taraflı düşünmüyoruz zaten şahsen ben düşünmüyorum.ilk maçta federasyon bursaya doğru düzgün bi ceza verseydi bu olaylar olmayabilirdi.ha genede diyarbakır en az 5-6 maç cezayı hak ediyordu.sonrada ağlıyoruz neden tribün terörü var diye.böyle saçma sapan cezalar verirlerse normal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Llama said: bu maç tekrarlanır sıkmadı buzukleri daha ağır ceza vermeye kesinlikle katılıyorum. yetemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kime,neye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yetemicekler bu maçı tekrarlatmaya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Diyarbakıra sağlam ceza gerekiyor evet. Buna itirazım yok. Ancak kusra bakmayın şurada bursanın tutup böyle kaçak oynaması da iki yüzlülükten başka bir şey değil. Sen ilk maçtan adamları ilk dakikadan itibaren terörist diye damgalar bu yönde propoganda yaparsan, diyarbakırspora da taraftarına da etmedik küfür bırakmazsan, milliyetçiliği bahane edip adamları bu derece rencide edersen, adamlar da delirir intikam için köpürür tabii ki. İlk maçta yaptıkları az buz bi kepazelik değildi Bursalıların, Diyarbakıra ne ceza verilecekse aynısı onlara da verilmeliydi. Ha, maç durur durmaz hemen otobüse atlayıp giden kararı beklemeyen Bursaspor yine fazladan ceza almalı. Bana sorarsanız bu maçın hakkı Diyarbakıra 5 hafta saha kapatma + ağır para cezası, bu maçınsa taraftsız sahada baştan oynanmasıdır. Edit: Ha unutmuşum bu bahsettiklerim tabii sahaya madde falan atmakla falan ilgili. Bir de ekstradan istiklal marşı ıslıklamak var ki bence bunun cezası da 1-2 maç saha kapatma olarak eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Rewendor said: Ha, maç durur durmaz hemen otobüse atlayıp giden kararı beklemeyen Bursaspor yine fazladan ceza almalı. stadın dışına çıkartma kararı emniyetindi. ki ne kadar doğru bir karar olduğu da ortaya çıktı. daha önce yazmıştım bir yere ama acaba nereye bilemiyorum. galatasaray eskişehir'e puan kaybetmeseydi bursa bu maçı hükmen kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fizban said: Rewendor said: Ha, maç durur durmaz hemen otobüse atlayıp giden kararı beklemeyen Bursaspor yine fazladan ceza almalı. stadın dışına çıkartma kararı emniyetindi. ki ne kadar doğru bir karar olduğu da ortaya çıktı. daha önce yazmıştım bir yere ama acaba nereye bilemiyorum. galatasaray eskişehir'e puan kaybetmeseydi bursa bu maçı hükmen kazanırdı. emniyetin ve hakemindi. hakem kararı verdikten sonra çıktı bursalılar stattan. sadece haber release olmadan önce çıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Diyarbakır başkanı açıklama yaptı "biz hakemle görüşüp bilgi almak için kapısında bekledik bizi içeri almadılar o arada giren çıkan da olmadı haber taşıyacak, sonra bi baktık bursalılar toplanmış gidiyo" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hm hakem detayını unutmuşum. ama bu bursaspor'u suçlu kılmaz ki. bursaspor 'off bu maçı yapmiceeem yeaaa' diyip gitmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @rew; sence diyarbakır başkanına dense ki "maç tatil edildi", diyarbakır başkanı stadtakileri galeyana getirmeyecek mi ? o zaman olayların önü nasıl kesilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o da doğru da ne bileyim ben hani tam tersine yormuştum. Bir de Diyarbakırlı bi arkadaş vardı hatta o sırada maçtaymış okula geldi geçen konuşuyoduk. Hani geyik falan da çocuktur "hakkımızı yiyolar abi" diyo, "yabancı madde atmışız da bişiler, nesi yabancı yahu bildiğin taş işte lan" :) Zor atmış o da staddan kendini, kırk yılın başı bi memlekete gittik aksiyon olsun diye maça gittik olana bak diyo haliyle... Neyse bu adam diyodu mesela, Diyarbakır yöneticileri tam tersine olayları bastırmaya çalıştı diye. Dediğine göre Diyarbakırda 2 takım varmış, bu Diyarbakırspor tam tersine oradaki türkmenlerin tuttuğu desteklediği takımmış galiba daha çok. Azınlıklar belediye takımını mı ne unuttum diğer takımı tercih ediyomuş. Olay çıkartanları sordum o zaman ne alaka diye, herkes çıkardı diyo, hani *ağırbaşlı* olan kesim "bizi de terörist diye mimlediler" diye kızmış, diğerleri zaten olay çıkarmaya bahane arıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yahu zaten diyarbakırspor'un burada bir başka kurban olduğuna ben de katılıyorum. olay polisin suçudur, hatta içişleri bakanlığının, hükümetin suçudur. sokaklarda durum nasılsa, stadta da aynı işte ? sokakta herşeyde gösteri nasıl yapılıyorsa, stadta da yapılıyor. olay zaten bu kadar siyasi olduğundan ötürü yalnız 3 maç ceza verildi kanımca. bu maçın olaylı gs-fb (mayıs 2007) maçından ne eksiği var ? katmer katmer fazlası var hatta. ama veremezin bu cezayı. verirsen diyarbakır'da bunu isteyen adamın ekmeğine bal sürersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o değil de maç biletinin parası geri mi ödeniyo böyle durumda merak ettim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 akıllanmamış adamlar, adamları deplasmanda sahadan kaçırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yine sahada diyarbakır taraftarı ... boku çıktı artık, provakatörler sezon bitene kadar aktif olarak çalışırlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 direk küme düşürmeliler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lisansı iptal edilsin kümede düşürülmesin ortadan kaldırılsın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kaldırlamıyorsa k.ırakta maç yapsınlar değilmi kesinlikle evet gönderilsin takımcanak oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 noldu maç? devam ediyorlar mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 durmuş durumda hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu maç da tatil edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ligtvde tatil edildi diyor 87de ibb gol atinca inmis sahaya adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bence iyi oldu.. cezayı büyütürler inşallah böylelikle deplasmanda küfür edip ceza yiyerek deplasmanda ceza alan tek takım olmaktan kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Şimdide sahaya girmişler yeniliyorlar diye. Yahu tek maça kaldık 2.30 istanbul bb. 2.30 çıkarsan hiç bişey kalmıyor. Dk 87 neden iptal ediyorsun. Hükmen yenildi Diyarbakır de geç. Bu nedir lan her maç sahaya girmek filan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bursa hadi başındaydı skor da 0-0'dı tekrar oynanır da 87.dk da gol olunca iptal edilen maçta hükmen galibiyet gelmeli İBB'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar