Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır - Bursa (Cezalar)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

tribün terörü demişken, Bursa hafta arası da kasımpaşa da olay çıkardı. Beşiktaş ile zaten kavgalılar, bu hafta kasımpaşa, diyarbakır vs.

Yalnız bu verilerden değil bursa taraftarını tanıdığım için konuşuyorum, tek taraflı düşünmemek lazım...
tek taraflı düşünmüyoruz zaten şahsen ben düşünmüyorum.ilk maçta federasyon bursaya doğru düzgün bi ceza verseydi bu olaylar olmayabilirdi.ha genede diyarbakır en az 5-6 maç cezayı hak ediyordu.sonrada ağlıyoruz neden tribün terörü var diye.böyle saçma sapan cezalar verirlerse normal tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Diyarbakıra sağlam ceza gerekiyor evet. Buna itirazım yok.

Ancak kusra bakmayın şurada bursanın tutup böyle kaçak oynaması da iki yüzlülükten başka bir şey değil.

Sen ilk maçtan adamları ilk dakikadan itibaren terörist diye damgalar bu yönde propoganda yaparsan, diyarbakırspora da taraftarına da etmedik küfür bırakmazsan, milliyetçiliği bahane edip adamları bu derece rencide edersen, adamlar da delirir intikam için köpürür tabii ki. İlk maçta yaptıkları az buz bi kepazelik değildi Bursalıların, Diyarbakıra ne ceza verilecekse aynısı onlara da verilmeliydi.

Ha, maç durur durmaz hemen otobüse atlayıp giden kararı beklemeyen Bursaspor yine fazladan ceza almalı.

Bana sorarsanız bu maçın hakkı Diyarbakıra 5 hafta saha kapatma + ağır para cezası, bu maçınsa taraftsız sahada baştan oynanmasıdır.

Edit: Ha unutmuşum bu bahsettiklerim tabii sahaya madde falan atmakla falan ilgili.

Bir de ekstradan istiklal marşı ıslıklamak var ki bence bunun cezası da 1-2 maç saha kapatma olarak eklenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ha, maç durur durmaz hemen otobüse atlayıp giden kararı beklemeyen Bursaspor yine fazladan ceza almalı.
stadın dışına çıkartma kararı emniyetindi. ki ne kadar doğru bir karar olduğu da ortaya çıktı. daha önce yazmıştım bir yere ama acaba nereye bilemiyorum. galatasaray eskişehir'e puan kaybetmeseydi bursa bu maçı hükmen kazanırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Rewendor said:

stadın dışına çıkartma kararı emniyetindi. ki ne kadar doğru bir karar olduğu da ortaya çıktı. daha önce yazmıştım bir yere ama acaba nereye bilemiyorum. galatasaray eskişehir'e puan kaybetmeseydi bursa bu maçı hükmen kazanırdı.

emniyetin ve hakemindi. hakem kararı verdikten sonra çıktı bursalılar stattan. sadece haber release olmadan önce çıktılar
Sosyal ağlarda paylaş

o da doğru da ne bileyim ben hani tam tersine yormuştum.

Bir de Diyarbakırlı bi arkadaş vardı hatta o sırada maçtaymış okula geldi geçen konuşuyoduk. Hani geyik falan da çocuktur "hakkımızı yiyolar abi" diyo, "yabancı madde atmışız da bişiler, nesi yabancı yahu bildiğin taş işte lan" :) Zor atmış o da staddan kendini, kırk yılın başı bi memlekete gittik aksiyon olsun diye maça gittik olana bak diyo haliyle...

Neyse bu adam diyodu mesela, Diyarbakır yöneticileri tam tersine olayları bastırmaya çalıştı diye. Dediğine göre Diyarbakırda 2 takım varmış, bu Diyarbakırspor tam tersine oradaki türkmenlerin tuttuğu desteklediği takımmış galiba daha çok. Azınlıklar belediye takımını mı ne unuttum diğer takımı tercih ediyomuş. Olay çıkartanları sordum o zaman ne alaka diye, herkes çıkardı diyo, hani *ağırbaşlı* olan kesim "bizi de terörist diye mimlediler" diye kızmış, diğerleri zaten olay çıkarmaya bahane arıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu zaten diyarbakırspor'un burada bir başka kurban olduğuna ben de katılıyorum. olay polisin suçudur, hatta içişleri bakanlığının, hükümetin suçudur.

sokaklarda durum nasılsa, stadta da aynı işte ? sokakta herşeyde gösteri nasıl yapılıyorsa, stadta da yapılıyor.

olay zaten bu kadar siyasi olduğundan ötürü yalnız 3 maç ceza verildi kanımca. bu maçın olaylı gs-fb (mayıs 2007) maçından ne eksiği var ? katmer katmer fazlası var hatta. ama veremezin bu cezayı. verirsen diyarbakır'da bunu isteyen adamın ekmeğine bal sürersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...